2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Evet canım haklısın benim de canım tatlıdır nazlıyımdır diş taşı temizletirken bile beni genel anestezi ile uyutun diyordum doktora ama şimdi her gün kolumdan kan sulandırıcı iğne oluyorum mesela başlarda ağlıyordum çok yakıyordu sonradan alıştım şimdi hiç acı hissetmiyor gibiyim, ya kabullendim ya da vücut alıştı.
Normal doğumdan sonra da ben canım yanacak diye minimum hareket ettim, hemşireler zorla yürütüyordu kalkmak istemiyordum bunda daha metanetli olurum inşallah ve hepimizin kolay geçer

Ayni günüz :) bence hiç erken değil dün bi anda benim akintim gelince elim ayağim birbirine dolandi . Eksiklerini temizliğini bitir canım
Ay sağolun kızlar bu hafta gelsin annem o zaman temizliği bitirelim bebiş doğsa bile hazırlıksız yakalanmamış oluruz

Ahh tatlı canlar cok iyi anlarımm bence alıştık kabullendik acıları. İğnelerle alışmışsın gibi düşünelim böyle tatlı canlıları görünce hemşireler ne düşünüyordur acaba

Kızlar nstden anlayan var mı doktorum normal dedı ordakı ebeler ıdrar ıstedı ıdrarda temız cıktı samcı var dedıler ay bılmıyorum daha cok erken

Eklentiler

• IMG_2372.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 54
Ben üçüncü günü halı yıkayanı duydum kızlar ben 4.günü desteksiz kalkamıyorum diye bi düşündüm bende sıkıntı mı var diye

Benimde böyleydi ve dayanamayacağım bir hale gelmişti, lansor kullanıyorum artık ve çok rahatladım çok şükür
Lansor aç karnına içilen mide koruyucuydu değil mi? Bende hamilelikten önce de reflü vardı bu son zamanlarda iyice arttı haftasonuna kadar hafiflemezse sorayım doktoruma lansoru

Doğumda bebeği yıkayanlar varmış kızlar böyle bi şey yaptıran var mı ya da düşünen? Bebeği doğunca nasıl temizliyorlar

Valla ben bugün denedim dikişlerimi hissettim resmen kalkamadım biri el uzatıp sırtımı destekliyor kalkarken
Korse takınca hafif sıkılık hissi dikişleri hissettirmiyor ağrı olmuyor diyenleri çok duydum.
Göbek hafif sarkıyor ya doğum sonrası dikişlere ağırlık biniyor demişti arkadaşım istersen dene canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…