- 22 Ağustos 2016
- 2.752
- 2.474
- 27
Anlayan var mı?Yorumlayacabilecek var mı bebek hareketinden mi bilmiyorum 60lara çıktı bi ara o zaman kasıldığını hissettim bebeğin başımda ebe bekliyor 30u görünce bebek yer değiştirdi diyip probum yerini yer değiştiriyor ya da sıfırlıyor bu 50-60 da o yokken çıktı geldi oo yükselmiş diyip hemen sıfırladıbu ne anlam ifade ediyor sizce bilen vsr mı
Dogumdan önce sütüm gelmişti sıktıkça geliyordu.Kızlar göğsünüz sertmi yumşak mı?
2 çocuk doğurdum ama hatırlamıyorum ya doğumdan sonra mı sertleşiyodu
Ben her hafta nst ye giriyorum . Bebeğin hareketleri azalinca göbeğime bağladiği aletlerin yerlerini değiştirmeden böyle içe doğru itiriyor.Anlayan var mı?
mastit olmamak için ne yapmalıyız, emziremesek bile sağmamız mı gerekirDogumdan önce sütüm gelmişti sıktıkça geliyordu.
Ama gayet yumusaktı.
Dogum sonrası birden sertleşmeye başladı.
Özellikle 2.gün sabahı yani bu sabah iki göğsümde baya patlayacak gibi olmuşlar.
Bebişler daha minik sütü tam boşaltamadığı için sanırım içi doluyor.
Bi 5 -10 güne onlarda bizde alışıriz gibi.
Bu süreçte inşlalah birde mastrit filan olmayız.
Çok dikkat etmek lazım.
O tam bir felaket olur.
Rabbim bu emzirme aşamalarınıda kolayca atlatmayı nasip etsin.
Dogumla bitmiyor yani
Annelik sonsuza kadar sürüyor :)
Oyy maşallah sana süslü fıstıkBen geldim teyseley
Allah’ımm çok tatlılar ya hepsini kucağıma alıp sevesim geldiBen de bugün çok şükür kendime geldim şöyle tamamen eskisi gibi değilim kolay bir ameliyat değil ama ilk güne göre mükemmel bile sayılırım
oy maşallah maşallah bak benimkisi de böyle doğdueşim kıvırcık sanırım bu saç kıvırcığa döner ona benziyor saç şekli Eki Görüntüle 3419700
nst ye kaçıncı hafta başlanıyor, pazartesi gideceğim bende 34+2 deyimBen her hafta nst ye giriyorum . Bebeğin hareketleri azalinca göbeğime bağladiği aletlerin yerlerini değiştirmeden böyle içe doğru itiriyor.
Senin şikayetlerine bağli canım . Ben bi ara çok kötüydüm 28. Hafta koydu sonra 30. da koydu kendimi iyi hissedince 34 e kadar koymadi. 35 ten sonra her hafta koyuyor . Bazen bebeğin hareketi az olunca iki kere koyuyor .nst ye kaçıncı hafta başlanıyor, pazartesi gideceğim bende 34+2 deyim
Evet ya mastit zor inşaAllah herkesin doğum sonrası süreci güzel geçer emzirme süreci de çok önemliDogumdan önce sütüm gelmişti sıktıkça geliyordu.
Ama gayet yumusaktı.
Dogum sonrası birden sertleşmeye başladı.
Özellikle 2.gün sabahı yani bu sabah iki göğsümde baya patlayacak gibi olmuşlar.
Bebişler daha minik sütü tam boşaltamadığı için sanırım içi doluyor.
Bi 5 -10 güne onlarda bizde alışıriz gibi.
Bu süreçte inşlalah birde mastrit filan olmayız.
Çok dikkat etmek lazım.
O tam bir felaket olur.
Rabbim bu emzirme aşamalarınıda kolayca atlatmayı nasip etsin.
Dogumla bitmiyor yani
Annelik sonsuza kadar sürüyor :)
Canım çokkk çok rahatsız etmedikçe sağım yapma sağımda da meme extra uyarılıyor ve süt üretimi artıyor bu seferde çocuk boşaltamıyor yine sağmak zorunda kalıyorsun kısır bi döngü oluyor. Çok dolup bebek boşaltamadı diyelim sıcak duşa girip masajla birazını sağarsın rahatlıcak kadarmastit olmamak için ne yapmalıyız, emziremesek bile sağmamız mı gerekir
Hareket ederken mesela kasılıyor benimki o zaman artıyor hemen sıfırlayıp yer değiştiriyor seninki belki bebeği bulmak içindirBen her hafta nst ye giriyorum . Bebeğin hareketleri azalinca göbeğime bağladiği aletlerin yerlerini değiştirmeden böyle içe doğru itiriyor.
Bende kel bekliyordumBana umut oldun herkes kel doğuracaksın diyor
Hahah kız olsa şimdi toplardım minik minikAnamm maşaAllah kız olsa toka takılır
inşallah gelir hayırlısıylaCanım çokkk çok rahatsız etmedikçe sağım yapma sağımda da meme extra uyarılıyor ve süt üretimi artıyor bu seferde çocuk boşaltamıyor yine sağmak zorunda kalıyorsun kısır bi döngü oluyor. Çok dolup bebek boşaltamadı diyelim sıcak duşa girip masajla birazını sağarsın rahatlıcak kadar
E süpeerr varmış işte sütünBen sıkınca geliyo ama sıkmıyorum. Öyle akma vs yok ama
oyyy maşallah sağlıkla güle güle büyütünBende kel bekliyordumEki Görüntüle 3419777
Çok tesekkür ederim canımoyyy maşallah sağlıkla güle güle büyütün
Ben de hiç sifirlamadi cnm . Doktoruna daniş istersen cnm o daha iyi bilgi verirHareket ederken mesela kasılıyor benimki o zaman artıyor hemen sıfırlayıp yer değiştiriyor seninki belki bebeği bulmak içindir