2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Mavi070707 bugün rüyamda da seni doğurtuyordum kafayla oynanan bir oyun varmış eşinle onu oynamışsınız hoplayıp zıplayınca suyun gelmiş gruba yazıyordun
Hadi bakalım hayra çıksın az kaldı doğumlara herkes rüyada ya doğuruyor ya doğurtuyor haftaya fotoğraflar çekimi var cumartesi onu göreyim ama

Kız 37+2 olduk bizim su yolu bulamıyor galiba nerden geliyor acaba
Anlamadım ki suyun yolunu mu tıkadılar acaba ne yaptilar benim bu ağrıyla şimdiye dogurmam lazımdı yine benden önce bir şey demeden doğuran var haksızlık seron bir şey demedi diye hatırlıyorum

Anlamadım ki suyun yolunu mu tıkadılar acaba ne yaptilar benim bu ağrıyla şimdiye dogurmam lazımdı yine benden önce bir şey demeden doğuran var haksızlık seron bir şey demedi diye hatırlıyorum
Sanki 1 2 gün önce yazdı bişeler ama demekki biz basit şeyleri dogurmaya az kaldı diye heycan yapıyoruz ben her zamanki gibi karnım taş gibi olacak lavabodan çıkamıcam gidecem diye beklenti içindeyim diger bebelerim gibi şaka gibi 38i gördüm

Her gebelik ve doğum birbirinden farklidirin en güzel örneklerinden birisin bende seni 35 maksimum görürsün dogurursun diye dusunuyordum Allah allah ne yazmıştı acaba
bence bu sefer öyle olmayacak senin bakalım görcez

yaaa çok heyecanli

melegim can gelmesini istememek gerekiyormus

Doktor sana ilk bebegin cok asagida erken dogum riskin var dediginde o kadar üzulmustum ki surekli korkuyordum senin adina ve 20li haftalarda olmustu bu hatta kizlarin calissin sen hic ayaga kalkma diye yazmisti kizlar sen illa kalkmam gerekir falan diyince icten ice sana kiziyordum. Simdi hala dogurmadigini gordukce hem mutlu oluyorum hem hayret ediyorum resmen erken dogum riskinden 38e dogru gidiyorsun

Aynen ben de merak ettim nst kağıdını atacaktın demi şöyle bi dese ki yarın gel doğumu başlatalım
Ağzından bal damlıyor keşke evet nst kagidini attim sabah onun ustune oyle yazmis.. ya birde ben zamanında şey sormuştum benim dogumum başlarsa sizi ariyim mi dedim hayır dedi önce hastaneye git ebeler nstye alacak vs vs hastane bana haber verecek dedi.. Hani doğum hakkında bunu diyen biri ne diyecek çok merak ediyorum basit bir şey diyeceğini sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…