1-6 cnm arasi iyiydide 6 cm den 10 cm e kdr olan açilma sancilari zorladi...surekli aciklik kontrolu yapildi..aaa bide lavman yapildi.dogumdan sonra ise gobek deligimin ordasindan bastiriyorlar kanamayi falan disari atman icin.Oooyy o bıdığı yeriiimm maşallah1den 6ya kadarki süreç çok mu sancılıydı çok şükür sağlıkla kavuştunuz inşallah sağlıkla da büyütün
Allah analı babalı büyütsün canım benim. Gözünüz aydınKizceler ozete geldim
Dun bildiginiz gibi bi pembemsi sildikce yada wc de gelen kanamam oldu.sabaha kdr da adet gibi sanci cektim.sabah agrilarim artti ve 5 dk bire dustu.hastaneye geldik ve 3 cm acilik goruldu..manuel 5 cm kadar acildi ama sonra ilac ile suni verildi.saat 13 gibi yatis oldu ve 18.00 sularinda dogum oldu.kesi atildi.2700 kg ve 49 cm kizimsut geldi ve emdi bidigim.cok uykucu ama
ikinma ile ilgili,Oyy maşallahdoğum esnasında ıkınma kısmı nasıldı canım zorlandın mı? Herkes merak ettiklerini sormuş
Yaaa Allahımmmm ama ben yerim seni yaaaKizceler ozete geldim
Dun bildiginiz gibi bi pembemsi sildikce yada wc de gelen kanamam oldu.sabaha kdr da adet gibi sanci cektim.sabah agrilarim artti ve 5 dk bire dustu.hastaneye geldik ve 3 cm acilik goruldu..manuel 5 cm kadar acildi ama sonra ilac ile suni verildi.saat 13 gibi yatis oldu ve 18.00 sularinda dogum oldu.kesi atildi.2700 kg ve 49 cm kizimsut geldi ve emdi bidigim.cok uykucu ama
valla böyle gördükçe bana da geliyor gidiyor o krizler bi beklesin diyorum bi battı balık yan gider diyorum. Allahım böyle gördükçe yicem ya
Yenidoğanlar günde 18 saate kadar uyuyabilir ama sürekli beslemek gerektiği için uyandırma kısmı zor beslenemezse de şekeri düşüyor sarılık ihtimali artıyor o yüzden uyumasa daha iyi şimdilik öbür türlü anası daha çok uğraşıyorYaaaaakokusu geldi burnuma
Maşallah de uyusun sen de dinlen ne güzel işte.
Kesiyi atarken uyuşturdular de ne oluren çok o kısmı travma gibi bende.
evet canım normalde sat 31 Temmuz ama 12 Ağustos olarak güncellendi. Şuan 37 haftalık olmam gerekiyor ama 35 haftalığımAnladım canım seninde iki haftami geriden geliyordu
Ne kadar tatlisiniz maşallahKizceler ozete geldim
Seninde kuzumAllah analı babalı büyütsün canım benim. Gözünüz aydın
Aciklik kontrolü bu hemşirelerin yaptiği parmakla olan demi1-6 cnm arasi iyiydide 6 cm den 10 cm e kdr olan açilma sancilari zorladi...surekli aciklik kontrolu yapildi..aaa bide lavman yapildi.dogumdan sonra ise gobek deligimin ordasindan bastiriyorlar kanamayi falan disari atman icin.
Anladım canım teşekkür ederim o kadar olumsuz şeyler okudum ki içim rahatladıYaaa Allahımmmm ama ben yerim seni yaaamaşallah suphanallah Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım
valla böyle gördükçe bana da geliyor gidiyor o krizler bi beklesin diyorum bi battı balık yan gider diyorum. Allahım böyle gördükçe yicem ya
Yenidoğanlar günde 18 saate kadar uyuyabilir ama sürekli beslemek gerektiği için uyandırma kısmı zor beslenemezse de şekeri düşüyor sarılık ihtimali artıyor o yüzden uyumasa daha iyi şimdilik öbür türlü anası daha çok uğraşıyor
evet canım normalde sat 31 Temmuz ama 12 Ağustos olarak güncellendi. Şuan 37 haftalık olmam gerekiyor ama 35 haftalığım
Canım hiç girdin mi alttan kontrole bilmiyorum ben bugün çatı muayenesi oldum doktor bayağı şaşırdı hatta gayet sakindim acı eşiği kişiden kişiye değişiyor ben çok acıya gelemem iğneden bile korkarım dayanamam acısınaKizlar beni normla doğumda şu Altan gelip muayene ediyorlar ya o çok rahatsiz ediyor . Sırf onun iÇin normal doğum istemiyorum . Normal doğuö yapanlar o muayene kismini nasil aşitlar
Bence doktorunla konuş canım bebeğin de önden gidiyor zaten maşallahBenim doğum günüm de 5 Mayıs normalde benim hesaplamama göre 5 Mayıs'ta 37+ 2 oluyorum ama doktorumunkine göre 36+5 oluyor eğer normal doğum demezse 5 Mayıs'ta olursa çok sevinirim ama erken olduğu için cesaret edip soramadımbenim döngüm 24'lük döngü ama herkes 28'den saydıkları için 4 günluk fark oluyor belki çok önemli değil ama bu kadar erkeni kabul etmez benimde icim rahat etmez sinir sıkışması oluştu gebelik kaynakli ellerim mahvoldu gunde 3 saaat anca uyuyabiliyorum o yüzden çalışır raporumu bile iptal edip çalışamaza döndüreceğim pazartesi kısacası kafam çok karışık doğum şeklimi bile henüz karar veremedim bebek zaten önden gidiyor o da kafamı karıştırıyor ne olacak bilmiyorum pazartesi kontrolüm var o zaman belli olur umarım
Canım sen ne yaptın genel anestezi yaptırdın diye hatırlıyorum memnun kaldın mı ? Ben de genel anestezi düşünüyorum, ağrın sızın oluyor mu bel ağrın var mı biraz anlatsana müsait olduğundaAllah analı babalı büyütsün canım benim. Gözünüz aydın
Ben Altan baya muayene oldum herseferinde çiğliklarlardayim . Acidan çok o içeri ellerini koymalari beni korkutuyoylarlardi .Canım hiç girdin mi alttan kontrole bilmiyorum ben bugün çatı muayenesi oldum doktor bayağı şaşırdı hatta gayet sakindim acı eşiği kişiden kişiye değişiyor ben çok acıya gelemem iğneden bile korkarım dayanamam acısınaama çatı muayenesinde beni çok korkuttular yok şöyle ağrıyor yok böyle çığlık feryat figan ; ama hiç acımadı yani ilk bir girdiğinde normal ilişkiye girdiğinde hissettiğinin aynısı sonra bir tık ilerliyor ama sinek ısırığı gibi geldi bana, korkulacak bir şey yokmuş beni niye korkuttular dedim hatta
Hadi yaBen Altan baya muayene oldum herseferinde çiğliklarlardayim . Acidan çok o içeri ellerini koymalari beni korkutuyoylarlardi .
Ewet cnm ilk . Ben sancilarda değilim bu Altan gelip muayene kısmındayim desem :) o beni çok geriyor. Her seferinde çok rahatsiz oluyorumHadi yao zaman birşey diyemem canım ben ilk defa oldum acıtmadı demekki acı eşiği kişiden kişiye değişiyor yengem de çığlık atmış acıdan. Doktorum da şaşırdı benim sakinliğime hatta, eğer o süreç seni korkutuyorsa normal doğum çok çok daha zorlar canım ilk doğumun mu senin de
İnşallah ya baya rahatllattın benıEvet canım hatırlıyorum üstüne medusaanın da aynı durum filan olunca bide melek in dedim muhtemelen bizimde aynı olacak
1 litre suda 4-5 damla iş görüyomuş mu? Onu bilmiyodum canım cuma kontrolüm var bi sorayım doktora
Aynen aynen doğum yapsanda o hormonlar hemen normale dönmüyor haliyle. Ben aşırı geğiriyodum mesela doğurdum eşim bebekten değilmiş hala geğiriyosun sen demiştisanki sihirli değnekle hormonlarım şak diye sıfırlanacakmış gibi Allahın izniyle sen hele bi normale dön evine geç 1 hafta 10 güne iyice düzelirsin sonra zamanla da hiç bişeyin kalmaz
Evet canım haklısın eğer rahatsız oluyorsan hiç strese koyma kendini bence nasıl rahat hissediyorsan öyle olsun hakkında hayırlısı olsun inşallahEwet cnm ilk . Ben sancilarda değilim bu Altan gelip muayene kısmındayim desem :) o beni çok geriyor. Her seferinde çok rahatsiz oluyorum
Zaten böyle giderse bende senin gibi bebek kilosundan dolayi sezeryan olmam gerekecek . Bakalim bu hafta doktorumla artik konuşurumEvet canım haklısın eğer rahatsız oluyorsan hiç strese koyma kendini bence nasıl rahat hissediyorsan öyle olsun hakkında hayırlısı olsun inşallah
Hiç kötü düşünme Rabbim gönlüne göre versin sağlıkla kucağına al inşallahAnladım canım teşekkür ederim o kadar olumsuz şeyler okudum ki içim rahatladı
Ya yerim ben onu maşallah subhanallah ay böyle gördükçe ne yapsamda dogursam diye düşünüyorum dayanamıyorumKizceler ozete geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?