Koşarak krem sürmeye gidiyorumKızlar bu arada 2 gündür göğüs kremine başladım ya göğüs ucum çok yumuşadı, uçlarında sarı sarı kuruluklar vardı yumuşayınca onları yolayım dedim tuhaf duruyordu çünkü göğüs ucunu komple kapatıyordu, onlar gidince altından beyaz süt geldi çok ilginç. İyice sıkmadım artık kapattım hemendemek ki kuruluktan gelmiyormuş bizim. İnşallah doğumdan sonra da yara olmaz da rahat rahat emziririz
Anladım canım teşekkür ederimBen başka şehirde bir hastaneye gidiyordum doktor sen yolda doğuracaksın bu gidişle demişti bir de nişanım gelmişti zaten, en geç 1 haftaya doğurursun istersen şimdi başlatalım dedi öyle başlattık. Normalde 41 e kadar bekleyip öyle başlatıyorlar
Tamam canım kaydettim sağol
Bende verdim canım banamısın demiyor mama aldım bugün aç mı kalıyor birde onu denicemBen bugun emzik verdim.baktim olacak gibi degil
Benimde sag ayagım ve sag elim dogumdan sonra çok şişti nedenseYürümek iyi geliyor canım. Ben bebeği emzirirken odada geziyordum. Şimdi ödem kalmadı şükür. İlk hafta ödem oluyor
Ağlamaaa daha dün bir bugün iki alışacaksınız birbirinize elbetNe yatabildim nede oturabildim benim kız çok ahlaksız böyle devam ederse aglıcam
Senden haber bekliyorum ama yokDoğuran yok sanirim
Helal olsun diyorum ben sen benden önce dogurursun benimkinin doğmaya niyeti yok birazda moralimi bozuyor doğmadigi içinde yapacak bir şey yokSenden haber bekliyorum ama yokbeyimiz rahat daha 39u devirecek heralde
Hiç beklemediğin anda gelecek bence seninkiHelal olsun diyorum ben sen benden önce dogurursun benimkinin doğmaya niyeti yok birazda moralimi bozuyor doğmadigi içinde yapacak bir şey yok
Az kaldı inşaAllah
Benim ki gelmeye niyetli inşallah çok bekletmezÖyle tabi ben de o riske atamam bir de benimki hala çok yukarda sorcam 38-39 gibi bu gelmez derse hiç uzatmayı düşünmüyorum
Eve geçtiniz mi canım? Birkaç güne düzene girer inşallahNe yatabildim nede oturabildim benim kız çok ahlaksız böyle devam ederse aglıcam
Benim ağrım bitti kanamada olmadı hiç ben net doğurmuyorumDoğuran yok sanirim
10 dk iş 20 dk oturma şeklindeKızlar siz nasıl temizlik yaptınız yagece gece mutfak dolap içi düzenlemeye giriştim tencereleri boşalttım içini sildim geri yerleştirdim derken karnıma vajinama ağrılar saplandı. Üst dolaplara geçemedim bile. Bebek içeride dört dönüyor şu an ve kasıklarım acayip ağrıyor. Eşim de diyor gece gece delirdin mi bi enerji gelmişti ama yok şu an korktum yani iş yapacaksam da gündüz vakti yaparım artık.
Geçtik canım banyo mu yaptım sütüm yogun gelmeye başladı düzeldi biraz tahmin ettigim gibi aç kaldıgından uyumamış büyük kız böyleydi sabaha kadar yatmazdı korktum valla ne yaşan söylüyimEve geçtiniz mi canım? Birkaç güne düzene girer inşallah