2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Kızlar sabah suyumun ani gelmesi ile acil sezeryana alındım 36+5 de doğdu bebeğim 2600 gr 49 cm progesteron kullanıyordum 36 da bıraktım 5 gün sonra geldi erken doğum riskim vardı çok üzüldüm çok küçük doğdu sütümde damla damla geliyor mama verdirdim emzirme hemşiresine zorla

Gözün aydın hayırlı olsun canım bebek nasıl sen nasılsın küvez e girdi mi yanında mı

Öyle tabi ben de o riske atamam bir de benimki hala çok yukarda sorcam 38-39 gibi bu gelmez derse hiç uzatmayı düşünmüyorum
Canım benimki tam 37 de gittik. Daha gelmez dedi . İki haftası var. 39 artılarda bekliyorum dedi .

Bir gün sonra dogurdum.
O hiç belli olmuyor.
Karnım filanda inmemişti gayet hiç dogurmayacak gibi hissediyordum.

Kızlar bugün temizlik yaptık ağır iş yapmadım ama yoruldum belim kopuyor resmen bacağıma vurdu ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum deli oldum kaç saattir

Yeni anneler ve tecrubeli anneler bebekle ilgili sorulara gecebiliriz artikbebek hemsiresi bana her defasinda son verdigin memeyi 5 dakika diger memeyi de birakana kadar emzir dedi. Ondan anladigim ve diger gruplardan gördüğüm kadariyla en azindan bi yarim saat emmesi lazım mutlaka iki saatte bir ama benim bebegim bazen birkac dakika emip birakiyor ne yapsam da emmiyor. Boyle yaptiginda iki saatte beklemiyorum emzirmek icin ama ne yapacagimi da bilmiyorum her bebek iki memeyi de guzelce emip birakiyor mu yoksa boyle olmasi sorun olmaz mi?

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıkla
Aynen 30 gram fark etti sadece. Boyuna da 47 cm demisti mini minnak bir adam iste
Maşallah canım korkularının bitmesine artık kollarında olmasına çok sevindim maşallah

Kızlar suyum geldi şimdi hastanedeyiz sancim pek yok arada cok az kasiliyor bana gore 36+2 doktoruma gore 35+5 haftalik 28 degil benim dongum 24 luk döngüydu insallah sorun olmaz dualarinizi eksik etmeyin ozel hastanede olmama ragmen yeni doğan yogun bakimda yer yok dedi ciger gelistirici vercekler simdi

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Kızlar ağrı gibi değilde acı gibi hissiyat var kasıklarımda. Önceki dikiş yerleri filan yanıyor resmen. Sancım mı var anlamadım berbatım
Sabaha kadar sancının geçtiği zamanlarda uyuyabildim sonra sancıyla yine uyandım düzensiz. baya kıvrandım son gün inşallah bekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…