- 12 Nisan 2021
- 1.150
- 871
- 73
- 25
Canım benim. Göğsümün ucu kuru gibiydi kremi sürüyorum sonra sütyeni takıyorum onun haricinde de gümüş kapak takıyorumKızlar göğüs kremine başladınız mı daha önce de sormuştum sanki ama unuttum malum b12 eksikliğiyarın 37 oluyorum artık başlayayım diyorum sürünce göğsümüz açık mı kalacak mesela?
Doğumdan ne kadar önce indi pekiCanım benimki de baştan beri aşağıda o daha çok zorluyor sürekli kasıklarımda bir baskı var yürürken çıkacak diye korkuyorum
İlkinde seninki gibiydi doğana kadar poposu kaburgamda kaldı doğumdan sonra bile ağrısı geçmedi kaburgamınezmiş baya
4 kiloya kadar yolu var canım ama büyük kafa + iri bebek biraz zorluyor. Ben kilosu 3700 ve kafası %97 persentilde olan bebişimi normal doğurdum ama zordu
Canım bildiğim kadarıyla gümüş kapağı kullanacaksan birşey sürmeyin diyorlar çünkü yapısını bozuyormuş diye okudumCanım gögüs kremi almadım ben tahin yağı sürdü annem duymuş birinden üstünede gümüş kapak insallah yara olmaz
Yap canım benim bı ara taş gibi oldu, sıcak duş aldım durduğu yerde akmaya baslamisti. Ya sıcak su torbasiyla ılık kompres yap ya da duşta görüşlerine sıcak su tutarsin sagarsin.Bende hep kaynar su ekleyip içtim çok şükür ben sağım yapmıyorum yapsam mı acaba sağma pompasıda almadım goguslerım de agrıyor
Benim indi gibi geliyordu ama çok az inmiş gibiydi ama yine kaburgam açıyordu, ameliyatta taa kaburgalarin oradan bastirdilarDoğumdan ne kadar önce indi pekigolden-snitch in de karnı inmemişti suyu gelmişti direkt diye hatırlıyorum doğuma kadar böyle nasıl gider iyice büyüyecek bir de zaten son zamanlar baskı olsa da önemli değil karburgamdan gitsin yeter diyorum
Tahin yağını benim arkadaşım da söylemişti çok etkili diye inşallah olmaz senin deCanım gögüs kremi almadım ben tahin yağı sürdü annem duymuş birinden üstünede gümüş kapak insallah yara olmaz
35+4. Alt değerim normal aslında ast bakılmamış aile hekimliğinde. Bakalım yarın diğer istediği değere de bakılıp ona göre artık yorum yapacakAst alt değerlerine bakilacak . Kacinci haftadasın cnm
Ayy evet bir de bastırma var dimiBenim indi gibi geliyordu ama çok az inmiş gibiydi ama yine kaburgam açıyordu, ameliyatta taa kaburgalarin oradan bastirdilar
4 Nisan'da boyleymis 12 Nisan'da doğdu
Geçti canım yani adet ağrısı kaldı sadece birde pembemsi bir şeyler gekiyo da yine doğum olmayacak sanırımNasıl oldun canım geçti mi ağrın
Ben buna asagida derimAyy evet bir de bastırma var dimibenimkinin de aşağı inmeye niyeti yok valla hiç etraf çok dağınık kırptım böyle benim de
Bu kadar acı çektin inşallah kolayca doğuruverirsin kesisiz dikişsizGeçti canım yani adet ağrısı kaldı sadece birde pembemsi bir şeyler gekiyo da yine doğum olmayacak sanırım
Dün yürüyüş yaptım merdiven indim çıktım benim de gözüme bi aşağıda geldi o yüzden çektim fotoğrafı da ama şimdi yine yukarlarda dolanıyor sağa solaBen buna asagida derim
Benim ilkinde çok kötü yara olmuştu canım tahin yağı da sürmüştüm fayda etmemişti bu kez önceden önlem almak istedim.Canım gögüs kremi almadım ben tahin yağı sürdü annem duymuş birinden üstünede gümüş kapak insallah yara olmaz
Gümüş kapağı kaç saat tutuyorsun canım göğüste?Canım benim. Göğsümün ucu kuru gibiydi kremi sürüyorum sonra sütyeni takıyorum onun haricinde de gümüş kapak takıyorum
Benim hiç inmedi işte poposu kaburgamda kaldı hepDoğumdan ne kadar önce indi pekigolden-snitch in de karnı inmemişti suyu gelmişti direkt diye hatırlıyorum doğuma kadar böyle nasıl gider iyice büyüyecek bir de zaten son zamanlar baskı olsa da önemli değil karburgamdan gitsin yeter diyorum
Ondan da korkuyorum ya o da çok acılıymışBenim ilkinde çok kötü yara olmuştu canım tahin yağı da sürmüştüm fayda etmemişti bu kez önceden önlem almak istedim.
Gümüş kapağı kaç saat tutuyorsun canım göğüste?
Benim hiç inmedi işte poposu kaburgamda kaldı hepdoğumda da hemşireler karnıma bastırarak doğurttular kaburgam kırıldı heralde diye düşünmüştüm doğumdan sonra da her nefes alışta ağrıyordu. Seninki iner inşallah. Erkek bebişlerin kemikleri daha sert oluyor sanırım kızım o kadar acıtmıyor şimdi senin de erkekti dimi?
Rüyalarıma giriyorsun artık cesurcumGeçti canım yani adet ağrısı kaldı sadece birde pembemsi bir şeyler gekiyo da yine doğum olmayacak sanırım
Çok sevindim valla canımAllah razı olsun canım valla ben kranfil ve tarcın yoktu koymadım dıgerlerını de hoşaf gıbı yapıp hem aksamdan hemde hastanede sürekli içtim cok şükür cok dua ettim sana
Aa kız mıydı erkek diye aklımda kalmış, güçlü kemikli demek kiOndan da korkuyorum ya o da çok acılıymışinşallah iner kız benimki aslında doktor minyon diyor ama bazen kendini kasıyor ittiriyor o zamanlar acıtıyor
Ben de kaydetmiştim o tarifi canım. Şimdiden yapıp buzluğa atsam acil durumda çıkarıp yanımda götürsem hastaneye olur mu ki?Çok sevindim valla canımkaranfil tarçın aroma versin diye zaten şart değil onlar.
Bende malzemeyi alim de sancım bişem başlayınca hemen kaynatırız hastaneye bende isteyim eşim getirir doğum olunca
Benim deli gibi heryeri çitileyesim var bütün evi kaldırıp indirmişsin ev mis gibi kokuyor hayal et başla işeYapıcam onu hafta sonu yeter ki aşağı insin ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorumama temizlik de yapasım yok hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?