- 6 Eylül 2022
- 2.016
- 2.626
- 29
Yok kuzum kan yok ki göstersin gelecek hafta gel dedi ne desin 1 cm açıklık dahaBende böyle kanlı akıntı gelecek diye parmağında akıntımi gösterdi sende o zaman onu da yapmamistir peki açılma için bir şey dedi mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kuzum kan yok ki göstersin gelecek hafta gel dedi ne desin 1 cm açıklık dahaBende böyle kanlı akıntı gelecek diye parmağında akıntımi gösterdi sende o zaman onu da yapmamistir peki açılma için bir şey dedi mi
Bende niye öyle oldu o zaman birde gösterdi travma oldu ve pazartesi günü bir daha gidip açıklığa bakacakYok kuzum kan yok ki göstersin gelecek hafta gel dedi ne desin 1 cm açıklık daha
Yaaaa duruşa bak Allah’ımmPeriler gelsin miii
aynen gerçekten tuvaletin olsaydı paçalardan akardıPrensesligimi ishal olup altıma kacirmadan bitirmek istiyorum
İlk defa oldu çok şaşırdım ki tuvaletim olsa heralde şarıl şarıl gidecek
Ayyy hadi altına yaptın neysede temizlemesi ayri derttir
Kızlara burda çok laf ettim başıma geldi şimdi doğurmam lazım diye dolanıyorum cesursavasci P Pembepilates
Ayyyy evet evet hatırladım baya rahatsızdın sen iki gün boyunca ay bende aynıyım şuan. heyecanla korku karıştı bak şimdiBeni biliyorsunuz deli kustum dogum oncesiter kismida vardi...
Dötünü yesin teyzeleriiiiiPeriler gelsin miii
Ayy sinirlerim bozuldu ahahahah inşallah az kaldı kurtuluyorsun bu durumdan canimYaaaa duruşa bak Allah’ımm
aynen gerçekten tuvaletin olsaydı paçalardan akardı
Duş mood donda çöpe. Allahtan eşorfmanım temizdi zaten midem bulanıyor onu yıkamakla uğraşamam
Ben senin olayı kaçırdım geçmişte bulabilirsem okucam o periler nasıl geldi sanadaKızlara burda çok laf ettim başıma geldi şimdi doğurmam lazım diye dolanıyorum cesursavasci P Pembepilates
Parmağını baya ittirdi silah şeklinde canım yandı tabi ama kan falan yok bebeği hissetmedim bilmiyorum elledi mi ona hafif bir sancım var ama kandır acıdır yok henüzBende niye öyle oldu o zaman birde gösterdi travma oldu ve pazartesi günü bir daha gidip açıklığa bakacak
Bende parmağını birde ileri doğru ittirdi böyle bileği büküldu gibi oldu ve bebeğin kafa çapını hissettim sende öyle şeyler yaşadın mı.. ayy bu kan niye oldu birde gösterip öyle dedi bana ne sanssisim ya
Of bi altımıza s.çmadığımız kalmıştı analık çok zorYaaaa duruşa bak Allah’ımm
aynen gerçekten tuvaletin olsaydı paçalardan akardı
Duş mood donda çöpe. Allahtan eşorfmanım temizdi zaten midem bulanıyor onu yıkamakla uğraşamam
Bugün kontrolüm vardı 2 sayfa önceye git yazdımAyy sinirlerim bozuldu ahahahah inşallah az kaldı kurtuluyorsun bu durumdan canim
Ben senin olayı kaçırdım geçmişte bulabilirsem okucam o periler nasıl geldi sanada
Canım benim 8 9 hafta her hafta 250 gram aldı bu hafta gittiğimde 100 gram almıştı ben şok olmustumbelki öyle bir güzellik yapar sanadaKontrolden geldim kızlar bebiş 1 haftada 300 gr daha almış 37+1 3400 gr. Son 4 haftadır her hafta 300 alıyo doktor biraz fazla alıyo inşallah haftaya doğar bu hızla işimiz zorlaşıcak yoksa dedi. Almasını engelleyemezsin yemesen de vücudundan çekiyo ama yine de karbonhidratı bi azalt bakalım dedi. Kafasını çatı kemiğime dayamış ağrın artmıştır dedi arttı cidden de. Kanalda değil dedi daha gelmesine var gibi konuştu. Nst’ye de bi sıkıntı yok haftaya görüşürüz dedi
İnşallah yapar ya da inşallah haftaya gelmeyi seçer gerçi sancı mancı da çıkmadı yiyip içip yatıyo bizimkilerCanım benim 8 9 hafta her hafta 250 gram aldı bu hafta gittiğimde 100 gram almıştı ben şok olmustumbelki öyle bir güzellik yapar sanada
Şimdi doğum öncesinde tüm yazdıklarını okudum tekrar vallahi aynı bebek kasılıyor toplanıyor bi tarafa sabahtan beri hatta dünden beri bi değişik sen ne yazdıysan aynısını yaşıyorum şuan. Senin 3 gün sürmüş bide nişanın gelmiş inşallah benimde yarın akşamı bekler en azından eğer gerçekten doğumsa bu. Ben psikolojik stres filan diye yoruyodum ama yaşadıklarını yaşıyorum şuanBeni biliyorsunuz deli kustum dogum oncesiter kismida vardi...
İhtimal dahilinde benceAyyyy evet evet hatırladım baya rahatsızdın sen iki gün boyunca ay bende aynıyım şuan. heyecanla korku karıştı bak şimdi
Yani ben bu kadar keyifci bebisler görmedim bizde de bi rahatlık var bize mi çektiler acabaİnşallah yapar ya da inşallah haftaya gelmeyi seçer gerçi sancı mancı da çıkmadı yiyip içip yatıyo bizimkiler
Valla benimde sinirlerim bozuldu gülmekle ağlamak arasındayım doğum öncesi ishal oluyo diyorlardı öyleyse hepimiz altımıza sıçcazAyy sinirlerim bozuldu ahahahah inşallah az kaldı kurtuluyorsun bu durumdan canim
Ben senin olayı kaçırdım geçmişte bulabilirsem okucam o periler nasıl geldi sanada
Ay evet ya gülüyorum ağlanacak halime bi o kalmıştı çünkü oda oldu tam oldum benOf bi altımıza s.çmadığımız kalmıştı analık çok zor
Aynen ben dogumdan hemen oncede odada defalarca kustum.bebek kasilip toplandigi icin mideye vuruyor...Şimdi doğum öncesinde tüm yazdıklarını okudum tekrar vallahi aynı bebek kasılıyor toplanıyor bi tarafa sabahtan beri hatta dünden beri bi değişik sen ne yazdıysan aynısını yaşıyorum şuan. Senin 3 gün sürmüş bide nişanın gelmiş inşallah benimde yarın akşamı bekler en azından eğer gerçekten doğumsa bu. Ben psikolojik stres filan diye yoruyodum ama yaşadıklarını yaşıyorum şuan
Her ikiside olcak altimiza s.cma konusundaValla benimde sinirlerim bozuldu gülmekle ağlamak arasındayım doğum öncesi ishal oluyo diyorlardı öyleyse hepimiz altımıza sıçcaz
Ay evet ya gülüyorum ağlanacak halime bi o kalmıştı çünkü oda oldu tam oldum ben
Çıkınca mı daha zor hamilelik mi bilmiyorum ama tükendim yavvvYani ben bu kadar keyifci bebisler görmedim bizde de bi rahatlık var bize mi çektiler acaba
Bikaç ay önce ben de ishal ve kusma geçirmiştim ya bunu o sırada ben de yaşamıştım insan kendinden utanıyo ajsjsjsjValla benimde sinirlerim bozuldu gülmekle ağlamak arasındayım doğum öncesi ishal oluyo diyorlardı öyleyse hepimiz altımıza sıçcaz
Ay evet ya gülüyorum ağlanacak halime bi o kalmıştı çünkü oda oldu tam oldum ben