2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Tarihi söyleme bence kesinleşse bile, belli değil daha bekliyoruz falan dersin doğum olunca da söyleme telaşeden vakit olmadı dersin. Ya da hastaneye gelip aradan çıksınlar eve gelmesinler dersen hastanede de haber verebilirsin.
Ya öpmeyi bırak ben kucağına almalarını falan da istemem. Kimsenin yenidoğan bebeğini al diye ısrar etmedikçe de kucağıma almadım. Sen kucağında tut bence hep, emzirmem lazım de odadan çık bebeği uyut mesela odada bırak öyle gel eve geleceklerse. Hastanede de kucağında tutarsın vermezsin
Benim oğlan da 54 cm doğdu canım ama 50 cmlik yenidoğanların içine girebildi tulum olsa kasar belki de alt üst takım olunca patikli de olsa azıcık belini indirirsin bir de bacakları kıvrık oluyor ya zaten sıkıntı olmuyor. Denemeden kesme boşuna belki olur senin de

Kız ben yakın bi arkadaşım doğum yapınca (başka şehirdeydi) fotosunu istemiştim bebeğin onu bile atmadı o zaman tuhaf gelmişti alınmıştım açıkçası, kimseyle paylaşacak değildim. Ama sonradan olağan karşıladım demek ki göstermek istemiyor diye. Kaldı ki ziyarete gitsem eve sokmayacakmış muhtemelen lohusayken her şeyi diyebilirsin çekinme

Evet aslında öyle yapiyim baktım olmadı keserim 54 cm olduysa inşallah benimkinede rahat olur..

Hic calisma yapmadim ama ebelerden bu konuda ovgu aldimiyi ikindigima dair 5 yada 6 ikinma oldu...

Geçen bi paylaşım görmüştüm hatta burda mı paylaştılar. Yeğenimin yenidoğan tulumu ayakları sığmadığı için kestik diyodu videoda gösteriyordu

Ikınmayla ilgili en büyük püf nokta söyleyim mi kabız gibi büyük tuvaletini yapıyo gibi ıkıncan

Canım bel ve baş ağrım olmadı çok şükür rahat kendime geldim. İlk kendine geldiğinde biraz fazla ağrım oldu birde ilk ayağa kalktığımda hem birden kalktım hemde yürürken yere baktım bayılmışım ben iyiki genel oldum diyorum ama kişiden kişiye değişiyor.

Canım 0-3 ay takımları ve 0-3 ay çıtçıtlı zıbınları hiç giydirdin mi çok büyük oluyor mu? Benim hastaneye koymak için zıbın eksiğim var onu yenidoğan mı alsam 0-3 mü bilemedim
0-3 benim de hep canım büyük geldi giyiyor sorun olmuyor ama bizimki çok küçük yenidoğan zibini olsaymis iyiymis

Bir günde kaç bardak içtiniz

Aay ben bana yazılan mesajlari yeni yeni okuyabiliyorum evet evet ultrasona güvenmemek lazımmış beklese 50yi gececekmis minnak bebisler dışarıda daha çabuk büyüyorlar diyorlar bakalım inşallah hemencecik büyür yavrukusum, şu an minicik

Hey maşallah canım bende dıkkat edeyım yedıklerıme teşekkür ederim

Açıkça diyeceksin hiçkimse ondan kıymetli değil, ben şimdiden söylüyorum annemler orasını burasını yeriz öperiz diye seviyorlar 1 yaşına kadar öpmek yok ona göre diyorum.
Doktor özellikle uyardı, Biz bile öpmüyoruz de

Aynen aynen doğdu ya hayırlısıyla sağlıkla, doğan bi şekilde büyüyor 6 aya tosuncuk olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…