- 25 Mayıs 2023
- 4.376
- 7.918
- 78
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ay sorma bende de kızımda bi zeka kartları efendime söyleyim hışırtılı kitaplar yok elleri orta hatta birleştiriyor mu yok göz takibi varmı boyun karın kasları gelişmeli şu egzersiz bu aktivite derken bide bakıyorum oturuyor ama yatınca kendi kalkmıyor hemen kafaya takıyorum dert yükleniyorAnneme diyorum da kasiniyorsun sen diyorçocuk yavaş yavaş gelişsin sen niye hızlandırıyosun diyor
![]()
Ay nstye ayrı ücret almaları ne saçma yaAy kızlar tam 1 saattir nst sırası bekliyorum ya ücret de 250 ₺ hiç girmesem daha iyiymiş sinirim bozuldu beklemekten daha da sıra gelmedipazartesileri hastaneye gelmemek lazım
Devlet hastanesinde genelde eski ultrasonlar oluyor canım ölçümler biraz değişebilir görüntü aşırı kötü zaten hesaplama yapmaları aşırı zorKızlar cumartesİ doktor kontrolüm vardı.Bebiş 35+5 di ,3 kilo olmuş dedi kendi doktorumuz 2 hafta önde gidiyor dedi.Şaşırdım ben de çünkü 5 gün öncesinde devlet hastanesinde 2500 gram (artı eksi 500 gram ) ve haftasıyla uyumlu denmişti.Kendi doktoruma da söyledim pazartesi böyle demişlerdi diye o da evet değişebilir kilosu dedi.Kilosu önde giderse normal doğum zor olur dedi.Hep bebek ve benim için hayırlısı ve sağlıklısı olsun diyordum.Yine öyle hayırlısı olsun tabi ama değişik bir ruh haline girdim.Akşam annelere söyledik kv başladı anlatmaya ben biliyorum benim de sezaryen oldu kilolu dediler şöyle dediler böyle oldu anlatıyor sürekli senin de öyle olur der gibi geliyor bana.Ve ben sürekli kendi 25-30 yıl önceki doğumlarını anlatmasından bıktım.Benim bebişim hiç konuşulmuyor sanki bi tek onun doğumları ve hikayeleri var geçen eşime mesaj atmış göbek bağlarınızı buldum doğum bileklerinizi buldum işte şu fotoğraflar çıktı bu notlar çıktı diye.Benim hamileliğimden beri 8-9 aydır sanki kadın kendi hamileliklerini anlatıyor artık sıkıldım ya![]()
Annem de sizin çocuklara gerek yok öyle şeylere zaten hepsi fırlama doğuyor diyorAy ay sorma bende de kızımda bi zeka kartları efendime söyleyim hışırtılı kitaplar yok elleri orta hatta birleştiriyor mu yok göz takibi varmı boyun karın kasları gelişmeli şu egzersiz bu aktivite derken bide bakıyorum oturuyor ama yatınca kendi kalkmıyor hemen kafaya takıyorum dert yükleniyoryada emeklemiyor yok tutunarak yürüyor yürümüyor ayy baktım hepsinide çocuk kendi yönetiyor o nezaman ne istiyorsa ozaman yapıyor saldım bende
ama tummy time önemli onu yaptırırım
![]()
Ya benim kayınvalidem temizdir o da sık sık yapar şimdi o konuda bişey diyemem ama her şeyi kendi yapmış hiç eşime iş yaptırmamış benim eşimde ondan pek isteyerek yapmıyo sanırım bide ev dağınıksa dağınık kalsın ne olacak ki süpürelim yeter silmeye gerek yok gibi düşüncesi var. Cam silmeye, mutfak fayansı silmeye karşı gene kirlenecekmiş diye hep bi sorguluyo. Bende diyorum sen bunları sorgulayınca ikimizde sinirleniyoruz bir şey diyosam sorgulamadan yap zaten yapıcaksın gerilmeyelim ikimizde mutlu olalımEvet erkeklerin hepsi mi öyle acaba ya yoksa yetiştiği ortamdan mı kaynaklı? Benim abim inanılmaz titiz birisi annemden kaynaklı çünkü ama eşime bakıyorum bazen oturup ağlayasım geliyor balkonu o kullanılır sigara çay keyfi için yani afedersin ahır gibi ve ben temizlerken zorlanıyorum bulaşık teliyle düşün yani; onun annesi de öyle asla temizlik nedir bilmez arada evine kadın gelir o kadar. Geçen halımı yıkayacam dedim ne gerek var benimki 7 yıldır yerde öyle duruyor dedi; içimden dedim oğlun kime çektiği belli oldu![]()
Gerçekten sıkıldım ama saygısızlık olmasın diye susuyorum.Geçen şey dedim artık önceden herkes torun istiyoruz diyordu, doğduğunde ne kadar istendiğini görücez dedim hem benim ailem hem eşimin ailesi vardı kimse bi şey demedi.Beklemiyorlardı benden çünkü susup içime atıyordum.Bayramda ziyaretlerine gittiğimizde zaten başka şeyler oldu memleketten geldiğimden beri kendimi zor toparladım.Her aklıma geldiğinde ağladım.Konu da ne biliyor musunuz ben işte çocuğu ilerde kurslara falan yollarız ilerde merkeze tayin olsak iyi olur dedim.Eğitimi kursu vs önemli dedim.Ne dedi biliyor musunuz kendi yeğeni otizmli onları örnek gösterdi onlar da plan yapıyordu gördük dedi şaşırdım kaldım ağzımı açamadım..Devlet hastanesinde genelde eski ultrasonlar oluyor canım ölçümler biraz değişebilir görüntü aşırı kötü zaten hesaplama yapmaları aşırı zorözel hastanede bir tık daha kaliteli görüntüler oluyor ultrason cihazları daha net ölçüm yapabiliyor tabi hastaneden hastaneye değişiyor ; kayınvalideler şu süreçte niyeyse sinir bozucu oluyorlar iyi katlanıyorsun ya ben de senin yerinde bu hareketlerine sinir olurdum
![]()
7 yıldır yıkanmayan halı mı?Evet erkeklerin hepsi mi öyle acaba ya yoksa yetiştiği ortamdan mı kaynaklı? Benim abim inanılmaz titiz birisi annemden kaynaklı çünkü ama eşime bakıyorum bazen oturup ağlayasım geliyor balkonu o kullanılır sigara çay keyfi için yani afedersin ahır gibi ve ben temizlerken zorlanıyorum bulaşık teliyle düşün yani; onun annesi de öyle asla temizlik nedir bilmez arada evine kadın gelir o kadar. Geçen halımı yıkayacam dedim ne gerek var benimki 7 yıldır yerde öyle duruyor dedi; içimden dedim oğlun kime çektiği belli oldu![]()
yok canım onun olayı burçtan filan çıkmış o psikolojik problemli. O derece olamaz yani normalde insan. Tamam ikizler burcunun dengesiz değişken ruh hali vardır ama böylesi değilEvet onunki tuhaf ya bir defa bayağı üstüne gittim neden kullanıyorsun bunları dedim çünkü yemekhaneye gittik ilacı almamıştı o gün aniden yere düşer gibi oldu ilaçsız baygın oluyor. İlacı almadığında insanları boğazlamak öldürmek istiyorım kardeşimi bile öldürmeyi planladım dedi bayağı korktum ben detabi ki her burç farklı ama nefreti çok dipte sevgiyi çok yüksekte tutuyor ve o kadar değişken ki ruh hali
![]()
Ben yengecin vucut bulmuş haliyimBende yengeç belirtileri yok bende anlamadım nasıl yengecim![]()
Ayy çok zor öylesi bir hastalık Allah şifa versin.Hasta olmasan da aynı boksun derbenimki hastalık derecesinde, babam doktora götürdü en son annemi, doktor baktı olmuyor ilaç verdi ilaçlar da annemi hep uyuttu en son doktor bile illallah etti, git temizliğini yap dedi
annem yere bir damla su bile dökülünce 2 bezle siliyor bir köpüklü bir kuru, sabah tüm halıları siler 2 bezle bir kova su yapar halıları balkona asar yerleri yıkar ve bu onun günlük temizliği. Ben bekarken 2-3 haftaya bir duvar yıkardım kuruturdum mahvoldu evin duvarı görsen
ama kadının elinde değil psikolojik olarak çok kötü oluyor . Eve bir misafir gelmişti çiftlikte oturuyorlardı; onlar gidince annem halıları balkona attı yıkamak için koltuk örtülerini perdeleri tüm söktü o gece sabaha kadar buz gibi uyuduk. Yani babam da illallah etti ama öyle bir kadın değiştiremeyiz. Şimdi bana laf atıyor sürekli inşallah evin temizdir diyor ama ben annem kadar yapamıyorum ben de yapıyorum hatta eşim hep diyor annene çekmeye başladın diye
armut dibine düşüyor
![]()
Ay geçen bende de öyleydi iki yatak nts var önümde 5 kişi vardı 20 dk dan hesaplasan 1bucuk saat filan bekledimAy kızlar tam 1 saattir nst sırası bekliyorum ya ücret de 250 ₺ hiç girmesem daha iyiymiş sinirim bozuldu beklemekten daha da sıra gelmedipazartesileri hastaneye gelmemek lazım
benimde devlet hastanesinde 31.haftada perşembe günü 1750 gram ctesi kendi doktorumda 2334 gram çıkmıştı. 2 günde 500 gramdan fazla almış gibiKızlar cumartesİ doktor kontrolüm vardı.Bebiş 35+5 di ,3 kilo olmuş dedi kendi doktorumuz 2 hafta önde gidiyor dedi.Şaşırdım ben de çünkü 5 gün öncesinde devlet hastanesinde 2500 gram (artı eksi 500 gram ) ve haftasıyla uyumlu denmişti.Kendi doktoruma da söyledim pazartesi böyle demişlerdi diye o da evet değişebilir kilosu dedi.Kilosu önde giderse normal doğum zor olur dedi.Hep bebek ve benim için hayırlısı ve sağlıklısı olsun diyordum.Yine öyle hayırlısı olsun tabi ama değişik bir ruh haline girdim.Akşam annelere söyledik kv başladı anlatmaya ben biliyorum benim de sezaryen oldu kilolu dediler şöyle dediler böyle oldu anlatıyor sürekli senin de öyle olur der gibi geliyor bana.Ve ben sürekli kendi 25-30 yıl önceki doğumlarını anlatmasından bıktım.Benim bebişim hiç konuşulmuyor sanki bi tek onun doğumları ve hikayeleri var geçen eşime mesaj atmış göbek bağlarınızı buldum doğum bileklerinizi buldum işte şu fotoğraflar çıktı bu notlar çıktı diye.Benim hamileliğimden beri 8-9 aydır sanki kadın kendi hamileliklerini anlatıyor artık sıkıldım ya![]()
Hahahah aynen ama cidden folik asit bebeleri oldukları çok belli oluyor her hareketinden kendilerini belli ediyor bu bebelerAnnem de sizin çocuklara gerek yok öyle şeylere zaten hepsi fırlama doğuyor diyorbizimkiler 40 gün gözünü açsın diye beklerdik sizinkiler daha ilk günden aciyor diyor
folik asit bebesi olduğunu da öğrenmişler
Anneannem senin annen sosyetik sosyetik şeyler mi yapacak sana diyor bir de ahahaha![]()
ay duygusalmısın çokBen yengecin vucut bulmuş haliyim![]()
Genesiste Volkan Akel çok memnunum sizMerhaba Tekirdağ da hangi kadın doğumcuya gidiyorsunuz acaba![]()
Ayyyy rabbim sağlıcakla kucağına nasip etsin seninkide hızlı çıktıKızlar son durum hakkında bilgi
Kanamam leke şeklinde devam ediyor
Dünkü ve geceki nstlerin aksine sabahki iyi çıktı
Altı saatte bir kasılma önleyici ilaç ve bilimum başka ilaçlarla taburcu edildim
10 gün daha durması taraftarı doktorumuz küvöze girmemesi için
32 de doğduğu zaman her türlü giriyormuş çünkü
İki doz ciğer geliştirici yapıldı
Kanamam kesilmez ilaçlara rağmen tekrar sancılarım başlar ise doğuma alınacağım
Bunların olmaması durumunda 34 te alacaklar kızlar
Evet canım benim tanıdığım anlaştığım tek ikizler burcu hatta şaşırdım ben ikizler olmasına ama işte o da psikolojik hasta canım7 yıldır yıkanmayan halı mı?beyaz çorap giyip gidilmez onun evine
yok canım onun olayı burçtan filan çıkmış o psikolojik problemli. O derece olamaz yani normalde insan. Tamam ikizler burcunun dengesiz değişken ruh hali vardır ama böylesi değil![]()
Şükür canım evinde psikolojik olarak daha iyi hissedersin en azından. Allah sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin inşallah beklesin vaktini ciğer geliştiriciler de yapıldı üzerinden de bi kaç gün daha geçse daha da rahat edersin Allahın izniyleKızlar son durum hakkında bilgi
Kanamam leke şeklinde devam ediyor
Dünkü ve geceki nstlerin aksine sabahki iyi çıktı
Altı saatte bir kasılma önleyici ilaç ve bilimum başka ilaçlarla taburcu edildim
10 gün daha durması taraftarı doktorumuz küvöze girmemesi için
32 de doğduğu zaman her türlü giriyormuş çünkü
İki doz ciğer geliştirici yapıldı
Kanamam kesilmez ilaçlara rağmen tekrar sancılarım başlar ise doğuma alınacağım
Bunların olmaması durumunda 34 te alacaklar kızlar