- 30 Nisan 2023
- 890
- 1.409
- 31
Ouyyyy yaaa maşallahBen geldim teyseley
Canım vallahi ben alt tarafı göremiyorum aa çatlamamışım diyordum geçen gün küçük aynayla bir baktım hep çatlamış alt karnımKızlar bu arada benim karnım bir kaç gün önce kaşınmaya başladı anlamadım kasidim annem çatlıyor olabilir misin dedi. Dün bir baktım catlamisimhamileliğim boyunca 0 catlaktim doğumdan sonra da öyle bu hafta çatladim
Sadece kilo alırken değil verirken de çatlama olabiliyor kuzum malesefKızlar bu arada benim karnım bir kaç gün önce kaşınmaya başladı anlamadım kasidim annem çatlıyor olabilir misin dedi. Dün bir baktım catlamisimhamileliğim boyunca 0 catlaktim doğumdan sonra da öyle bu hafta çatladim
Benimde hiç olmadı şimdi korkmaya başladım ya sonradan olduğunu bilmiyordumEvet resmen dün fark ettim2 hafta oldu dogurali
Keşke devam etseydim ya çok üzüldümOuyyyy yaaa maşallah
Canım vallahi ben alt tarafı göremiyorum aa çatlamamışım diyordum geçen gün küçük aynayla bir baktım hep çatlamış alt karnımlierac jeller yağlar sürdüm yine de çatlıyorum, doğumdan sonra da çok çatlama oluyormuş belli bir süre o yağlara devam edin diyorlar genelde
Keşke devam etseydim yağaSadece kilo alırken değil verirken de çatlama olabiliyor kuzum malesef
Sen bilirsin canım hatta bi ayağını sandalye üstüne atipta yapabilirsin ama ben ayna ihtiyacı duyuyorum o yüzden comelerek yapmak bana kolay geliyoİki elimi birden kullanamam bence dengem bozulurbikaç videoda tek baş parmak demişler öyle başlıym bakalım ben de
Ayyy ben birden verdim kiloyu 64 olmuşum inşallah çatlak olmaz bundan sonra ya doğumdan sonra hiç yağ krem kullanmadımOuyyyy yaaa maşallah
Canım vallahi ben alt tarafı göremiyorum aa çatlamamışım diyordum geçen gün küçük aynayla bir baktım hep çatlamış alt karnımlierac jeller yağlar sürdüm yine de çatlıyorum, doğumdan sonra da çok çatlama oluyormuş belli bir süre o yağlara devam edin diyorlar genelde
Benimde doktorum da hiç bahsetmedi ama benim gebelikte bir damarim baya şişti sağ bacağimda diz kapağimdan yukariya doğru. Gebelikte bana çorap verdiler bi iki ay kulandim sonra biraktim . İnş iner tekrardanBana doktor bugün hiç varis çorabı filan demedi acaba hastaneden mi verecekler ptesi mi aldıracaklar
Düşününce bile zor geliyo off nası yapcam acaba rabbim yar ve yardımcım olsunSen bilirsin canım hatta bi ayağını sandalye üstüne atipta yapabilirsin ama ben ayna ihtiyacı duyuyorum o yüzden comelerek yapmak bana kolay geliyo
Günde 3 kez yağlanıp çatlayan var biraz da genetik bu işler canını sıkma oğluşundan sana hatıra kaldı anayım ben ana dersinKeşke devam etseydim yağa
Yumuş yumuşKızlar göğsünüz sertmi yumşak mı?
2 çocuk doğurdum ama hatırlamıyorum ya doğumdan sonra mı sertleşiyodu
Annemde de hiç olmamış emzirme dönemi kilo almış o zaman olmuş brn kilo veriyorum bende de olduGünde 3 kez yağlanıp çatlayan var biraz da genetik bu işler canını sıkma oğluşundan sana hatıra kaldı anayım ben ana dersin
Ay çok tatlısınYumuş yumuş
O senin tatlılığınAy çok tatlısınbenimde hala yumşak ozaman doğumdan sonra sertleşiyor süt doluyo.
Sütü gelenlerin nasıl acaba
Düşününce bile zor geliyo off nası yapcam acaba rabbim yar ve yardımcım olsun
bugün de yürürken sol kasığım hatta kasığında altı acıyor böyle birşey yaşıyor musunBenim kızkardeşim bana vericek baya kullanışlı olduğunu düşünüyorum 6 aya kadar ben bunda yatırırım...
Ohh çok şükür...Rabbim sağlık versin ikinize de inşallah
Bende 34+3 teyim aynı şeyleri yaşıyorum,bide ishal durumundayım bi haftadır,bağırsaklar çok çalıştığı için böyleymiş diye okumuştum..
Ayy çok tatlı maşallah.. Allah bağışlasın..
Ben sıkınca geliyo ama sıkmıyorum. Öyle akma vs yok amaO senin tatlılığındoğumdan önce bizim de gelseydi bir iki damla da rahatlasaydık ya
Sağmayınca sertleşiyor canım sağınca balon gibi havası iniyorAy çok tatlısınbenimde hala yumşak ozaman doğumdan sonra sertleşiyor süt doluyo.
Sütü gelenlerin nasıl acaba
Bana umut oldun herkes kel doğuracaksın diyorBenim hiç mide bulantım mide yanmam olmadı saçlı doğdu ama