- 4 Mayıs 2021
- 9.485
- 12.503
Canım sağlıkla kucağına al inşallah hiç kuveze gerek kalmadan. Dualarım seninleKızlar suyum geldi şimdi hastanedeyiz sancim pek yok arada cok az kasiliyor bana gore 36+2 doktoruma gore 35+5 haftalik 28 degil benim dongum 24 luk döngüydu insallah sorun olmaz dualarinizi eksik etmeyin ozel hastanede olmama ragmen yeni doğan yogun bakimda yer yok dedi ciger gelistirici vercekler simdi
Sahi miCanım benimki tam 37 de gittik. Daha gelmez dedi . İki haftası var. 39 artılarda bekliyorum dedi .
Bir gün sonra dogurdum.
O hiç belli olmuyor.
Karnım filanda inmemişti gayet hiç dogurmayacak gibi hissediyordum.
Hayırlı olsun canım kilosu az değil aslında çoğu kişi o civarda doğurdu üzülme zamanla toparlar büyürKızlar sabah suyumun ani gelmesi ile acil sezeryana alındım 36+5 de doğdu bebeğim 2600 gr 49 cm progesteron kullanıyordum 36 da bıraktım 5 gün sonra geldi erken doğum riskim vardı çok üzüldüm çok küçük doğdu sütümde damla damla geliyor mama verdirdim emzirme hemşiresine zorla
Dualarımız seninle canım inşallah küvöze gerek kalmadan kucağına alırsınKızlar suyum geldi şimdi hastanedeyiz sancim pek yok arada cok az kasiliyor bana gore 36+2 doktoruma gore 35+5 haftalik 28 degil benim dongum 24 luk döngüydu insallah sorun olmaz dualarinizi eksik etmeyin ozel hastanede olmama ragmen yeni doğan yogun bakimda yer yok dedi ciger gelistirici vercekler simdi
Günü o kadar kötü değil korkma hiç en fazla 1-2 gün tqkip ederler sağlıcakla al kucağına inşallahKızlar suyum geldi şimdi hastanedeyiz sancim pek yok arada cok az kasiliyor bana gore 36+2 doktoruma gore 35+5 haftalik 28 degil benim dongum 24 luk döngüydu insallah sorun olmaz dualarinizi eksik etmeyin ozel hastanede olmama ragmen yeni doğan yogun bakimda yer yok dedi ciger gelistirici vercekler simdi
36+5te bence gayet iyi kilosu zamanını tamamlayanlarda bile o kiloda çok doğuran var hiç üzülme emzirmeye çalış bol bolKızlar sabah suyumun ani gelmesi ile acil sezeryana alındım 36+5 de doğdu bebeğim 2600 gr 49 cm progesteron kullanıyordum 36 da bıraktım 5 gün sonra geldi erken doğum riskim vardı çok üzüldüm çok küçük doğdu sütümde damla damla geliyor mama verdirdim emzirme hemşiresine zorla
İnşallah sorunsuz bir şekilde kucağına alırsın canımGünaydın herkese.
Mayısın 3ü cuma günü doktorum beni de doğuma alacak. Haftaları o güne 34+6 olmuş olacak.
Dün gittiğim kontrolde bebeklerimden biri 1510, diğeri 2036 kilo olarak. 10 gün önceki kontrolümde de 1502ydi biri hiç artmamış
Doktor daha fazla bekletemem aralarındaki fark yuzde 30u gecmeye basladı, biri kilo alımını bırakmış ve tek plesantalar süreci riskli yapıyor dedi. Serklaj dikişimde var bebekler baya aşağıda, dikişini de zorlamamak gerek dedi. Ben kontrol sıklıgını artıralım biraz daha gitsin haftaları diyecektim ama cok iç acıcı konuşmadıgı için teklif bile edemedim. Bunca zamandır ilk defa bi muayenemde keyifsiz gördüm doktorumu.
Dünle birlikte toplam 10 doz ciğer geliştirici vuruldum şimdiye kadar. İnşallah işe yararlar
İnşallah yarar canım sağlıcakla al kucağınaGünaydın herkese.
Mayısın 3ü cuma günü doktorum beni de doğuma alacak. Haftaları o güne 34+6 olmuş olacak.
Dün gittiğim kontrolde bebeklerimden biri 1510, diğeri 2036 kilo olarak. 10 gün önceki kontrolümde de 1502ydi biri hiç artmamış
Doktor daha fazla bekletemem aralarındaki fark yuzde 30u gecmeye basladı, biri kilo alımını bırakmış ve tek plesantalar süreci riskli yapıyor dedi. Serklaj dikişimde var bebekler baya aşağıda, dikişini de zorlamamak gerek dedi. Ben kontrol sıklıgını artıralım biraz daha gitsin haftaları diyecektim ama cok iç acıcı konuşmadıgı için teklif bile edemedim. Bunca zamandır ilk defa bi muayenemde keyifsiz gördüm doktorumu.
Dünle birlikte toplam 10 doz ciğer geliştirici vuruldum şimdiye kadar. İnşallah işe yararlar
Bunu ben de merak ediyorum ya hareket ederken mi patlatıyor acabaKızlar suyunuz nasıl geliyo mesela bebek çok mu hareketli oluyo içten patlatıyor bu iş nası bisi
Karnın büyüdüğü için dikişlere baskı mı yaptı acaba canım? Neyse son günün dayan yarına kavuşuyorsunuzKızlar ağrı gibi değilde acı gibi hissiyat var kasıklarımda. Önceki dikiş yerleri filan yanıyor resmen. Sancım mı var anlamadım berbatım
İnşallah işe yarar canım ciğerlerinde sorun olmasında tek kilo beklersin kucağına almak için Allahın izniyle. Ozaman sıkıntısız olur en azından süreç. Rabbim ikisinide sağlıkla kucağına almayı nasip etsinGünaydın herkese.
Vallahi bilmiyorum ki durup durup son iki gündür böyle olması garip ya cidden sezaryen olmasa önümüzdeki hafta zaten doğuracakmışım gibi hissediyorum. Ağrı değil de sancı var acıyor resmen dikişlerimide anlamadım vallahi. Aman son gün şurda dediğin gibi Allahın izniyle yarın kavuşuyoruzKarnın büyüdüğü için dikişlere baskı mı yaptı acaba canım? Neyse son günün dayan yarına kavuşuyorsunuz
Maşallah vallahi gerçekten bebeği görünce bambaşka duygular oldu hiç tahmin edemezdimSenin kv hala hayranım valla maşallah
Aynen senin annen olunca elli kere arar sorar merak eder ama kv öz anne gibi olmaz hastayım desen arayıp sormaz umursamaz aklına bile gelmezİşte konu oğlunun iş yapması olduğu için , kıyamıyor galiba .grip oldum , ilk olduğum gün söylemiştim zaten , dün diyorki sesin değişik geliyor hayırdır hasta mısın demiştim zaten hasta olduğumu dedim , hee diyor . Kendi annem elli kere arıyor nasıl oldun , şunu kaynat iç vs
AdChoices
ADVERTISING
canım ben sezaryen olduğum için çok mutluyum, ilk gün bir zorluğu var asla yok diyemem onda da hastanedesin gelip gidip ağrı kesici yapıyorlar gelen giden oluyor bir şekilde geceyi hallettim doktorum parol reçete etti günde 4 defa eğer geçmezse daha ağır ağrı kesici kullanabilirsin dedi. Bugün 5. Günüm toplamda 7 tane parol içmişim düşün yani, hemen ertesi gün duş aldım annem yardım etti tabiki ama dün kendim tek başıma duşuma girdim duşumu aldım mis gibi evde bol bol yürüyorum iş felan yapmıyorum evde çok şükür anneler yapıyor ama onlar olmasa işimi de yapardım benim için çok güzel bir süreç oldu, umarım senin için de normal olsun sezaryen olsun süreçin çok güzel geçer Allahın izniyleCanımm dikişlerin nasıl oldu ilk gün çok acıyo demiştin ya azaldı mı acısı? Benim de canım tatlıdır ondan merak ediyorum.
Ben de kv ye dedim sezaryen olucam sanırım diye eşin ne diyor diyo ben de vücut benim vücudum olduğundan bir şey demiyor dedimeşime ne ki yani o mu karar verecek ne saçma. Normal deneseydin ikinci kolay olur diyor da ilkinde neler çektiğimi bilmiyor gibi konuşuyor halbuki o da yanımdaydı. İşte uzaktan konuşması kolay geliyo insana. Annemle babam da normal yapma bi daha çok zordu senin diyorlar ağlarsa anam ağlar modu işte kıyamıyo insan kendi çocuğu olunca
Bugün okuduğum en güzel mesaj, inan ne seni tanıyorum ne biliyorum ama sana o kadar dua ettim ki çok şükür bu günlerine rabbim sizi bir ömür mutlu etsin inşallahKizlar cok sukur ben dun bebegime kavustum2.670 kg 47 cm dogdu. İlk birkac saat müsahade altina aldilar kuvoz durumunu belirlemek icin sonra cok sukur kuvoze gerek gorulmedi bebegim yanimda evimize geldik ikimiz de iyiyiz cok sukur. Coook guzel bir sey kizlar rabbim dileyen herkese nasip etsin sizlere de hayirlisiyla saglikla vaktinde kavusmayi nasip etsin insallah
Canım sağlıkla kucağına al inşallah küvöze gerek kalmadanKızlar suyum geldi şimdi hastanedeyiz sancim pek yok arada cok az kasiliyor bana gore 36+2 doktoruma gore 35+5 haftalik 28 degil benim dongum 24 luk döngüydu insallah sorun olmaz dualarinizi eksik etmeyin ozel hastanede olmama ragmen yeni doğan yogun bakimda yer yok dedi ciger gelistirici vercekler simdi
Aşkım hiç ağrın kalmadı mı ben 39+4teyim normal düşünüyordum ama hiçbir belirti yok ptesi dr aşağıdan bakıcak eğer açıılma falan yoksa sezeryan tarihi alıcaz artık ben de sezeryandan korkuyorum :/Maşallah vallahi gerçekten bebeği görünce bambaşka duygular oldu hiç tahmin edemezdim
Aynen senin annen olunca elli kere arar sorar merak eder ama kv öz anne gibi olmaz hastayım desen arayıp sormaz umursamaz aklına bile gelmez
canım ben sezaryen olduğum için çok mutluyum, ilk gün bir zorluğu var asla yok diyemem onda da hastanedesin gelip gidip ağrı kesici yapıyorlar gelen giden oluyor bir şekilde geceyi hallettim doktorum parol reçete etti günde 4 defa eğer geçmezse daha ağır ağrı kesici kullanabilirsin dedi. Bugün 5. Günüm toplamda 7 tane parol içmişim düşün yani, hemen ertesi gün duş aldım annem yardım etti tabiki ama dün kendim tek başıma duşuma girdim duşumu aldım mis gibi evde bol bol yürüyorum iş felan yapmıyorum evde çok şükür anneler yapıyor ama onlar olmasa işimi de yapardım benim için çok güzel bir süreç oldu, umarım senin için de normal olsun sezaryen olsun süreçin çok güzel geçer Allahın izniyle
Kızlar suyunuz nasıl geliyo mesela bebek çok mu hareketli oluyo içten patlatıyor bu iş nası bisi
İlk kızımda gelmişti gelmişti suyum. Gece ikide yatağa girdim yoğun bi akıntı geldi bu ne ki dedim ayağa kalkim bi bakim dedim şııırrr diye akmaya başladıBunu ben de merak ediyorum ya hareket ederken mi patlatıyor acaba
Şimdi ki nesil böyle melekNe yatabildim nede oturabildim benim kız çok ahlaksız böyle devam ederse aglıcam
Yok kız hiç ağrım kalmadı hiç yeni doğurmuş gibi değilim hani lohusa olmasam çıkıp gezip tozmak istiyorum hatta dün kan verdikten sonra kafeye gittik eşimle tatlı yedik bebekle beraberAşkım hiç ağrın kalmadı mı ben 39+4teyim normal düşünüyordum ama hiçbir belirti yok ptesi dr aşağıdan bakıcak eğer açıılma falan yoksa sezeryan tarihi alıcaz artık ben de sezeryandan korkuyorum :/