- 25 Mayıs 2023
- 4.184
- 6.787
Aaay masallah ne kadar çok saçlariiBen de bugün çok şükür kendime geldim şöyle tamamen eskisi gibi değilim kolay bir ameliyat değil ama ilk güne göre mükemmel bile sayılırım
oy maşallah maşallah bak benimkisi de böyle doğdueşim kıvırcık sanırım bu saç kıvırcığa döner ona benziyor saç şekli Eki Görüntüle 3419700
Amaaaaaaa bugün beni dogurtturcaksinizBen de bugün çok şükür kendime geldim şöyle tamamen eskisi gibi değilim kolay bir ameliyat değil ama ilk güne göre mükemmel bile sayılırım
oy maşallah maşallah bak benimkisi de böyle doğdueşim kıvırcık sanırım bu saç kıvırcığa döner ona benziyor saç şekli Eki Görüntüle 3419700
Bu şeye benzedi hamilelik beklerken her belirtide acaba hamile miyim diye sormayaYok ama o gün çok sinirliydi dogurdu
Hadi bakalimm geliyo bebiiisKızlar bende goldenin anlattığı sinirlilik ruh hali de başladı her şey gözüme batıyor sinir oluyorum her şeye ama her şeye..
Teşekkür ederim canım bende arada kaldım bende saçma buluyor gibiyim ama mantıklıda geliyo gibiydi en iyisi almak galibaHamileyken almayı saçma bulduğum hediye gelince kullanıp dualar eşliğinde kullandığım bir eşya oldu bu. Beni inanılmaz rahatlattı. Taşıması, uyutması kolay. İlk dönemler dönemediği için bebek güvenlik riski de oluşturmuyor. Ben almanızı öneririm. 9. Ay annesi olarak
Yaa maşaAllah nasıl saçlı minikkkkBen de bugün çok şükür kendime geldim şöyle tamamen eskisi gibi değilim kolay bir ameliyat değil ama ilk güne göre mükemmel bile sayılırım
O kadar haklısın kiBu şeye benzedi hamilelik beklerken her belirtide acaba hamile miyim diye sormayaşimdi de her belirtiyi doğuma yoruyoruz
Ooyyy teyzeleri yer onu..allahim nazarlardan saklasinBen geldim teyseley
EvettMeşhur aynanda bi de oğluşunla foti isteriz P Pembepilates
Ya yabancı olsa sorcam o bebek hareketi bir şey yok bir şey yok diyo aynı hastanede çalışıyoruz doktor da yok bir şey diyemedimO kadar haklısın ki
Bu arada ebeye keşke o an sorsaydin neden sifirliyorsunuz diye
Canım ben ikinci günden verdim. Aslında 1 ay beklerim diyordum annem almaz dedi. Uykusunda düşürüyor geri vermiyorum. Zaten aciktiysa emzik istemiyor atıyor. Karnı tok altı temizse ve uyumuyorsa anlıyorum ki memede uyumak istiyor. Emzik verip biraz alnını saçlarını seviyorum direkt gözler kayıyor uyuyorTeyzoslar ve tecrubelu anneler... emzigi ne zaman vermeyi dusunuyorsunuz? benim bebek full meme istiyor.memede uyuyor uyaniyor.meme olmazsa bagir cagirbide elini emmeye basladi.e gogusler yara.surekli oyuncak etti mememi..kavriyor,birakiyor, cekistiriyor emzik versem mi diyorum.11 gunluk suan..
.
Hayırlı olsun hayatımm sağlıkla büyüsünBen geldim teyseley