2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ayy bu periler bana da mı uğrasa, çok fenayım karnım çok büyük bebek 3000 gr geçti, nefes almakta zorlanıyorum. Sancim da oluyor düzensiz. Bugün işe gittim zar zor yürüdüm. Yürürken 2 kere kaskatı oldu bebek zor adım attım. Çokta hareketli iri olduğu için canımı da acıtıyor. Haftamız erken diye gelsin istemiyorum ama halim kalmadı ve aşırı zayıfladım. Perşembe kontrolumuz var ama oyyy

Hayırlı olsun canım sağlıklı şükür sağlıcakla da kucağına alırsın inşallah

Sezaryen olan kızlar golden-snitch M melikekk koltuktan yataktan falan kendiniz kalkabiliyor musunuz? Yoksa hep birine ihtiyaç duyuluyor mu?
Hastanede hep destekle kalktım canım, çıktigimiz gün hastanenin yatağından tutunarak kalkabiliyordum. Şu an yavas bir şekilde kalkabiliyorum kendim. İlk yatarken ve kalkarken hafif bir elektrik çarpması gibi sızı oluyor orada ama anlık bir şey. Tıpkı hamilelikte kalkamadigimda eşimden destek aldığım gibi yanımda birisi varsa destek istiyorum yoksa tutunarak dönerek falan kalkiyorum

Aynen düğün balayı filan hepsinin içinden geçmiş bari buna izin verme. Bu arada kocana da helal olsun kocanda kocan yani

Valla ben bugün denedim dikişlerimi hissettim resmen kalkamadım biri el uzatıp sırtımı destekliyor kalkarken
Teşekkürler kızlar bugün sağlık ocağı kontrolüm vardı ebe inşallah normal doğum olur yine dedi ben de ilki zordu benim o yüzden sezaryen olabilirim dedim, o da iyi düşün sonrası zor oluyor dedi. Desteksiz oturup kalkamıyorsun en az bir hafta dedi. Gece emzirmeye kalkarken bile hep birisi beni kaldırıyordu falan dedi de sizin de öyle mi acaba diye merak ettim. Benim bir de malum yardıma gelen olmayacak sadece eşim olacak muhtemelen. O da bir hafta izin alacak sadece. Sonrasında evde tek başıma naparım diye düşündüm
golden-snitch ay şimdi de zor kalkılıyor gerçi doğru, ters çevrilmiş kaplumbağa gibiyim diyorum eşime

Kızlar benim bu sümüksü akıntı hala geliyor çarşambadan beri devam. Akıntısı devam eden varmı?

Kızlar annem bu hafta geleyim temizliğini yapayım diyor ama erken mi sizce daha
Günümüz aynı ben haftaya Salı günü temizlikçi almayı planladım 23 Nisan ideal geldi sonrasında da haftada bir yarım gün alıp evin temiz kalmasını sağlarım diye düşündüm. İyice son zamana da bırakmamak lazım

Valla ilk iki gün sağa sola tutunarak kalktım yine kimseden destek almadım. Sonra kendim oturdum yattım kalktım. Kimse beni tutsun desteklesin kaldırsın filan yapmadım koltuk var çok zorlanırsam koltuğun kolundan destek aldım inşallah bu doğumda da öyle rahat geçiririm

Ay senin yorumlarını okudukça hemen sezaryen olasım geliyor kız meleğim canın da kolaymış. Golden ve melikekin de aşırı zordu gibi bi yorumu olmadı aslında ama işte etraf korkutuyor beni kat kat kesileceksin ömür boyu soğukta sızlayacak vs diye

Benim zorlu bi normal doğum olmasına rağmen yatıp kalkarken kimseye ihtiyaç duymadım kendim hallettim işimi, penguen gibi yürüyordum ama kendim yürüyebiliyordum evin içinde ama pansuman kısmı falan zordu tabi. Tuvaletten sonra pansuman sürem en az 15 dk sürüyordu bebek o sürede kendisi kalamaz yine birine ihtiyaç duyucam her iki doğum şeklinden sonra da hayırlısı bakalım

Kızlar bence sezaryen sonrası süreç biraz bizim yapımızla alakalı ağrı acı eşiğimizle ilgili diye düşünüyorum ben 3 sene önce bi ameliyat geçirdim oldukça büyük bi kistim varmış ve patlamış vs zorlu süreçlerdi o sezaryen kesiğim benim var ama bebişim yoktu henüz bekardım da ameliyat sonrası benim toplamam zor olmuştu ben biraz fazla nazlıyım ay acıyo ay ağrıyo ben hareket edemem ay oturamıyorum vs böyle sızlana sızlana tatlı canıma kıyamadığımdan minimum hareketle geçirmiştim süreci ve toplamam da zor olmuştu. Herkes sürekli yürümemizi söylüyor mesela ameliyattan sonra bol yürüyüş, yürüdükçe açılacaksınız diyorlar ben canım acıyor diye hep yatmıştım. Ama mesela aynı kesiyle ve içimizden bebiş çıkmış halimizle üç günde ayaga kalkıldığına göre biraz o tatlı canımıza kıymamız gerekecek diye düşünüyorum. Zaten o mis kokulularımıza kavuştuğumuzda gözümüzün kendi acımızı göreceğini de düşünmüyorum inşallah sezaryen ya da normal olsun hiç fark etmeksizin bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…