• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Hiç önlük takmiyorum rahatsız olmasın diye takımlarının önlükleri kaldı hep 😅 ağız bezi koyuyorum bazen kendisi çekiyor sipacik bazen de ben koymayı unutuyorum😅 ama defalarca değiştirmedim daha öyle 😁 genelde emerken altına yaptığını duyuyorum 5-10 dk daha emmesini bekleyip hemen değiştiriyorum o yüzden taşma vs gibi durumlar olmadı 🤭 bir de meme ucu kullanıyorum ya ucunda süt birikiyor birikmisken ağzıyla ya da eliyle cekistiriyor ucu hoop hepsi dökülüyor genelde o yüzden hep süt oluyor senin benim gibi olmaz bence
Eriyorummm🫠🫠 çok tatlısınız🥰 teşekkür ederim yardimlarin icin canım bakalım biz neler yasicaz 🤭

Ben haziran anneleri grubundan belki mayıs annesi olurum hissiyle bu gruba saran üye
Şu an hastanedeyim
Günlerdir süren sancım sabah katlanılamaz boyutta idi
Hastaneye girdiğimizde aktif kanamam başladı
Apar topar yenidoğan yoğun bakımı olan bir hastaneye sevk edildim
İlk doz ciğer geliştirici vuruldu ikinci doz bir saate vurulacak
İlk dozdan sonra 24 saati beklemeleri gerekiyormuş
Tabi her an doğuma hazır tutuluyorum
Dualarınıza talibim
Kızım henüz 32+3
Zamanını bekler inşallah canım 🙏🏼 ama ciğer geliştirici vurulmuş haftası da gayet iyi doğarsa bile hiç korkma 🙏🏼

Kızlar öglenden beri bebekte kasılmalarım çok kasık agrımda vardı ama süresi uzundu şuan belimde çok sancı var bebek takla atıyor resmen ve taş kesiliyor 5 dak bir karnımda agrı lavabodan çıkamıyorum çogalır ve geçmezse gidebilirm hastaneye yada beklicem önemli bir durum olmadıgı sürece kanama nişan gibi ama sanki 26 nisanı beklemicek
Kasılma da doğum belirtisi eğer sıklaşırsa git bence en azındam içinden de rahat eder bir de 3. Çocuk senin açılman felan olur anlamazsan

Kasılma da doğum belirtisi eğer sıklaşırsa git bence en azındam içinden de rahat eder bir de 3. Çocuk senin açılman felan olur anlamazsan
Kasılmam çokda sancının sıklaşmasını bekliyorum boşa gidip
Gelmeyim dayanamıcam seviyeye gelirse gidecem canım şuan tam kestiremiyorum gerçek mi yalancı sancımı diye

Kasılmam çokda sancının sıklaşmasını bekliyorum boşa gidip
Gelmeyim dayanamıcam seviyeye gelirse gidecem canım şuan tam kestiremiyorum gerçek mi yalancı sancımı diye
Ayy bu kasılmayı nasıl anlıyorsun canım benımde bebiş biryere toplanıyor sertleşiyor ama ağrı yapmıyor bu kasılma mı

Hımmm anladım kuzum doktoru demiş zaten küçük diye bende neden hep yanlışlık oluyoe dicektim bakim bizimkiler tutacak mi
Vallahi bende onu merak ediyorum sözde geçen hafta 3150 di hele boy 53cm di 🤦🏻‍♀️ bakalım nasipse cuma kontrole gidip tahmini kiloyu öğrenip ptesi doğuma gircem tutacakmı çok merak ediyorum

Ayy bu kasılmayı nasıl anlıyorsun canım benımde bebiş biryere toplanıyor sertleşiyor ama ağrı yapmıyor bu kasılma mı
Benimkide bir aydır toplanıyor canım ama kasılma oldu mu agrı çok oluyor sancı gibi düşün geriyor nefes aldırmıyor ve hareket ederse ok acıtıyor

Vallahi bende onu merak ediyorum sözde geçen hafta 3150 di hele boy 53cm di 🤦🏻‍♀️ bakalım nasipse cuma kontrole gidip tahmini kiloyu öğrenip ptesi doğuma gircem tutacakmı çok merak ediyorum
Bende merakla bekliyorum herkesin bebegi söylenenden az dogdu

Benimkide bir aydır toplanıyor canım ama kasılma oldu mu agrı çok oluyor sancı gibi düşün geriyor nefes aldırmıyor ve hareket ederse ok acıtıyor
Ayy canım benim Rabbim seni en kolay en vaktınde evladına kavuştursun içimi o kadar rahatlattın ki sabah nasıl olacak diye düşünüyordum korkuyorum en ufak bir durumda

Back