- 5 Mayıs 2023
- 8.605
- 10.136
- 168
Benim annem bu hafta sonu geliyo kendi dedi bi anda agirlasirsin anlamazsın ortada kalma yada dogurursun vs dedi geliyo ama kalacak.. valla evi daha 2 gün önce bal dök yala yaptım yine toz olduKızlar annem bu hafta geleyim temizliğini yapayım diyor ama erken mi sizce daha
Al senin olsun canım yola çıktı bana iyi gelmedi dogurmucam ben belki öyle dersem gelirŞu perileri Konya’ya doğru yollayın ya
Allah affetsin yeni gördüm çok gülüyorum öyle amaTarihin ilk kocam da kocam savunucusu
Valla ben bugün denedim dikişlerimi hissettim resmen kalkamadım biri el uzatıp sırtımı destekliyor kalkarkenSezaryen olan kızlargolden-snitch M melikekk koltuktan yataktan falan kendiniz kalkabiliyor musunuz? Yoksa hep birine ihtiyaç duyuluyor mu?
Ayni günüz :) bence hiç erken değilKızlar annem bu hafta geleyim temizliğini yapayım diyor ama erken mi sizce daha
Hayırlı olsun canım sağlıklı şükür sağlıcakla da kucağına alırsın inşallahKızlar etıketlerı okuyamadım. 1975 gram doğurdum Preaklampsi riskiyle 35+0 erken dogum yaptmtansiyon hâlâ yükseliyo bebek sağlıklı dedışet ama bugun kontrol altına olacakmış. Çok küçük çünkü
Çok şükür siz iyiyseniz çok geçmiş olsunntrafik kazası geçirdik arabamız pert biz içinden nasıl burnumuz kanamadan çıktık bilmiyorum şükürler olsun
Hastanede hep destekle kalktım canım, çıktigimiz gün hastanenin yatağından tutunarak kalkabiliyordum. Şu an yavas bir şekilde kalkabiliyorum kendim. İlk yatarken ve kalkarken hafif bir elektrik çarpması gibi sızı oluyor orada ama anlık bir şey. Tıpkı hamilelikte kalkamadigimda eşimden destek aldığım gibi yanımda birisi varsa destek istiyorum yoksa tutunarak dönerek falan kalkiyorumSezaryen olan kızlargolden-snitch M melikekk koltuktan yataktan falan kendiniz kalkabiliyor musunuz? Yoksa hep birine ihtiyaç duyuluyor mu?
Aynen düğün balayı filan hepsinin içinden geçmiş bari buna izin verme. Bu arada kocana da helal olsun kocanda kocan yaniEvet canım eşime anlattım işte eşim sen bebegimizi düşün ben halledeceğim dedi çok şükür allahtan anlıyor yoksa kv benim lohusaligimi mahvetmeye gelecek hiç düşünceme yok bu kadın zaten benim en güzel günlerimi hep böyle mahvetti buna izin vermicem
Valla ben bugün denedim dikişlerimi hissettim resmen kalkamadım biri el uzatıp sırtımı destekliyor kalkarken
Teşekkürler kızlarHastanede hep destekle kalktım canım, çıktigimiz gün hastanenin yatağından tutunarak kalkabiliyordum. Şu an yavas bir şekilde kalkabiliyorum kendim. İlk yatarken ve kalkarken hafif bir elektrik çarpması gibi sızı oluyor orada ama anlık bir şey. Tıpkı hamilelikte kalkamadigimda eşimden destek aldığım gibi yanımda birisi varsa destek istiyorum yoksa tutunarak dönerek falan kalkiyorum
Günümüz aynı ben haftaya Salı günü temizlikçi almayı planladım 23 Nisan ideal geldiKızlar annem bu hafta geleyim temizliğini yapayım diyor ama erken mi sizce daha
Benim de hala var canım ya bugün idrar tahlili verdim tekrar, kesin yine enfeksiyon var yarına çıkar sonuçKızlar benim bu sümüksü akıntı hala geliyor çarşambadan beri devam. Akıntısı devam eden varmı?
Valla ilk iki gün sağa sola tutunarak kalktım yine kimseden destek almadım. Sonra kendim oturdum yattım kalktım. Kimse beni tutsun desteklesin kaldırsın filan yapmadım koltuk var çok zorlanırsam koltuğun kolundan destek aldımTeşekkürler kızlarbugün sağlık ocağı kontrolüm vardı ebe inşallah normal doğum olur yine dedi ben de ilki zordu benim o yüzden sezaryen olabilirim dedim, o da iyi düşün sonrası zor oluyor dedi. Desteksiz oturup kalkamıyorsun en az bir hafta dedi. Gece emzirmeye kalkarken bile hep birisi beni kaldırıyordu falan dedi de sizin de öyle mi acaba diye merak ettim. Benim bir de malum yardıma gelen olmayacak sadece eşim olacak muhtemelen. O da bir hafta izin alacak sadece. Sonrasında evde tek başıma naparım diye düşündüm
golden-snitch ay şimdi de zor kalkılıyor gerçi doğru, ters çevrilmiş kaplumbağa gibiyim diyorum eşime
Çok geçmiş olsun..sen de kurtuldun...Kızlar etıketlerı okuyamadım. 1975 gram doğurdum Preaklampsi riskiyle 35+0 erken dogum yaptmtansiyon hâlâ yükseliyo bebek sağlıklı dedışet ama bugun kontrol altına olacakmış. Çok küçük çünkü
Ay senin yorumlarını okudukça hemen sezaryen olasım geliyor kızValla ilk iki gün sağa sola tutunarak kalktım yine kimseden destek almadım. Sonra kendim oturdum yattım kalktım. Kimse beni tutsun desteklesin kaldırsın filan yapmadım koltuk var çok zorlanırsam koltuğun kolundan destek aldıminşallah bu doğumda da öyle rahat geçiririm
Benimde böyleydi ve dayanamayacağım bir hale gelmişti, lansor kullanıyorum artık ve çok rahatladım çok şükürOff mide sorunu iki gündür bende de azdı iyice. Midemin suyu genzime dolup yakıyo tam kursağımda kalıyo gaviscon da fayda etmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?