2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Merhaba Benim de sata göre 8 haftalık olması gerekiyor ama 6 çıktı ultrasonda. Kalp atışı için haftaya çağırdı tekrar doktor. Sizin bebeğiniz arayı kapattı mı cinsiyeti neydi?
Benimde ilk gittiğimde 9 haftalık olması gerekirken 7 haftalıktı ve o hafta ilede uyumlu gidiyor canım arayı kapatmadı. Bunun cinsiyeti erkek ama bi öncekim kız ondada aynı durumu yaşadım geç yumurtluyorum

O zaman yenidoğan zıbınlar da mı küçük olur acaba takım mantıklı da zıbını bilemedim

gulumsebebek kuzum benim sat ve beklenen doğum tarihini müsait olduğunda değiştirir misin sat 15 Ağustos beklenen doğum tarihi 21 mayıs

Normal yumurtlasaydım 5 Ağustostu şuan 36+4ttüm ne güzel
Değiştirdim canım. Bende 37+2 şimdi olacaktım ne güzel ozaman 29 nisanda 39+0 da doğum olacaktı bu geç döllenmeler bizi bitirdi be

Canım oğluşunun boyu şu an yaşıtlarına göre nasıl daha mı uzun yoksa normal mi

Gününü söyleme bence bir anda suyum geldi dersin ya da kontrole gitmiştik doğuma aldılar dersin sonra da o kargaşada unuttum haber vermeyi felan geçiştirirsin

3 kilonun üstündeki bebişlere heralde ancak olur 0-3ler o zaman canım. Takımın altında çok fark ediyor mu zıbının büyük olması
3 kilonun üstündeki bebişlere de ilk anda büyük geliyor 0-3 aylar canım. Sadece içini çabuk dolduruyorlar 20 gün 1 aya 4-4bucuk kilo doğmadığı sürece hepsi bol duracak zaten

3 kilonun üstündeki bebişlere de ilk anda büyük geliyor 0-3 aylar canım. Sadece içini çabuk dolduruyorlar 20 gün 1 aya 4-4bucuk kilo doğmadığı sürece hepsi bol duracak zaten
Ne alim ben hastaneye koymaya yenidoğan mı alıym 0-3 ay mı alıym çıtçıtlı zıbını bana direktif ver çıkarım yapma yeteneğimi kaybettim ajsjsjdk

Ne alim ben hastaneye koymaya yenidoğan mı alıym 0-3 ay mı alıym çıtçıtlı zıbını bana direktif ver çıkarım yapma yeteneğimi kaybettim ajsjsjdk
Yenidogan kat canım olur merak etme ilk etapda yeni doganları giydir ki 1 aya birden toparlıyorlar zaten 0-3 ay giydirirsin o zaman. Zaten senin bebişte çok kilolu degildi sanki

Kaç kilo ki şimdi yenidoğan olur bence çok çok çok aşırı kilosu yoksa 3800 doğan bir bebiş vardı instagramda ona bile yenidoğanlar büyük geliyordu en başta yenidoğanlar olur bence 4.5 kilo felan doğmazsa

Kızlar ya bu bebeği aşağı indirme egzersizi felan yok mu bildiğiniz yakında ağzımdan çıkacak kaburgalarımı acıtıyor oturup kalkarken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…