• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ne alim ben hastaneye koymaya yenidoğan mı alıym 0-3 ay mı alıym çıtçıtlı zıbını bana direktif ver çıkarım yapma yeteneğimi kaybettim ajsjsjdk
Sen normal hastane çıkış seti almadın mı onlar yenidoğan zaten onlardan koy bence 2 takım bi takımda 0-3 ay koy için rahat etsin yeter canım. 0-3 aylar bol duracak her halükarda zaten resim için takıntı yaparsan yenidoğan giydirirsin onun haricinde bırak bol dursun 1 aya içini doldurur zaten.
Yada takımları üst üste koyup ölç hangisi diğerinden bi tık küçük durursa onu al yanına öncelik.
Bence çıtçıtlı zıbını da 0-1 ay yada yenidoğan al

Bence bir dene 😂 bir arkadaşımın arkadaşı da hindistan cevizi sütü ve nesquik içmiş o da öyle kilo aldırmış bebeğine 😂
Kız yok kız ben daha fazla yemeyeyim uzak durayım bu bebekleri doğurmak sonra zorlaşıyor. :KK43:
Daha gelmeye niyeti yokmuş de.. doktorda bir şey soylemiyor doğumun ne zaman olacağı ile ilgili de.. ama o öpme vs konusunda inan bir şey diyemiyorum ama eminim ki onlarda opturmek istemezdi
Herkes kendi bebeği gibi düşünüyor o kadar sahiplenildi ki bebek :KK43: aynen dediğin gibi söyledim hepsine en azından şu 9 gün kafam rahat etsin zırt pırt aranmak istemiyorum:KK43:
Oldu gerçekten o anda birde onlara mı haber verilecek.. Canım inan o doğsun sert tavır alamam diyorsun ya öyle olmaz.. hatta ver sevelim öperim derlerse ayağını tabiki sevip opebilirsin az büyüsün öyle bile dersin buna alinanda alınsın silersin gider.. Bir çocuk sırf şu mikrop virüs muhabbetinden enfeksiyon kapmış beynine sicrayip engelliydi Allah korusun bunu çocuğum ve ben cekecegime rest çekerim daha iyi..
insanın çevresi olması çok güzel bir şey ama ben sırf böyle ergen arkadaşlarım yüzünden çevremi daralttim birde üstüne evlendim kafam çok rahat yoksa onlara kalsa hala yarın şuraya gitsem ne giysem veya instaya foto atcam hangisini atsam gibisinden saçma sapan muhabbetlerine maruz kalacaktim(erken büyüdüm ben ya ..🤣)
Ay ben de 7-8 aya kadar o muhabbetlerdeydim maalesef sonra bebeğimin olduğunu öğrenince dank etti ne salak salak muhabbetler dedim 🤣 aynen öyle dediğin gibi hatta eşim de aynısını söyledi ayağını öpsünler ille de öpeceklerse uzaktan şöyle bir gösteriririm onlara sonra bebeği diğer odaya koyarız dedi, aklın yolu bir ❤️
Tarihi söyleme bence kesinleşse bile, belli değil daha bekliyoruz falan dersin doğum olunca da söyleme telaşeden vakit olmadı dersin. Ya da hastaneye gelip aradan çıksınlar eve gelmesinler dersen hastanede de haber verebilirsin.
Ya öpmeyi bırak ben kucağına almalarını falan da istemem. Kimsenin yenidoğan bebeğini al diye ısrar etmedikçe de kucağıma almadım. Sen kucağında tut bence hep, emzirmem lazım de odadan çık bebeği uyut mesela odada bırak öyle gel 🙈 eve geleceklerse. Hastanede de kucağında tutarsın vermezsin

Benim oğlan da 54 cm doğdu canım ama 50 cmlik yenidoğanların içine girebildi 😄 tulum olsa kasar belki de alt üst takım olunca patikli de olsa azıcık belini indirirsin bir de bacakları kıvrık oluyor ya zaten sıkıntı olmuyor. Denemeden kesme boşuna belki olur senin de
Evet canım ben de haber vermeyeceğim anneme haber verdim o gelecek bana lazım olacak tek kişi zaten annem bir de eşim , insanlar da heyecanlı ama maalesef ortada minik bir canlı var sevseler ne öpseler ne yani ama işte düşünemiyorlar :KK43:
Kız ben yakın bi arkadaşım doğum yapınca (başka şehirdeydi) fotosunu istemiştim bebeğin onu bile atmadı 😄 o zaman tuhaf gelmişti alınmıştım açıkçası, kimseyle paylaşacak değildim. Ama sonradan olağan karşıladım demek ki göstermek istemiyor diye. Kaldı ki ziyarete gitsem eve sokmayacakmış muhtemelen 🙈 lohusayken her şeyi diyebilirsin çekinme 😄
evet lohusa sendromu 🤣 alınan da alınsın ama demi ne yapayım🤣
Canım bel ve baş ağrım olmadı çok şükür rahat kendime geldim. İlk kendine geldiğinde biraz fazla ağrım oldu birde ilk ayağa kalktığımda hem birden kalktım hemde yürürken yere baktım bayılmışım ben iyiki genel oldum diyorum ama kişiden kişiye değişiyor.
Evet canım benim nasılsın şimdi desteksiz kalkabiliyor musun canım
Açıkça diyeceksin hiçkimse ondan kıymetli değil, ben şimdiden söylüyorum annemler orasını burasını yeriz öperiz diye seviyorlar 1 yaşına kadar öpmek yok ona göre diyorum.
Doktor özellikle uyardı, Biz bile öpmüyoruz de
Aynen öyle canım bir müddet en azından kırkı çıkana kadar öyle geçiştireyim alınan da alınsın :KK43:
Kızlar kv geçen ben valiz aldım cart curt demişti.. hatta eşime ne gereği var sanki çok kalacak demiştim ki gerçeği öğrendim niyeti eşiyle dogumuma gelip 40 gün kalmakmis başkasından öğrendim bunu soyleyeceklerim bu kadar...
EYVAHLAR OLSUN😰

Begonya2 Begonya2 aklıma girdin rüyamda seni gördüm kız normal doğur normal doğur diyordun ha bire çömeliyordum doğmuyor bu diyordum sonra bizim hayvan hastanesinde doğum uzmanı hocamız var o gelmişti beni doğurtmaya:( Allahım nasıl ağlıyordum ben hayvan mıyım insan hastanesine götürün diyordum🤣🤣 ödemli ödemli uyursak böyle oluyor 🤣🤣🤣

Kızlar kv geçen ben valiz aldım cart curt demişti.. hatta eşime ne gereği var sanki çok kalacak demiştim ki gerçeği öğrendim niyeti eşiyle dogumuma gelip 40 gün kalmakmis başkasından öğrendim bunu soyleyeceklerim bu kadar...
Ay oha ya ne kadar anlayışsız bu kv ya hiç demiyorlar belki yalnız kalmak isterler diye

Kız yok kız ben daha fazla yemeyeyim uzak durayım bu bebekleri doğurmak sonra zorlaşıyor. :KK43:

Herkes kendi bebeği gibi düşünüyor o kadar sahiplenildi ki bebek :KK43: aynen dediğin gibi söyledim hepsine en azından şu 9 gün kafam rahat etsin zırt pırt aranmak istemiyorum:KK43:

Ay ben de 7-8 aya kadar o muhabbetlerdeydim maalesef sonra bebeğimin olduğunu öğrenince dank etti ne salak salak muhabbetler dedim 🤣 aynen öyle dediğin gibi hatta eşim de aynısını söyledi ayağını öpsünler ille de öpeceklerse uzaktan şöyle bir gösteriririm onlara sonra bebeği diğer odaya koyarız dedi, aklın yolu bir ❤️

Evet canım ben de haber vermeyeceğim anneme haber verdim o gelecek bana lazım olacak tek kişi zaten annem bir de eşim , insanlar da heyecanlı ama maalesef ortada minik bir canlı var sevseler ne öpseler ne yani ama işte düşünemiyorlar :KK43:

evet lohusa sendromu 🤣 alınan da alınsın ama demi ne yapayım🤣

Evet canım benim nasılsın şimdi desteksiz kalkabiliyor musun canım

Aynen öyle canım bir müddet en azından kırkı çıkana kadar öyle geçiştireyim alınan da alınsın :KK43:

EYVAHLAR OLSUN😰
Şimdiden kv ile kavgamız hayırlı uğurlu olsun 🤣🤣🤣
Valla aklın yolu bir eşin bu dengeyi çok güzel kuracaga benziyor canım sonuçta sizin bebeginiz

Şimdiden kv ile kavgamız hayırlı uğurlu olsun 🤣🤣🤣
Valla aklın yolu bir eşin bu dengeyi çok güzel kuracaga benziyor canım sonuçta sizin bebeginiz
Eşim bana karşı bile sert oluyor bazen, birde benim arkadaşlarımı inanılmaz ergen buluyor (beni de ergen buluyor)🤣🤣🤣 eşime güveniyorum bazen İnsanlara sert olmak gerekiyor yoksa böyle işin cılkı çıkar 🤣

Kızlar eşimle bebeğin ismine karar verdik çok şükür 🙏🏻 eşim kayınvalideme söyledi, istiareye yatalım bakalım olursa koyun dedi 🤣 ben Kıvanç olsun istiyorum daha doğuma var acele etmeyin bir rüyaya yatalım dedi🤣🤣🤣🤣🤣 sinir %loading
Ayyy çok güzel bir isim🧿🧿 adıyla yaşasın sinir etmek için ellerinden geleni yaparlar da seninki moderndi giderek bizimkilere benzemeye basladi

Eşim bana karşı bile sert oluyor bazen, birde benim arkadaşlarımı inanılmaz ergen buluyor (beni de ergen buluyor)🤣🤣🤣 eşime güveniyorum bazen İnsanlara sert olmak gerekiyor yoksa böyle işin cılkı çıkar 🤣
Esini aşırı iyi anlayabiliyorum🤣🤣🤣🤣 sanslisin olgun erkek ilişkisi daha sağlıklı güzel oluyo 🤭

Ayyy çok güzel bir isim🧿🧿 adıyla yaşasın sinir etmek için ellerinden geleni yaparlar da seninki moderndi giderek bizimkilere benzemeye basladi
Yok canım biz yiğit istiyoruz kv hemen kesin karar verme kıvanç daha güzel bir istiareye yatalım ona göre koyarız dedi 🤣 ona ne oluyorsa hayır ben Kıvanç koymak istesem koyarım kendisi oğullarına koysaydı banane🤣

Kızlar eşimle bebeğin ismine karar verdik çok şükür 🙏🏻 eşim kayınvalideme söyledi, istiareye yatalım bakalım olursa koyun dedi 🤣 ben Kıvanç olsun istiyorum daha doğuma var acele etmeyin bir rüyaya yatalım dedi🤣🤣🤣🤣🤣 sinir %loading
İstiharey yatmak ne alaka ya🙄🙄 senin yerinde olsam biz karar verdik çoktan derdim..

Yok canım biz yiğit istiyoruz kv hemen kesin karar verme kıvanç daha güzel bir istiareye yatalım ona göre koyarız dedi 🤣 ona ne oluyorsa hayır ben Kıvanç koymak istesem koyarım kendisi oğullarına koysaydı banane🤣
Bence ikiside çok güzel ama kv kıvanç istiyorsa bi anda soğudum koyma🤣🤣🤣ben senin yerine yattım yiğite onay çıktı diyesi geliyo insanın tövbe tovbe🤣🤣🤣🤣

İstiharey yatmak ne alaka ya🙄🙄 senin yerinde olsam biz karar verdik çoktan derdim..
İnanki sinirden cevap bile vermedim yani :( 9 aydır çektiğim bunca çile eşimle birlikte ben biliyorum. 9 ay arayıp sorma, bebeğin doğmasına bir hafta isim hakkını kendinde bul 😡😡😡😡 kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı şarkısını açarım bebeğe ninni niyetine artık🤣🤣🤣

Kızlar kv geçen ben valiz aldım cart curt demişti.. hatta eşime ne gereği var sanki çok kalacak demiştim ki gerçeği öğrendim niyeti eşiyle dogumuma gelip 40 gün kalmakmis başkasından öğrendim bunu soyleyeceklerim bu kadar..
Abowww 40 gün mü ben 10 gün sabredemiyorum orda degılkı lohusayken

İnanki sinirden cevap bile vermedim yani :KK43: 9 aydır çektiğim bunca çile eşimle birlikte ben biliyorum. 9 ay arayıp sorma, bebeğin doğmasına bir hafta isim hakkını kendinde bul 😡😡😡😡 kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı şarkısını açarım bebeğe ninni niyetine artık🤣🤣🤣
Ayy bende koydum gitti onlar daha düşünüyormuş isim kesınlestı esımde cok sevdı onlardan da sakladık olumlu olumsuz yorum yapacaklar diye

Back
X