2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Harbi
Bekledi geldi kayınvalidecigim birde bugün geliyormuş bebek babannem geldi diye 😂😂😂 gerçekten dogurmucak moddayım kız aklıma gelince aglamak istiyorum
Ay babanneci mi olacak acaba 🤣🤣 ya biz niye böyleyiz ikinci üçüncü olunca mı bu moda girdik ilki doğuracak olanlar heyecanlı. Bizde ne bileyim böyle bi gerginlik bi değişik ruh hali 🤣🤣 sanırım sonrasında neler yaşayacağımızı bildiğimizden. Tecrübe herzaman iyi olmuyor 😂😂

Elhamdulillah Anneler hamdolsun biz bu yolculuğu bitirdik. Beklemedigimiz bir zamanda geldi. Ama iyiki gelmiş. Bu sabah Güneşin ilk ışıklarıyla kızımız dünyaya geldi .
Normal doğum oldu.
37+1 de 50 cm. 3200 dogdu
Doktor bir gün önce 3300 ölçmüştü 100 gramlık bir yanılma olmuş.

Rabbim en hayırlı vakitte sizleri de kurtarsın inşallah. Güzel haberlerinizi duymayı nasip etsin. Dualarım hep sizinle olacak .

Şimdi bebişimiz yanımızda ıstırahat ediyoruz inşallah.
Yarın çıkış vereceklermiş.
Canım hayırlı olsuun Allah analı babalı büyütsün inşallah 🙏🏻 🧿

Ay babanneci mi olacak acaba 🤣🤣 ya biz niye böyleyiz ikinci üçüncü olunca mı bu moda girdik ilki doğuracak olanlar heyecanlı. Bizde ne bileyim böyle bi gerginlik bi değişik ruh hali 🤣🤣 sanırım sonrasında neler yaşayacağımızı bildiğimizden. Tecrübe herzaman iyi olmuyor 😂😂
Kesin tecrübeden canım ilkte ister istemez ne yaşıcagını bilmiyorsun onun verdigi
Bi heycan rahatlık oluyor sadece 😂😂 ayy sevse ne kadar sevecek babanne sonuçta🤭🤭🤭🤭benimkiler ananesine çok düşkünler

Elhamdulillah Anneler hamdolsun biz bu yolculuğu bitirdik. Beklemedigimiz bir zamanda geldi. Ama iyiki gelmiş. Bu sabah Güneşin ilk ışıklarıyla kızımız dünyaya geldi .
Normal doğum oldu.

Rabbim en hayırlı vakitte sizleri de kurtarsın inşallah. Güzel haberlerinizi duymayı nasip etsin. Dualarım hep sizinle olacak .

Ayy maşallah Allah analı babalı büyütsün böyle gördükçe doğurma isteğim artıyor 🥲

Normal doğum oldu.

Maşallah,Rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah 🤲

Kesin tecrübeden canım ilkte ister istemez ne yaşıcagını bilmiyorsun onun verdigi
Bi heycan rahatlık oluyor sadece 😂😂 ayy sevse ne kadar sevecek babanne sonuçta🤭🤭🤭🤭benimkiler ananesine çok düşkünler
Aynen bide herşeyi sil baştan yaşama durumu var ek gıda emekleme dönme yürüme filan 😂😂 oda doğru babanne biyere kadar sevilir babaannesine ölüp biten görmedim ben şu yaştayım rahmetli annanemi daha çok severdim 🤣🤣

Cahillik mutluluktur heyecanla bekliyoruz o yüzden 😂😂😂

Normal doğum oldu.

Canımmm gözünüz aydınn Allah analı babalı büyütsün inşallah 🙏🏼 ayy bebişin kıyafetlerini ütülerken gördümm bir duygulandımm🥰🥰🥰🌸

Migreni olan epidural yada spinal yaptırınca çok baş ağrısı oluyormuş sanırım. Daha ki önceki gebeliğinizde migreniniz olupta epidural yada spinal yaptırdınız mı dayanılmayacak aşırı bi baş boyun ağrınız oldu mu?
Yıllardır migrenim var suyum gelince acil doğuma aldılar spinal oldum hiç baş bıyun ağrısı yaşamadım canım

Benimkide kanalda iki gündür bende çon net hissediyorum sen gitmedin mi daha hastaneye canım o kadar gelen gelmiş yani
Bekleme evde kuzum
Sancı yok canım biraz daha bekliyim diyorum evde , yürüyüş yaptım topallayarak🤣 merdiven inip çıktım.. akşam gidicem büyük ihtimal.. hastane beni kanser ediyo sinir ediyo gidesim gelmiyo dün 2 saat abartmıyorum hastanedeydim
Benim dr'um oradaki sancıları isaretliyordu sancilarin arka arkaya çıkmış diyip çatıya erken almıştı
Ben nst mi atiyim mi anlar mısın o zaman.. valla internette ever sancıyı gösterir diyo ama anlamadım benimki niye öyle dedi

X