- 25 Mayıs 2023
- 4.181
- 6.770
Kayınvalide perileri yollayalım sana canım benim doğumdan sonra düzelsin inşallah benimki melek oldu darısı sana olsun inşallahDoğuracağım zamana bile karışıyor biran evvel doğurcakmışım daralıyormuş hanımefendi sanki o taşıyor her konuda fikri var doğumda oğlu kötü olurmuş sanane oğlun 30 yaşında anla artık bebek değil yani
AdChoices
ADVERTISING
AdChoices
ADVERTISING
hayırlı olsun bebeğin canım benim bambaşka bir duygu gerçektenKızlar naptınız anca girebildim buraya malum dikiş agrıları yürüyüş gelen giden var mı başka dogum yapan. Ayyyy size bir şey söyleyim mi
O bebişlerinize söyleyin hemen çıksınlar
Resmen bitiyorum böyle tatlı bişe olamaz 10 yıldan sonra aşk yaşıyorum bebegimle hepiniz saglıkla kavuşun inşallah
benimkiler de tutturdu sezaryen olma sakın anne baba ikisi eşimle saatlerce anlattı durdu eşim de ben karışamam annesi o dedi konuyu kapattı, ben sedyedeyken ameliyathaneye götürülüyordum asansöre bindirirlerken geldiler başımda keşke normali beklesen acele etme felan dediler ben de sadece ağladım cevap vermedim, operasyon bitti bebeği gördüler iyi ki sezaryen oldun dedi kv aptallık ettik biz normal yaptık baksana nasıl iyileştin bebek iyi hiç öyle kötü bir şey değilmiş bilemedik felan dedi torunu görünce değişecekler canım gör bak sen de buraya kv güncellemesi yazacaksın mutlu mutlu inşallahKp doğumda yokmuşta öyle daha iyi oluyormuş ya senin eşin yok diye niye benim ki de olmasın istiyorsun kıskançlık kötü kalplilik resmen bıktım şu bebeyi doğurayım sakince diye bekliyorum ama sabır falan kalmadı yani kordonunu eşim kesecek dedim en son tipi bi gör sanki eşim uzaya çıkacak der gibi bakıyor en iyi kv olmayan kv çok net
Eşin eşlere yardımı sevap tabiki sana yardım edecek yemekte temizlikte her şeyde hayat arkadaşın cidden ne değişikmiş kadınBenim eşim en son ki doğumuma girdi sadece , diğerlerinde ben utanırım diye istememiştim. Ama utanılcak da birşey yokmuş. Kimseyede dah öncesinde söylemedik, konusu da olmadı. En iyisi bazı şeyleri olup bittikten sonra söylemek yada hiç söylememek benim kv benim hamileliğimi benden daha çok dert etti ama hiç yardıma geldiği de yok . İlk duyduğunda aldırsan mı bile dedi . Şimdi hamilelik ne kutsal birşeymiş , ne kadar sevapmış videoları gönderip duruyor kendileri bile nasıl davranacaklarını şaşırıyor . Eşim evde yemek yapıyor diye devamlı keşke kız olsaydın diyor . Sanki kız olsa sana yemek yapacaktı dedim. Ben kızım annemin yanında mıyım bak dedim . Oda doğru diyor ama yine başka zaman tekrar söylüyor . Birde sanki çocuklar sadece benim de eşim bana lutfedip yemek hazırlıyor . İkimizin çocukları normal değil mi
Amin canım benim inşallahİçim eridi bu mesajına içim ne güzel motive ettin korkutanlardan ziyade. Allah biz doğurmayanlara da sağlıkla kucağımıza aldığımız günü göstersin inşallah
Hoşgeldim hediyesi vermiş sana işteİki gündür ayaktayım revamı bu bana dogum yaptıgım gece 10 dak bile uyutmadı beni yaramaz