- 25 Mayıs 2023
- 4.376
- 7.918
- 78
Dediğin hepsini yaptım beyefendi bir ağladı gör nasıl sinirlendi sonra kendi acıkınca ağzını açmaya başladı hemen emzirdim emdi çok şükürAh benim tazecik annemmmm üzülme alışacaksınız Allah’ın izniyleüzerini soy ayağını gıdıkla burnunu sık azıcık ağlat sonra hemen ver memeyi, öyle öyle uyanacak sonrada hık dese guk dese ver memeyi
Ay hadi inşallah biraz yürüdüm artık yavaş yavaşYarına daha iyi olacaksın canım inşallah agrı kesici
Yapmıyorlar mı neden çok agrıyor benim ilk kalkarken aşırı agrımıştı sonra her agrımasında igne yaptırmıştım ama yine diyorum genel oldugumda agrım çok olmuştu belden hiç bişe hissetmemiştimoyy maşallah ona yesin teyzesi totosunu 3 güne ayaktasın inşallah çok rahatça bakacaksın
Dayanılmaz acısı gitti çok şükür yada ben mi alistim acabaAğrın devam ediyor mu canım?
Bebek kalk kadın acıktım mi diyo demekKızlar sezaryen olacaklar ilk defa olacaklar için söylüyorum refakatçiniz güçlü kuvvetli olsun anneniz olsa bile. Benim annem bel fıtığı var bugün de yoruldu kadıncağız ben kalayım dedi bende kırmadım keşke eşim kalsaydı annemi uyandırmaya kıyamıyorum bebeği birinin size vermesi lazım sizi birinin kaldırıp yürümeniz lazım annemde de fıtık olunca ben hiç düşünemedim anneler kalsın derken aslında çok yardımcı oldu evet ama gece uyudu kadın ben de uyandırmaya kıyamıyorumbebekle bakışıp duruyoz bebek ağlayınca annem uyanıp veriyor
Sorma canım sorma herkes doğum yapsın coook guzel bı duygu coook yorucuKardelenzey nasilsin canim? ikiniz de iyisinizdir insallah Bebisine kavusup telefonu eline alamayanlara sen de katildin
Bildiği vardır seninkinin de herhalde yaDoğumu seninkine mi yaptırsam diye düşünmüyor değilim biliyo musun
Ya Allah senin de yardımcın olsun gece zaten uyku yokAllah yardımcımız olsun, benim de ikiz 32 hafta bitti. Kolaylıkla sağlıkla doğurursun inş. Gündüz neyse de gece ne yapacağımı bilmiyorum ben şimdididen
Geçti geçti çok degil o saatler çok kötüydümelegim can nasılsın canım? Sancı geçti mi?
Sonradan düşündüm de ona öyle demesi mantıklı geldi benimde 1 ay önce kanamam olsa gel derdi cunku 1 ay omce kanama riskliydi ama şuan kendisi çatı yaptığı için zaten gelir gözüyle bakiyoBildiği vardır seninkinin de herhalde yaMavi070707 hiç böyle şeyler yasamiyor sanki
Tek refakatçıya mı izin verdiler canım bizde 2 kişiye izin verdiler eşim ve annem kaldı eşim benimle ilgilendi tuvalet yürüyüş vs. Annemde bebişle ilgilendi altını üstünü değiştirdi bana getirdi.Kızlar sezaryen olacaklar ilk defa olacaklar için söylüyorum refakatçiniz güçlü kuvvetli olsun anneniz olsa bile. Benim annem bel fıtığı var bugün de yoruldu kadıncağız ben kalayım dedi bende kırmadım keşke eşim kalsaydı annemi uyandırmaya kıyamıyorum bebeği birinin size vermesi lazım sizi birinin kaldırıp yürümeniz lazım annemde de fıtık olunca ben hiç düşünemedim anneler kalsın derken aslında çok yardımcı oldu evet ama gece uyudu kadın ben de uyandırmaya kıyamıyorumbebekle bakışıp duruyoz bebek ağlayınca annem uyanıp veriyor
Sende oturma veya yatma yeride mi 2 taneydiTek refakatçıya mı izin verdiler canım bizde 2 kişiye izin verdiler eşim ve annem kaldı eşim benimle ilgilendi tuvalet yürüyüş vs. Annemde bebişle ilgilendi altını üstünü değiştirdi bana getirdi.
İnşallah dogururuz canım bize zulüm oluyo niye böyle olduk ki bizGeçti geçti çok degil o saatler çok kötüydü
2 oturma 1 yatma yeri vardı canım.Sende oturma veya yatma yeride mi 2 taneydi
Çok iyiymis2 oturma 1 yatma yeri vardı canım.
Merhaba ben tüp bebek tedavisi gördüm bugün kan testi verdim çok şükür pozitifşimdi şunu sormak istiyorum gebelik ay gün sayımı son adetten mi hesaplanıyor yada transfer gününden mi son adetim 26mart kaç günlük oluyo bilen varmı
Ay o yanma bende de oluyor bi kaç gündür ara ara. Tam vajina girişiSancım biraz geçti canım ama şuan bir ilk daha yaşıyorum vajinanın içine acı biber dökmüşler gibi yanıyor
Bende aynı şeyi yazacaktım canım. 1 ay önceyle şimdiki durum çok farklı. Ozaman onun durumunda kanama sebepsiz ve riskliydi. Şuan senin durumunu sebepli ve risksiz görüyor. Çatı muayenesi yaptı belki sıyırma yaptı uyardı vs sonuçta kendisi ne yaptığını daha iyi biliyor Belkide gerçekten sadece çatı muayenesi yaptı ama fazla derine baktığından kanama ve ağrı epey oldu yani dolayısıyla bu yaşadıklarını bekliyor.Sonradan düşündüm de ona öyle demesi mantıklı geldi benimde 1 ay önce kanamam olsa gel derdi cunku 1 ay omce kanama riskliydi ama şuan kendisi çatı yaptığı için zaten gelir gözüyle bakiyobirde bu açıdan baktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?