2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Kızlar göğüs kremine başladınız mı daha önce de sormuştum sanki ama unuttum malum b12 eksikliği 🙈 yarın 37 oluyorum artık başlayayım diyorum sürünce göğsümüz açık mı kalacak mesela?
Canım benim. Göğsümün ucu kuru gibiydi kremi sürüyorum sonra sütyeni takıyorum onun haricinde de gümüş kapak takıyorum

Canım benimki de baştan beri aşağıda o daha çok zorluyor sürekli kasıklarımda bir baskı var yürürken çıkacak diye korkuyorum 🤭
İlkinde seninki gibiydi doğana kadar poposu kaburgamda kaldı doğumdan sonra bile ağrısı geçmedi kaburgamın 😂 ezmiş baya

4 kiloya kadar yolu var canım ama büyük kafa + iri bebek biraz zorluyor. Ben kilosu 3700 ve kafası %97 persentilde olan bebişimi normal doğurdum ama zordu 🥲
Doğumdan ne kadar önce indi peki 😂 golden-snitch golden-snitch in de karnı inmemişti suyu gelmişti direkt diye hatırlıyorum doğuma kadar böyle nasıl gider iyice büyüyecek bir de 🥲 zaten son zamanlar baskı olsa da önemli değil karburgamdan gitsin yeter diyorum🤣

Bende hep kaynar su ekleyip içtim çok şükür ben sağım yapmıyorum yapsam mı acaba sağma pompasıda almadım goguslerım de agrıyor
Yap canım benim bı ara taş gibi oldu, sıcak duş aldım durduğu yerde akmaya baslamisti. Ya sıcak su torbasiyla ılık kompres yap ya da duşta görüşlerine sıcak su tutarsin sagarsin.
Bizim bebiş kilo verdi sütüm olmasina rağmen, Dr mama verin demişti, sütüm var diyince sağıp kaşıkla vermemi söyledi oylelikle sagdim şimdi de çok sertlesirse sagiyorum ama bebiş son kontrolde kilo alınca artık göğsüm siserse sagiyorum

Doğumdan ne kadar önce indi peki 😂 golden-snitch golden-snitch in de karnı inmemişti suyu gelmişti direkt diye hatırlıyorum doğuma kadar böyle nasıl gider iyice büyüyecek bir de 🥲 zaten son zamanlar baskı olsa da önemli değil karburgamdan gitsin yeter diyorum🤣
Benim indi gibi geliyordu ama çok az inmiş gibiydi ama yine kaburgam açıyordu, ameliyatta taa kaburgalarin oradan bastirdilar😅

4 Nisan'da boyleymis 12 Nisan'da doğdu😁

Eklentiler

• Screenshot_2024-04-25-13-41-48-628_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2024-04-25-13-41-48-628_com.miui.gallery.jpg
    38,2 KB · Görüntüleme: 68
Benim indi gibi geliyordu ama çok az inmiş gibiydi ama yine kaburgam açıyordu, ameliyatta taa kaburgalarin oradan bastirdilar😅

4 Nisan'da boyleymis 12 Nisan'da doğdu😁
Ayy evet bir de bastırma var dimi😱 benimkinin de aşağı inmeye niyeti yok valla hiç etraf çok dağınık kırptım🤣 böyle benim de

Eklentiler

• IMG_5920.jpeg
    IMG_5920.jpeg
    67,7 KB · Görüntüleme: 69
Canım gögüs kremi almadım ben tahin yağı sürdü annem duymuş birinden üstünede gümüş kapak insallah yara olmaz
Benim ilkinde çok kötü yara olmuştu canım tahin yağı da sürmüştüm fayda etmemişti bu kez önceden önlem almak istedim.
Canım benim. Göğsümün ucu kuru gibiydi kremi sürüyorum sonra sütyeni takıyorum onun haricinde de gümüş kapak takıyorum
Gümüş kapağı kaç saat tutuyorsun canım göğüste?
Benim hiç inmedi işte poposu kaburgamda kaldı hep 😂 doğumda da hemşireler karnıma bastırarak doğurttular kaburgam kırıldı heralde diye düşünmüştüm 🙈 doğumdan sonra da her nefes alışta ağrıyordu. Seninki iner inşallah. Erkek bebişlerin kemikleri daha sert oluyor sanırım kızım o kadar acıtmıyor şimdi senin de erkekti dimi?

Benim ilkinde çok kötü yara olmuştu canım tahin yağı da sürmüştüm fayda etmemişti bu kez önceden önlem almak istedim.

Gümüş kapağı kaç saat tutuyorsun canım göğüste?

Benim hiç inmedi işte poposu kaburgamda kaldı hep 😂 doğumda da hemşireler karnıma bastırarak doğurttular kaburgam kırıldı heralde diye düşünmüştüm 🙈 doğumdan sonra da her nefes alışta ağrıyordu. Seninki iner inşallah. Erkek bebişlerin kemikleri daha sert oluyor sanırım kızım o kadar acıtmıyor şimdi senin de erkekti dimi?
Ondan da korkuyorum ya o da çok acılıymış 😞 inşallah iner kız benimki aslında doktor minyon diyor ama bazen kendini kasıyor ittiriyor o zamanlar acıtıyor

Geçti canım yani adet ağrısı kaldı sadece birde pembemsi bir şeyler gekiyo da yine doğum olmayacak sanırım
Rüyalarıma giriyorsun artık cesurcum 😄 40 haftayı dolduruyormuşsun bir de 🙈
Ben de 39 dan önce doğurmak istemiyorum ya erken doğmasın diye hareket edesim yok 🤭😄 azıcık daha büyüsün uzasın içeride

Allah razı olsun canım valla ben kranfil ve tarcın yoktu koymadım dıgerlerını de hoşaf gıbı yapıp hem aksamdan hemde hastanede sürekli içtim cok şükür cok dua ettim sana
Çok sevindim valla canım 😍😍 karanfil tarçın aroma versin diye zaten şart değil onlar.
Bende malzemeyi alim de sancım bişem başlayınca hemen kaynatırız hastaneye bende isteyim eşim getirir doğum olunca 😍

Ondan da korkuyorum ya o da çok acılıymış 😞 inşallah iner kız benimki aslında doktor minyon diyor ama bazen kendini kasıyor ittiriyor o zamanlar acıtıyor
Aa kız mıydı erkek diye aklımda kalmış, güçlü kemikli demek ki 😄
Karna bastırmada kaburgam acıdı sadece canım o da zaten öncesinde de acıyordu ondan daha çok hissetmiş olabilirim, diğer acıların yanında bir hiç diyebilirim 🤭
Normal doğumun en zor yanı ne deseler dikiş acıları derim 🥲 ama aynısı sezaryende de var. Normalde dikiş olmama ihtimali de var tabi o zaman hiç acı macı kalmaz insanda ☺️

Çok sevindim valla canım 😍😍 karanfil tarçın aroma versin diye zaten şart değil onlar.
Bende malzemeyi alim de sancım bişem başlayınca hemen kaynatırız hastaneye bende isteyim eşim getirir doğum olunca 😍
Ben de kaydetmiştim o tarifi canım. Şimdiden yapıp buzluğa atsam acil durumda çıkarıp yanımda götürsem hastaneye olur mu ki?

X