- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.516
- 198
Sen normal hastane çıkış seti almadın mı onlar yenidoğan zaten onlardan koy bence 2 takım bi takımda 0-3 ay koy için rahat etsin yeter canım. 0-3 aylar bol duracak her halükarda zaten resim için takıntı yaparsan yenidoğan giydirirsin onun haricinde bırak bol dursun 1 aya içini doldurur zaten.Ne alim ben hastaneye koymaya yenidoğan mı alıym 0-3 ay mı alıym çıtçıtlı zıbını bana direktif ver çıkarım yapma yeteneğimi kaybettim ajsjsjdk
Kız yok kız ben daha fazla yemeyeyim uzak durayım bu bebekleri doğurmak sonra zorlaşıyor.Bence bir denebir arkadaşımın arkadaşı da hindistan cevizi sütü ve nesquik içmiş o da öyle kilo aldırmış bebeğine
Herkes kendi bebeği gibi düşünüyor o kadar sahiplenildi ki bebekDaha gelmeye niyeti yokmuş de.. doktorda bir şey soylemiyor doğumun ne zaman olacağı ile ilgili de.. ama o öpme vs konusunda inan bir şey diyemiyorum ama eminim ki onlarda opturmek istemezdi
Ay ben de 7-8 aya kadar o muhabbetlerdeydim maalesef sonra bebeğimin olduğunu öğrenince dank etti ne salak salak muhabbetler dedimOldu gerçekten o anda birde onlara mı haber verilecek.. Canım inan o doğsun sert tavır alamam diyorsun ya öyle olmaz.. hatta ver sevelim öperim derlerse ayağını tabiki sevip opebilirsin az büyüsün öyle bile dersin buna alinanda alınsın silersin gider.. Bir çocuk sırf şu mikrop virüs muhabbetinden enfeksiyon kapmış beynine sicrayip engelliydi Allah korusun bunu çocuğum ve ben cekecegime rest çekerim daha iyi..
insanın çevresi olması çok güzel bir şey ama ben sırf böyle ergen arkadaşlarım yüzünden çevremi daralttim birde üstüne evlendim kafam çok rahat yoksa onlara kalsa hala yarın şuraya gitsem ne giysem veya instaya foto atcam hangisini atsam gibisinden saçma sapan muhabbetlerine maruz kalacaktim(erken büyüdüm ben ya ..)
Evet canım ben de haber vermeyeceğim anneme haber verdim o gelecek bana lazım olacak tek kişi zaten annem bir de eşim , insanlar da heyecanlı ama maalesef ortada minik bir canlı var sevseler ne öpseler ne yani ama işte düşünemiyorlarTarihi söyleme bence kesinleşse bile, belli değil daha bekliyoruz falan dersin doğum olunca da söyleme telaşeden vakit olmadı dersin. Ya da hastaneye gelip aradan çıksınlar eve gelmesinler dersen hastanede de haber verebilirsin.
Ya öpmeyi bırak ben kucağına almalarını falan da istemem. Kimsenin yenidoğan bebeğini al diye ısrar etmedikçe de kucağıma almadım. Sen kucağında tut bence hep, emzirmem lazım de odadan çık bebeği uyut mesela odada bırak öyle geleve geleceklerse. Hastanede de kucağında tutarsın vermezsin
Benim oğlan da 54 cm doğdu canım ama 50 cmlik yenidoğanların içine girebilditulum olsa kasar belki de alt üst takım olunca patikli de olsa azıcık belini indirirsin bir de bacakları kıvrık oluyor ya zaten sıkıntı olmuyor. Denemeden kesme boşuna belki olur senin de
evet lohusa sendromuKız ben yakın bi arkadaşım doğum yapınca (başka şehirdeydi) fotosunu istemiştim bebeğin onu bile atmadıo zaman tuhaf gelmişti alınmıştım açıkçası, kimseyle paylaşacak değildim. Ama sonradan olağan karşıladım demek ki göstermek istemiyor diye. Kaldı ki ziyarete gitsem eve sokmayacakmış muhtemelen lohusayken her şeyi diyebilirsin çekinme
Evet canım benim nasılsın şimdi desteksiz kalkabiliyor musun canımCanım bel ve baş ağrım olmadı çok şükür rahat kendime geldim. İlk kendine geldiğinde biraz fazla ağrım oldu birde ilk ayağa kalktığımda hem birden kalktım hemde yürürken yere baktım bayılmışım ben iyiki genel oldum diyorum ama kişiden kişiye değişiyor.
Aynen öyle canım bir müddet en azından kırkı çıkana kadar öyle geçiştireyim alınan da alınsınAçıkça diyeceksin hiçkimse ondan kıymetli değil, ben şimdiden söylüyorum annemler orasını burasını yeriz öperiz diye seviyorlar 1 yaşına kadar öpmek yok ona göre diyorum.
Doktor özellikle uyardı, Biz bile öpmüyoruz de
EYVAHLAR OLSUNKızlar kv geçen ben valiz aldım cart curt demişti.. hatta eşime ne gereği var sanki çok kalacak demiştim ki gerçeği öğrendim niyeti eşiyle dogumuma gelip 40 gün kalmakmis başkasından öğrendim bunu soyleyeceklerim bu kadar...
Ay oha ya ne kadar anlayışsız bu kv ya hiç demiyorlar belki yalnız kalmak isterler diyeKızlar kv geçen ben valiz aldım cart curt demişti.. hatta eşime ne gereği var sanki çok kalacak demiştim ki gerçeği öğrendim niyeti eşiyle dogumuma gelip 40 gün kalmakmis başkasından öğrendim bunu soyleyeceklerim bu kadar...
Şimdiden kv ile kavgamız hayırlı uğurlu olsunKız yok kız ben daha fazla yemeyeyim uzak durayım bu bebekleri doğurmak sonra zorlaşıyor.
Herkes kendi bebeği gibi düşünüyor o kadar sahiplenildi ki bebekaynen dediğin gibi söyledim hepsine en azından şu 9 gün kafam rahat etsin zırt pırt aranmak istemiyorum
Ay ben de 7-8 aya kadar o muhabbetlerdeydim maalesef sonra bebeğimin olduğunu öğrenince dank etti ne salak salak muhabbetler dedimaynen öyle dediğin gibi hatta eşim de aynısını söyledi ayağını öpsünler ille de öpeceklerse uzaktan şöyle bir gösteriririm onlara sonra bebeği diğer odaya koyarız dedi, aklın yolu bir
Evet canım ben de haber vermeyeceğim anneme haber verdim o gelecek bana lazım olacak tek kişi zaten annem bir de eşim , insanlar da heyecanlı ama maalesef ortada minik bir canlı var sevseler ne öpseler ne yani ama işte düşünemiyorlar
evet lohusa sendromualınan da alınsın ama demi ne yapayım
Evet canım benim nasılsın şimdi desteksiz kalkabiliyor musun canım
Aynen öyle canım bir müddet en azından kırkı çıkana kadar öyle geçiştireyim alınan da alınsın
EYVAHLAR OLSUN
Aynen canım fikrimizi sormakta yok hiç kendi kendine yazmış cizmisAy oha ya ne kadar anlayışsız bu kv ya hiç demiyorlar belki yalnız kalmak isterler diye
Eşim bana karşı bile sert oluyor bazen, birde benim arkadaşlarımı inanılmaz ergen buluyor (beni de ergen buluyor)Şimdiden kv ile kavgamız hayırlı uğurlu olsun
Valla aklın yolu bir eşin bu dengeyi çok güzel kuracaga benziyor canım sonuçta sizin bebeginiz
Ayyy çok güzel bir isimKızlar eşimle bebeğin ismine karar verdik çok şüküreşim kayınvalideme söyledi, istiareye yatalım bakalım olursa koyun dedi ben Kıvanç olsun istiyorum daha doğuma var acele etmeyin bir rüyaya yatalım dedi sinir %loading
Esini aşırı iyi anlayabiliyorumEşim bana karşı bile sert oluyor bazen, birde benim arkadaşlarımı inanılmaz ergen buluyor (beni de ergen buluyor)eşime güveniyorum bazen İnsanlara sert olmak gerekiyor yoksa böyle işin cılkı çıkar
Yok canım biz yiğit istiyoruz kv hemen kesin karar verme kıvanç daha güzel bir istiareye yatalım ona göre koyarız dediAyyy çok güzel bir isimadıyla yaşasın sinir etmek için ellerinden geleni yaparlar da seninki moderndi giderek bizimkilere benzemeye basladi
İstiharey yatmak ne alaka yaKızlar eşimle bebeğin ismine karar verdik çok şüküreşim kayınvalideme söyledi, istiareye yatalım bakalım olursa koyun dedi ben Kıvanç olsun istiyorum daha doğuma var acele etmeyin bir rüyaya yatalım dedi sinir %loading
Evet canım etrafta çok soğuk birisi herkes ondan çekinir ben bile öyleyimEsini aşırı iyi anlayabiliyorumsanslisin olgun erkek ilişkisi daha sağlıklı güzel oluyo
Bence ikiside çok güzel ama kv kıvanç istiyorsa bi anda soğudum koymaYok canım biz yiğit istiyoruz kv hemen kesin karar verme kıvanç daha güzel bir istiareye yatalım ona göre koyarız dediona ne oluyorsa hayır ben Kıvanç koymak istesem koyarım kendisi oğullarına koysaydı banane
Beraber gidiyoruz 33+2 oldum hadi bakalım hızlı olan kazansınBugün 33 haftalık olduk çok şükür
İnanki sinirden cevap bile vermedim yaniİstiharey yatmak ne alaka yasenin yerinde olsam biz karar verdik çoktan derdim..
Abowww 40 gün mü ben 10 gün sabredemiyorum orda degılkı lohusaykenKızlar kv geçen ben valiz aldım cart curt demişti.. hatta eşime ne gereği var sanki çok kalacak demiştim ki gerçeği öğrendim niyeti eşiyle dogumuma gelip 40 gün kalmakmis başkasından öğrendim bunu soyleyeceklerim bu kadar..
Yattım Allah kaldır beniBence ikiside çok güzel ama kv kıvanç istiyorsa bi anda soğudum koymaben senin yerine yattım yiğite onay çıktı diyesi geliyo insanın tövbe tovbe
Ayy bende koydum gitti onlar daha düşünüyormuş isim kesınlestı esımde cok sevdı onlardan da sakladık olumlu olumsuz yorum yapacaklar diyeİnanki sinirden cevap bile vermedim yani9 aydır çektiğim bunca çile eşimle birlikte ben biliyorum. 9 ay arayıp sorma, bebeğin doğmasına bir hafta isim hakkını kendinde bul kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı şarkısını açarım bebeğe ninni niyetine artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?