• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Nts de minik sancılarım var tüm gün arada vurup geçen sancılarım var ishalim var mukuslu akıntım hala devam bebeğin kafası dönmüş kanala girmiş girmemiş bişey demedi ama kafa aşağıda ve sıcak basmaları var. Fakat bacak bacak üstüne çok rahat atabiliyorum doğurmam dimi en az 1 haftam var 🤣🤣

Seninkiler gelmeyecekti :) nolduki fikirlerini değiştirdiler :)
Sınava hazırlanan kaynım var onun psikolojik olarak biraz sıkıntılı kaygılı öyle olunca bebeği görmeye kalmalı gidecem ben demiş şimdi o kalacak kayınvalide kalmazsa millet laf söz eder diye kv de kalacak canım o kalmasaydı kv ayaküstü uğrardı sadece sırf millete kaldım demek için yani diğerleri de yanında promosyon olarak geldi biz de şaşırdık 🤣

Ay ne güzel ya maşallah 🧿

Şu süreçte maalesef kimse lohusa psikolojisi diye düşünmüyor canım ben anneme dedim kimseyi istemiyorum diye kızdı bana, biz bir doğum yaptık 10 tane kaynım geldi sesimizi çıkarmadık ayıptır sus diyor🤣 şimdi annem bile desteklemiyor beni ondan kabuğuma çekildim ben:KK43: sen annene sözünü dinletebiliyorsan bence bir dene, ben maalesef bir söyledim bin işittim🥴
Canım o sensin anne deseydin ben istemiyorum ayibi falan yok demelisin.. bazen aileler bizim bir birey olduğumuzu ve bizimde bir düşünce yapimizin olduğunu anlamıyor gerçekten.. Ben anneme hakaret etmediğim surece saygıya çok dikkat ederim böyle istediklerimi söylüyorum sonra bir şey diyemiyor dediği zamanlarda lafını bastiriyorum ama hicbir zaman sesimi yükseltmeden

Nts de minik sancılarım var tüm gün arada vurup geçen sancılarım var ishalim var mukuslu akıntım hala devam bebeğin kafası dönmüş kanala girmiş girmemiş bişey demedi ama kafa aşağıda ve sıcak basmaları var. Fakat bacak bacak üstüne çok rahat atabiliyorum doğurmam dimi en az 1 haftam var 🤣🤣
Aynılarını bire bir yaşıyorum bebek döndü kanalda değil demin sıcak basmasından nefessiz kaldım ishalim ve o akıntılar bende de var :( bence doğurmazsın ya bende de bir haftadır aynısı dediğin gibi

Kızlar 32 de çalışabilir raporu alıp 37 yi görenler var mı tekrardan çalışamaz raporu aldınız mı bana artık gerek yok demişlerdi Salı başlıyo iznim de bugün işten sordular emin olamadım e devlete falan otomatik rapor mu düşüyo
Gerek yok canım, ben 32de çalışır aldım, 37. Hafta sisteme otomatik geçiyor zaten. 37de direkt izne ayrılmış oldum

Kızlar 32 de çalışabilir raporu alıp 37 yi görenler var mı tekrardan çalışamaz raporu aldınız mı bana artık gerek yok demişlerdi Salı başlıyo iznim de bugün işten sordular emin olamadım e devlete falan otomatik rapor mu düşüyo
Evet 37 de tekrar rapora gerek yok dedi doktorum. Sistemde kendi düşücek zorunlu olarak demişti

Ya bu iki gün benide ateş basiyor. saç diplerime kadar terliyorum 😂bende hasta olcam diye panik yapiyordum

Canım o sensin anne deseydin ben istemiyorum ayibi falan yok demelisin.. bazen aileler bizim bir birey olduğumuzu ve bizimde bir düşünce yapimizin olduğunu anlamıyor gerçekten.. Ben anneme hakaret etmediğim surece saygıya çok dikkat ederim böyle istediklerimi söylüyorum sonra bir şey diyemiyor dediği zamanlarda lafını bastiriyorum ama hicbir zaman sesimi yükseltmeden
Maalesef benim annem inanılmaz alıngan bir kadın bir de teyzelerim annemi çok kışkırtıyor bana diyemediklerini anneme söyleyip annemle aramızı çok açmaya çalışıyorlar en son ben hepsiyle iletişimimi kestim , şimdi anneme kendi fikrim bu desem asla bir daha yüzüme bakmaz maalesef beş kız kardeşler ve 7/24 sohbet halindeler, diğerleri beni hiç sevmez gelin geldiğim günden beri bana gıcıklar. Şimdi anneme zaten bir derdimi problemimi anlatamıyorum hop direk teyzemlere yetişiyor herşey onlar da annemi kışkırtıp üzerime salıyor🤣 böyle bir döngünün içindeyim ben senin gibi annemi karşıma alıp rahat rahat fikrimi söyleyemem ben veya bir derdimi anlatamam; ilk başlarda çok zoruma gidiyordu ama artık alıştım annem bile olsa öyle kabul ediyorum ve maalesef sesimi çıkaramıyorum sonra fena kız kötü kız ahlaksız insan oluyorum:( o kadar stresliyim ki boğaz ağrısı burun tıkanıklığı kemik ağrım başladı ve doğuma 4 gün kaldı gözlerimi bile açamıyorum :(

Sınava hazırlanan kaynım var onun psikolojik olarak biraz sıkıntılı kaygılı öyle olunca bebeği görmeye kalmalı gidecem ben demiş şimdi o kalacak kayınvalide kalmazsa millet laf söz eder diye kv de kalacak canım o kalmasaydı kv ayaküstü uğrardı sadece sırf millete kaldım demek için yani diğerleri de yanında promosyon olarak geldi biz de şaşırdık 🤣
Biraz fazla olmuş ya 😂 gerci biz tanimiyoruz. Kendi hallerinde sana yardimci olacaklarsa süreç senin için daha kolay gecer .

Cnm benimde o vardi doktor gaz sancisi ile kasilmayi ayirt edin dedi . Su içince lavaboya cikinca bu ağrilar gidiyorsa o gaz sancisidir dedi . Benimde bu haftalarda çok oluyordu . Gerçektende bol su içince ec ihtiyacini iyi giderince rahatliyorsun
Aynen öyleymiş arkadaşlar da öyle dedi. 3 lt içtim kendime geldim. Bu sefer de yürüyüşe çıkamadım tabi 😂 olsun evde yapcam artık

Keşke benim de görümcem olsa gelse elti kp kayınlarım insana yabancı geliyor çok samimi değiliz hiç biriyle hani bayramlarda bir tatil olursa gidersek denk geliriz başbaşa hiçbiriyle bir sohbetim bile yok kalabalıkta görürüz birbirimizi o kadar:KK43: görümce en azından hemcinsin olunca belki utanma daha az olur, ben anneme söyledim annem kızdı ayıp sesini çıkarma dedi; eşim de maalesef aileme gelme diyemem dedi öyle olunca tek kaldım bu kadar insana gücüm tek yetmez benimki havlu atmak oldu biraz napalım arka odaya gidip kapıyı kapatıcaz artık yapacak bir şey yok 😰
Allah yardımcınız olsun gerçekten işiniz zor.

Arada doğuracam ben diye kendine baskı yapmazsan bence de bir haftayı bulur ☺️ haftaya cumartesi kucağında minnoş 😍

Yahu kaynına neden akıl verilmiyor söylenmiyor doğum yapan kadın rahat edemez biraz toparlansın öyle git bebekte az ele avuca gelsin :kızgın::kızgın:

Aynılarını bire bir yaşıyorum bebek döndü kanalda değil demin sıcak basmasından nefessiz kaldım ishalim ve o akıntılar bende de var :KK43: bence doğurmazsın ya bende de bir haftadır aynısı dediğin gibi
Böyle duyunca rahatlıyorum vallahi. Bu sıcak basmaları iyice başladı galiba hepimizde ya🥺
Ya bu iki gün benide ateş basiyor. saç diplerime kadar terliyorum 😂bende hasta olcam diye panik yapiyordum
yok yok hasta olmacan tam olarak dediğin gibi tüm saç diplerim su içinde terden aşırı sıcak basıyor fenalık geliyor resmen
Arada doğuracam ben diye kendine baskı yapmazsan bence de bir haftayı bulur ☺️ haftaya cumartesi kucağında minnoş 😍
yok kendimi de bebeği de 29 nisana telkinliyorum daha erken doğurmak istemiyorum psikolojik sınırım var 🤣🤣

Ayy benimdee hem ishalim var hem de ishal gibi agri giriyor tuvalete gidiyorm bi sey yok bide nasil anliycaz sancilanirsak zaten surekli karnim agriyor
Evet evet tam anlattığın gibi vallahi tuvalete gidiyorum bişey de yok ama ağrıyor. İshalden karın ağrısı mı sancı mı çözemedim nasıl anlıcaz bu ayrımı onu da bilemedim 🤦🏻‍♀️

E hadi bakalım başarabiliyosan süper 🤣🤣

haklısın canım valla en çok ta halden anlaması gereken kişi yapınca daha bi farklı oluyor

senin gene kv tarafı olunca bi farklı ama insan en çokta umduğu yere küsüyor kırılıyor ya. Senin olayı zaten hiç aklım almadı almıyorda. Kayınların işi ne Allah aşkına bide kalmalı🤦🏻‍♀️

benden de o bayramdan beri geliyor canım

e sokar artık bi zahmet doğururken mi sokacak anlamadım ki 😂36+1 oluyorsun yani
Sokmazsa yarın hatırlatırım sana bunu 😂😂😂

Back