Gözün aydın hayırlı olsun canım bebek nasıl sen nasılsın küvez e girdi mi yanında mıKızlar sabah suyumun ani gelmesi ile acil sezeryana alındım 36+5 de doğdu bebeğim 2600 gr 49 cm progesteron kullanıyordum 36 da bıraktım 5 gün sonra geldi erken doğum riskim vardı çok üzüldüm çok küçük doğdu sütümde damla damla geliyor mama verdirdim emzirme hemşiresine zorla
Canım benimki tam 37 de gittik. Daha gelmez dedi . İki haftası var. 39 artılarda bekliyorum dedi .Öyle tabi ben de o riske atamam bir de benimki hala çok yukarda sorcam 38-39 gibi bu gelmez derse hiç uzatmayı düşünmüyorum
Yok hiç sırayı almayada hevesli değil ahahahaHadi sen dogur artık kız
Kiz uyumuyor musun sen hicYok hiç sırayı almayada hevesli değil ahahaha
Yok hiç sırayı almayada hevesli değil ahahaha
Grubun Gece bekcisiKiz uyumuyor musun sen hic
Bugün uyudum ara ara uyanıp yazıyorum.Kiz uyumuyor musun sen hic
Kesinlikle hatta bugün gorevimi aksatmisim bakGrubun Gece bekcisibende ikinci bekci
Aynen 30 gram fark etti sadece. Boyuna da 47 cm demistiBu arada doğumdan bi kaç gün önce galiba 2700 demişti doktorun kilosuna. Bi tek sende pek fark yok doğum kilosuyla ultrasonda söylenen arasında
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıklaKızlar sabah suyumun ani gelmesi ile acil sezeryana alındım 36+5 de doğdu bebeğim 2600 gr 49 cm progesteron kullanıyordum 36 da bıraktım 5 gün sonra geldi erken doğum riskim vardı çok üzüldüm çok küçük doğdu sütümde damla damla geliyor mama verdirdim emzirme hemşiresine zorla
Maşallah canım korkularının bitmesine artık kollarında olmasına çok sevindim maşallahAynen 30 gram fark etti sadece. Boyuna da 47 cm demistimini minnak bir adam iste
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar suyum geldi şimdi hastanedeyiz sancim pek yok arada cok az kasiliyor bana gore 36+2 doktoruma gore 35+5 haftalik 28 degil benim dongum 24 luk döngüydu insallah sorun olmaz dualarinizi eksik etmeyin ozel hastanede olmama ragmen yeni doğan yogun bakimda yer yok dedi ciger gelistirici vercekler simdi
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahKızlar suyum geldi şimdi hastanedeyiz sancim pek yok arada cok az kasiliyor bana gore 36+2 doktoruma gore 35+5 haftalik 28 degil benim dongum 24 luk döngüydu insallah sorun olmaz dualarinizi eksik etmeyin ozel hastanede olmama ragmen yeni doğan yogun bakimda yer yok dedi ciger gelistirici vercekler simdi
Sabaha kadar sancının geçtiği zamanlarda uyuyabildim sonra sancıyla yine uyandım düzensiz. baya kıvrandım son gün inşallah beklerKızlar ağrı gibi değilde acı gibi hissiyat var kasıklarımda. Önceki dikiş yerleri filan yanıyor resmen. Sancım mı var anlamadım berbatım