Tarihi söyleme bence kesinleşse bile, belli değil daha bekliyoruz falan dersin doğum olunca da söyleme telaşeden vakit olmadı dersin. Ya da hastaneye gelip aradan çıksınlar eve gelmesinler dersen hastanede de haber verebilirsin.Kızlar ya bugün doktor randevum vardı arkadaşlarım o ona söylemiş o ona söyledi derken elli kişi arayıp sordu doğum ne zaman diye, yamyam gibi benden önce hastaneye koşarlar diye günümü söylemedim hiç birine, arayan da doğur da sevelim diyor. Ben ne yapacağım annesi olarak ben bile öpmeye kıyamam ya insanlar yam yam gibi gelecekler öpecekler elini yüzünü![]()
Ya öpmeyi bırak ben kucağına almalarını falan da istemem. Kimsenin yenidoğan bebeğini al diye ısrar etmedikçe de kucağıma almadım. Sen kucağında tut bence hep, emzirmem lazım de odadan çık bebeği uyut mesela odada bırak öyle gel

Benim oğlan da 54 cm doğdu canım ama 50 cmlik yenidoğanların içine girebildiCanım şuan benim bebeğim anne karninda 51 cm ve aldığım yeni doğan takımı 50 cm yaziyo üstünde bence bu biraz kişiden kişiye değişen bir şey seninle benim bedenim boyum gibi o yüzden ben hatta yenidogan takımlarının alt kısımlarını kestirip diktirtmeyi düşünüyorum