- 5 Eylül 2011
- 2.181
- 4.257
- 333
Sağol canım çok teşekkür ederimHiç kötü düşünme Rabbim gönlüne göre versin sağlıkla kucağına al inşallah![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım çok teşekkür ederimHiç kötü düşünme Rabbim gönlüne göre versin sağlıkla kucağına al inşallah![]()
![]()
Benimde ilk gittiğimde 9 haftalık olması gerekirken 7 haftalıktı ve o hafta ilede uyumlu gidiyor canım arayı kapatmadı. Bunun cinsiyeti erkek ama bi öncekim kız ondada aynı durumu yaşadım geç yumurtluyorumMerhaba Benim de sata göre 8 haftalık olması gerekiyor ama 6 çıktı ultrasonda. Kalp atışı için haftaya çağırdı tekrar doktor. Sizin bebeğiniz arayı kapattı mı cinsiyeti neydi?
O zaman yenidoğan zıbınlar da mı küçük olur acaba takım mantıklı da zıbını bilemedimCanım şuan benim bebeğim anne karninda 51 cm ve aldığım yeni doğan takımı 50 cm yaziyo üstünde bence bu biraz kişiden kişiye değişen bir şey seninle benim bedenim boyum gibi o yüzden ben hatta yenidogan takımlarının alt kısımlarını kestirip diktirtmeyi düşünüyorum
Değiştirdim canım. Bende 37+2 şimdi olacaktım ne güzel ozaman 29 nisanda 39+0 da doğum olacaktı bu geç döllenmeler bizi bitirdi begulumsebebek kuzum benim sat ve beklenen doğum tarihini müsait olduğunda değiştirir misin
sat 15 Ağustos beklenen doğum tarihi 21 mayıs
Normal yumurtlasaydım 5 Ağustostu şuan 36+4ttüm ne güzel![]()
He ya ne güzel önden doğuracaktıkDeğiştirdim canım. Bende 37+2 şimdi olacaktım ne güzel ozaman 29 nisanda 39+0 da doğum olacaktı bu geç döllenmeler bizi bitirdi be![]()
Canım oğluşunun boyu şu an yaşıtlarına göre nasıl daha mı uzun yoksa normal miTarihi söyleme bence kesinleşse bile, belli değil daha bekliyoruz falan dersin doğum olunca da söyleme telaşeden vakit olmadı dersin. Ya da hastaneye gelip aradan çıksınlar eve gelmesinler dersen hastanede de haber verebilirsin.
Ya öpmeyi bırak ben kucağına almalarını falan da istemem. Kimsenin yenidoğan bebeğini al diye ısrar etmedikçe de kucağıma almadım. Sen kucağında tut bence hep, emzirmem lazım de odadan çık bebeği uyut mesela odada bırak öyle geleve geleceklerse. Hastanede de kucağında tutarsın vermezsin
Benim oğlan da 54 cm doğdu canım ama 50 cmlik yenidoğanların içine girebilditulum olsa kasar belki de alt üst takım olunca patikli de olsa azıcık belini indirirsin bir de bacakları kıvrık oluyor ya zaten sıkıntı olmuyor. Denemeden kesme boşuna belki olur senin de
3 kilonun üstündeki bebişlere heralde ancak olur 0-3ler o zaman canım. Takımın altında çok fark ediyor mu zıbının büyük olması0-3 benim de hep canım büyük geldigiyiyor sorun olmuyor ama bizimki çok küçük yenidoğan zibini olsaymis iyiymis
Neyse geç olsun güç olmasın diyelim artıkHe ya ne güzel önden doğuracaktıkşuan çok azck kalmış olacaktı
Gününü söyleme bence bir anda suyum geldi dersin ya da kontrole gitmiştik doğuma aldılar dersin sonra da o kargaşada unuttum haber vermeyi felan geçiştirirsinKızlar ya bugün doktor randevum vardı arkadaşlarım o ona söylemiş o ona söyledi derken elli kişi arayıp sordu doğum ne zaman diye, yamyam gibi benden önce hastaneye koşarlar diye günümü söylemedim hiç birine, arayan da doğur da sevelim diyor. Ben ne yapacağım annesi olarak ben bile öpmeye kıyamam ya insanlar yam yam gibi gelecekler öpecekler elini yüzünü![]()
3 kilonun üstündeki bebişlere de ilk anda büyük geliyor 0-3 aylar canım. Sadece içini çabuk dolduruyorlar 20 gün 1 aya3 kilonun üstündeki bebişlere heralde ancak olur 0-3ler o zaman canım. Takımın altında çok fark ediyor mu zıbının büyük olması
Ne alim ben hastaneye koymaya yenidoğan mı alıym 0-3 ay mı alıym çıtçıtlı zıbını bana direktif ver çıkarım yapma yeteneğimi kaybettim ajsjsjdk3 kilonun üstündeki bebişlere de ilk anda büyük geliyor 0-3 aylar canım. Sadece içini çabuk dolduruyorlar 20 gün 1 aya4-4bucuk kilo doğmadığı sürece hepsi bol duracak zaten
Yenidogan zibinla 1 3 ay arasında pek fark yok gibiydi zibinda sorun yasayacagimizi dusunmuyorum kıyafette kızlar olur diyoO zaman yenidoğan zıbınlar da mı küçük olur acaba takım mantıklı da zıbını bilemedim
Kız sonradan nasil değişti bu durumgulumsebebek kuzum benim sat ve beklenen doğum tarihini müsait olduğunda değiştirir misin
sat 15 Ağustos beklenen doğum tarihi 21 mayıs
Normal yumurtlasaydım 5 Ağustostu şuan 36+4ttüm ne güzel![]()
Sonradan değişmedi en baştan öyleydi aslında ben tabloya yazdırmayı unuttumKız sonradan nasil değişti bu durum
Hee bende yeni uyandım bi noluyo dedim son dakikadaSonradan değişmedi en baştan öyleydi aslında ben tabloya yazdırmayı unuttumsiz en baştaki haliyle biliyorsunuz yani haftamı bi değişiklik yok 35+1 im
![]()
Yenidogan kat canım olur merak etme ilk etapda yeni doganları giydir ki 1 aya birden toparlıyorlar zaten 0-3 ay giydirirsin o zaman. Zaten senin bebişte çok kilolu degildi sankiNe alim ben hastaneye koymaya yenidoğan mı alıym 0-3 ay mı alıym çıtçıtlı zıbını bana direktif ver çıkarım yapma yeteneğimi kaybettim ajsjsjdk
Kaç kilo ki şimdi yenidoğan olur bence çok çok çok aşırı kilosu yoksa 3800 doğan bir bebiş vardı instagramda ona bile yenidoğanlar büyük geliyordu en başta yenidoğanlar olur bence 4.5 kilo felan doğmazsaNe alim ben hastaneye koymaya yenidoğan mı alıym 0-3 ay mı alıym çıtçıtlı zıbını bana direktif ver çıkarım yapma yeteneğimi kaybettim ajsjsjdk