2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Aaay masallah ne kadar çok saçlarii bulantılarınin sebebi belli oldu benim de eşim kıvırcık ben dalgalı ve ikimizin de gür saçları ama minnoş düz saçlı ve az saçlı oldu tam hayalimdeki gibi oldu aslında hafif kel sarı bebe senin bebişin de saçları kibircika dönecek gibi geldi bana

Amaaaaaaa bugün beni dogurtturcaksiniz hay maşallah ben onun saçlarına kiyamammmm uzun uzun maşallah ama kızlar bugün üst ustede bu kadar atılmaz ki ben alışırım bakın

Teşekkür ederim canım bende arada kaldım bende saçma buluyor gibiyim ama mantıklıda geliyo gibiydi en iyisi almak galiba

Yaa maşaAllah nasıl saçlı minikkkk

Teyzoslar ve tecrubelu anneler... emzigi ne zaman vermeyi dusunuyorsunuz? benim bebek full meme istiyor.memede uyuyor uyaniyor.meme olmazsa bagir cagir bide elini emmeye basladi.e gogusler yara.surekli oyuncak etti mememi..kavriyor,birakiyor, cekistiriyor emzik versem mi diyorum.11 gunluk suan..
.

Burnum zaten aylardır / haftalardır tıkalı ya da biri acık biri kapalı oluyor, ara ara kanadığı da oldu ama bugün temizlerken pıhtılı bir şekilde kan attı. Basına gelen var mı normal mi bu durum. Bu yaşıma kadar ilk defa böyle bi kanama gördüm.

Canım ben ikinci günden verdim. Aslında 1 ay beklerim diyordum annem almaz dedi. Uykusunda düşürüyor geri vermiyorum. Zaten aciktiysa emzik istemiyor atıyor. Karnı tok altı temizse ve uyumuyorsa anlıyorum ki memede uyumak istiyor. Emzik verip biraz alnını saçlarını seviyorum direkt gözler kayıyor uyuyor tamamen uykuya geçince düşürüyor zaten emziği alıyorum ben de

Kızlar sezaryen olacaklara kesinlikle önerim 1- emzirme yastığı, dikişli olduğumuz için emzirince bebek boşluğa geliyor eğiliyoruz tutmak için dikiş yeri ağrıyor, benim elim ayağım oldu 2- kesinlikle depend çünkü iç çamaşırı dikiş yerini dehşet yakıyor , depend pamuklu yumuşacık dikiş yerini temiz tutuyor dikiş yerinin kuru ve temiz olması gerekiyor çünkü , bir de lansinoh , ben önce almadım ama sezaryen olduğumuz için ilk 2-3 gün süt gelmiyor ve inanılmaz kuruyor ben gelen sütle sağarım etrafını dedim ama süt gelmediği için bebek de emince mahvoldu göğüs ucu eşimi yolladım aldırdım kızlar aklınızda bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…