2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ben de öyle bir uyanıyorum bir daha tövbe dalamıyorum, Ayıboğan eşim maşallah nasıl yatıyor 11-12 ye kadar onu bekliyorum birde
Dün annemgil geldi bu günde erken kalkınca kahvaltı hazırlamaya girdim. Eşimi şimdi uyandırdım yarım saate kahvaltı hazır olur diye. Saati gösteriyo çok erken diyo normalde haftasonları en erken 12 1 de kahvaltıya oturduğumuz için

Ay ne güzel anana kavuşmuşsun ben de sadece annemin dizine uzanmak istiyorum Allah nasip ederse Salı gelecek eşimi bile istemiyorum psikolojim bozuldu

Son haftalar ödem oluyoruz bence ben birkaç gündür dikkat ediyorum yemeği erken yiyorum tatlı vs yemiyorum ama yine de tartıda artıyorum

Bence de ödemdir bunca zaman alyansım pluyordu bana aynı eskisi gibi son zamanlarda takıp çıkarırken zorluyor sıkıyor gibi ödem oluyor bence son ay olduğundan

Begonya ne ara uyudun kalktın kahvaltiyi hazırlayıp esini uyandirdin helal olsun ben hala yatakta surunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…