2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Sen nasıl oldun canım 😘
Eve geçtik hamdolsun. Şimdilik hersey yolunda minigimle geceleri uykusuz uykusuz bakışarak geçiriyoruz . Sürekli beslenmesi gerekiyormuş.
Yarın ilk muayeneye gidecegiz.
Kilosuna ve sarılık vs olup olmadığına bakacaklar.
İnsallah level level ilerliyoruz

Biz seninle dogum yapacaktık gibi. İyi heveslenmistim o gün konuştuğumuzda Senin sancılar bizi kandırdı. Demekki minnoş henüz gelmeye hazırdeğil.
Hayırlı vakitte gelsin inşallah

Ben de bugün çok şükür kendime geldim şöyle tamamen eskisi gibi değilim kolay bir ameliyat değil ama ilk güne göre mükemmel bile sayılırım😀

oy maşallah maşallah bak benimkisi de böyle doğdu😂 eşim kıvırcık sanırım bu saç kıvırcığa döner ona benziyor saç şekli Eki Görüntüle 3419700
Çok şükür canım iyi olmana sevindim ❤️

Aaay masallah ne kadar çok saçlarii 🧿 bulantılarınin sebebi belli oldu 🤭 benim de eşim kıvırcık ben dalgalı ve ikimizin de gür saçları ama minnoş düz saçlı ve az saçlı oldu 🤭 tam hayalimdeki gibi oldu aslında hafif kel sarı bebe 😂 senin bebişin de saçları kibircika dönecek gibi geldi bana 😍😍
Benim hiç mide bulantım mide yanmam olmadı saçlı doğdu ama 😂😂😂

Geçen haftalarda zorla 3-4 saat uyuyan ben bu iki gündür saatlerce uyuyorum gece ayrı uyuyorum gündüz ayrı. Doğum yaklaşınca enerji geliyo diyolardı benden gitti bütün enerji ya 😔

Kızlar ben bugün miniğimi ilk defa emzirdim 2 hafta oldu doğalı yarın tüm gün hastanede olacağım emzirmek için bugün deneme yaptık tuttu çok şükür 🙏 daha yeni 34 haftalık oldu hemşire haftasına göre değil 2000 gr olunca vereceğiz dedi 1910gr şuan dualarınızda bizi de unutmayın teyzeleri
Çok sevindim canım çok az kaldı kavuşacaksınız 😍😍🙏🙏🙏
Kızlar ben çıktım 1 saat oldu bebekte bende iyiyim kendime gelim bilgilendirme yapıcam
ay maşallah canım Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah 😍😍🙏

Canım ben ikinci günden verdim. Aslında 1 ay beklerim diyordum annem almaz dedi. Uykusunda düşürüyor geri vermiyorum. Zaten aciktiysa emzik istemiyor atıyor. Karnı tok altı temizse ve uyumuyorsa anlıyorum ki memede uyumak istiyor. Emzik verip biraz alnını saçlarını seviyorum direkt gözler kayıyor uyuyor 😂 tamamen uykuya geçince düşürüyor zaten emziği alıyorum ben de
Bende vericem sanirim cunku boyle goguslerim iyilesemeyecek.hic birakmiyor😔

Eve geçtik hamdolsun. Şimdilik hersey yolunda minigimle geceleri uykusuz uykusuz bakışarak geçiriyoruz . Sürekli beslenmesi gerekiyormuş.
Yarın ilk muayeneye gidecegiz.
Kilosuna ve sarılık vs olup olmadığına bakacaklar.
İnsallah level level ilerliyoruz

Biz seninle dogum yapacaktık gibi. İyi heveslenmistim o gün konuştuğumuzda Senin sancılar bizi kandırdı. Demekki minnoş henüz gelmeye hazırdeğil.
Hayırlı vakitte gelsin inşallah
Ayy evet ya öyle oldu 🥲 maşallah iyi olmanıza sevindim 😍 inşallah yarinki değerlerde güzel çıkar

Perine masajını tek baş parmakla mı yapıyosun canım örnek aldığın video var mı cesursavasci cesursavasci bugün başlamam gerekiyo hiç de istemiyorum🙄
Normalde iki baş parmağıyla yapılıyor videolarda ama ben öyle yapamadım comelerek iki işaret parmagimla aşağı doğru çektirerek yapıyorum.. Bir sürü video izledim ortalamasini alip kendi rahatıma göre yapiyorum🙈

Kızlar 1 saat yürüyüş yapamadım bugün. belim ayaklarım aşırı ağrıdı oysa iki gün önce düğünde göbek atıp dün temizlik yapıyordum. Bugün kontrole gittim doğurcağım geldi ya ondan böyle oldum bence ben tamamen psikolojik 🤣🤣🤣

Normalde iki baş parmağıyla yapılıyor videolarda ama ben öyle yapamadım comelerek iki işaret parmagimla aşağı doğru çektirerek yapıyorum.. Bir sürü video izledim ortalamasini alip kendi rahatıma göre yapiyorum🙈
İki elimi birden kullanamam bence dengem bozulur 😂 bikaç videoda tek baş parmak demişler öyle başlıym bakalım ben de

X