2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Yok kuzum kan yok ki göstersin 😂 gelecek hafta gel dedi ne desin 1 cm açıklık daha 😅
Bende niye öyle oldu o zaman birde gösterdi travma oldu ve pazartesi günü bir daha gidip açıklığa bakacak😭
Bende parmağını birde ileri doğru ittirdi böyle bileği büküldu gibi oldu ve bebeğin kafa çapını hissettim sende öyle şeyler yaşadın mı.. ayy bu kan niye oldu birde gösterip öyle dedi bana ne sanssisim ya 🤣

Periler gelsin miii😬🤣
Yaaaa duruşa bak Allah’ımm😍😍😍🧿🧿🧿
Prensesligimi ishal olup altıma kacirmadan bitirmek istiyorum😅🤣🤣🤣🤣
İlk defa oldu çok şaşırdım ki tuvaletim olsa heralde şarıl şarıl gidecek🤣🤣
Ayyy hadi altına yaptın neysede temizlemesi ayri derttir🙄
aynen gerçekten tuvaletin olsaydı paçalardan akardı 🤣🤣
Duş mood donda çöpe. Allahtan eşorfmanım temizdi zaten midem bulanıyor onu yıkamakla uğraşamam🤣🤣🤣

Yaaaa duruşa bak Allah’ımm😍😍😍🧿🧿🧿

aynen gerçekten tuvaletin olsaydı paçalardan akardı 🤣🤣
Duş mood donda çöpe. Allahtan eşorfmanım temizdi zaten midem bulanıyor onu yıkamakla uğraşamam🤣🤣🤣
Ayy sinirlerim bozuldu ahahahah inşallah az kaldı kurtuluyorsun bu durumdan canim🤭
Kızlara burda çok laf ettim başıma geldi şimdi doğurmam lazım diye dolanıyorum 😂😂😂 cesursavasci cesursavasci P Pembepilates
Ben senin olayı kaçırdım geçmişte bulabilirsem okucam o periler nasıl geldi sanada 🤣🤣🤣🤣

Bende niye öyle oldu o zaman birde gösterdi travma oldu ve pazartesi günü bir daha gidip açıklığa bakacak😭
Bende parmağını birde ileri doğru ittirdi böyle bileği büküldu gibi oldu ve bebeğin kafa çapını hissettim sende öyle şeyler yaşadın mı.. ayy bu kan niye oldu birde gösterip öyle dedi bana ne sanssisim ya 🤣
Parmağını baya ittirdi silah şeklinde canım yandı tabi ama kan falan yok bebeği hissetmedim bilmiyorum elledi mi ona hafif bir sancım var ama kandır acıdır yok henüz 😇

Kontrolden geldim kızlar bebiş 1 haftada 300 gr daha almış 37+1 3400 gr. Son 4 haftadır her hafta 300 alıyo doktor biraz fazla alıyo inşallah haftaya doğar bu hızla işimiz zorlaşıcak yoksa dedi. Almasını engelleyemezsin yemesen de vücudundan çekiyo ama yine de karbonhidratı bi azalt bakalım dedi. Kafasını çatı kemiğime dayamış ağrın artmıştır dedi arttı cidden de. Kanalda değil dedi daha gelmesine var gibi konuştu. Nst’ye de bi sıkıntı yok haftaya görüşürüz dedi
Canım benim 8 9 hafta her hafta 250 gram aldı bu hafta gittiğimde 100 gram almıştı ben şok olmustum🤭🤭belki öyle bir güzellik yapar sanada

Beni biliyorsunuz deli kustum dogum oncesi🙄ter kismida vardi...
Şimdi doğum öncesinde tüm yazdıklarını okudum tekrar vallahi aynı bebek kasılıyor toplanıyor bi tarafa sabahtan beri hatta dünden beri bi değişik sen ne yazdıysan aynısını yaşıyorum şuan. Senin 3 gün sürmüş bide nişanın gelmiş inşallah benimde yarın akşamı bekler en azından eğer gerçekten doğumsa bu. Ben psikolojik stres filan diye yoruyodum ama yaşadıklarını yaşıyorum şuan 🤦🏻‍♀️

Ayy sinirlerim bozuldu ahahahah inşallah az kaldı kurtuluyorsun bu durumdan canim🤭

Ben senin olayı kaçırdım geçmişte bulabilirsem okucam o periler nasıl geldi sanada 🤣🤣🤣🤣
Valla benimde sinirlerim bozuldu gülmekle ağlamak arasındayım 🤣🤣🤣 doğum öncesi ishal oluyo diyorlardı öyleyse hepimiz altımıza sıçcaz 🤣🤣🤣

Of bi altımıza s.çmadığımız kalmıştı analık çok zor
Ay evet ya gülüyorum ağlanacak halime bi o kalmıştı çünkü oda oldu tam oldum ben🤣🤣🤣🤣

Şimdi doğum öncesinde tüm yazdıklarını okudum tekrar vallahi aynı bebek kasılıyor toplanıyor bi tarafa sabahtan beri hatta dünden beri bi değişik sen ne yazdıysan aynısını yaşıyorum şuan. Senin 3 gün sürmüş bide nişanın gelmiş inşallah benimde yarın akşamı bekler en azından eğer gerçekten doğumsa bu. Ben psikolojik stres filan diye yoruyodum ama yaşadıklarını yaşıyorum şuan 🤦🏻‍♀️
Aynen ben dogumdan hemen oncede odada defalarca kustum.bebek kasilip toplandigi icin mideye vuruyor...

Valla benimde sinirlerim bozuldu gülmekle ağlamak arasındayım 🤣🤣🤣 doğum öncesi ishal oluyo diyorlardı öyleyse hepimiz altımıza sıçcaz 🤣🤣🤣

Ay evet ya gülüyorum ağlanacak halime bi o kalmıştı çünkü oda oldu tam oldum ben🤣🤣🤣🤣
Bikaç ay önce ben de ishal ve kusma geçirmiştim ya bunu o sırada ben de yaşamıştım insan kendinden utanıyo ajsjsjsj

X