- 25 Mayıs 2023
- 4.184
- 6.787
Aynen bir önceki sonraki yapacağım inşallahMeşhur aynanda bi de oğluşunla foti isteriz P Pembepilates
Eve geçtik hamdolsun. Şimdilik hersey yolunda minigimle geceleri uykusuz uykusuz bakışarak geçiriyoruz . Sürekli beslenmesi gerekiyormuş.Sen nasıl oldun canım
Çok şükür canım iyi olmana sevindimBen de bugün çok şükür kendime geldim şöyle tamamen eskisi gibi değilim kolay bir ameliyat değil ama ilk güne göre mükemmel bile sayılırım
oy maşallah maşallah bak benimkisi de böyle doğdueşim kıvırcık sanırım bu saç kıvırcığa döner ona benziyor saç şekli Eki Görüntüle 3419700
Benim hiç mide bulantım mide yanmam olmadı saçlı doğdu amaAaay masallah ne kadar çok saçlariibulantılarınin sebebi belli oldu benim de eşim kıvırcık ben dalgalı ve ikimizin de gür saçları ama minnoş düz saçlı ve az saçlı oldu tam hayalimdeki gibi oldu aslında hafif kel sarı bebe senin bebişin de saçları kibircika dönecek gibi geldi bana
Gerçekten miKızlar bu arada benim karnım bir kaç gün önce kaşınmaya başladı anlamadım kasidim annem çatlıyor olabilir misin dedi. Dün bir baktım catlamisimhamileliğim boyunca 0 catlaktim doğumdan sonra da öyle bu hafta çatladim
Çok sevindim canım çok az kaldı kavuşacaksınızKızlar ben bugün miniğimi ilk defa emzirdim 2 hafta oldu doğalı yarın tüm gün hastanede olacağım emzirmek için bugün deneme yaptık tuttu çok şükürdaha yeni 34 haftalık oldu hemşire haftasına göre değil 2000 gr olunca vereceğiz dedi 1910gr şuan dualarınızda bizi de unutmayın teyzeleri
ay maşallah canım Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallahKızlar ben çıktım 1 saat oldu bebekte bende iyiyim kendime gelim bilgilendirme yapıcam
Bende aldım canım çantalı olanlarından al tavsiyem, biryere giderken çocuğu koltuğa koymaktansa temiz temiz yatar dedimEki Görüntüle 3419627 kızlar ben böyle anne yanı bebek yatağı almak istiyorum kullanışlı mi
Bende vericem sanirim cunku boyle goguslerim iyilesemeyecek.hic birakmiyorCanım ben ikinci günden verdim. Aslında 1 ay beklerim diyordum annem almaz dedi. Uykusunda düşürüyor geri vermiyorum. Zaten aciktiysa emzik istemiyor atıyor. Karnı tok altı temizse ve uyumuyorsa anlıyorum ki memede uyumak istiyor. Emzik verip biraz alnını saçlarını seviyorum direkt gözler kayıyor uyuyortamamen uykuya geçince düşürüyor zaten emziği alıyorum ben de
Yine hurafeler demek kiBenim hiç mide bulantım mide yanmam olmadı saçlı doğdu ama
Evet resmen dün fark ettimGerçekten mi
Bana doktor bugün hiç varis çorabı filan demedi acaba hastaneden mi verecekler ptesi mi aldıracaklargolden-snitch @vedayagmuru doktorunuz ameliyatta varis corabi giydirdi mi yoksa çiktiktan sonra mi ?
Ayy evet ya öyle olduEve geçtik hamdolsun. Şimdilik hersey yolunda minigimle geceleri uykusuz uykusuz bakışarak geçiriyoruz . Sürekli beslenmesi gerekiyormuş.
Yarın ilk muayeneye gidecegiz.
Kilosuna ve sarılık vs olup olmadığına bakacaklar.
İnsallah level level ilerliyoruz
Biz seninle dogum yapacaktık gibi. İyi heveslenmistim o gün konuştuğumuzda Senin sancılar bizi kandırdı. Demekki minnoş henüz gelmeye hazırdeğil.
Hayırlı vakitte gelsin inşallah
Bence ver rahatlarsın, diğer türlü çok zor memede uyumak ister hepBende vericem sanirim cunku boyle goguslerim iyilesemeyecek.hic birakmiyor
Normalde iki baş parmağıyla yapılıyor videolarda ama ben öyle yapamadım comelerek iki işaret parmagimla aşağı doğru çektirerek yapıyorum.. Bir sürü video izledim ortalamasini alip kendi rahatıma göre yapiyorumPerine masajını tek baş parmakla mı yapıyosun canım örnek aldığın video var mıcesursavasci bugün başlamam gerekiyo hiç de istemiyorum
Maşallah suphanallah hiramızaBen geldim teyseley
ay bende hiç çatlamamışım diye seviniyodumKızlar bu arada benim karnım bir kaç gün önce kaşınmaya başladı anlamadım kasidim annem çatlıyor olabilir misin dedi. Dün bir baktım catlamisimhamileliğim boyunca 0 catlaktim doğumdan sonra da öyle bu hafta çatladim
İki elimi birden kullanamam bence dengem bozulurNormalde iki baş parmağıyla yapılıyor videolarda ama ben öyle yapamadım comelerek iki işaret parmagimla aşağı doğru çektirerek yapıyorum.. Bir sürü video izledim ortalamasini alip kendi rahatıma göre yapiyorum