2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Doğunca yıkanmıyor mu hemen silip mi veriyorlar ben hep yıkanıyor sanıyordum amannnnn kör cahil kalmışım
Ben de tam bilmiyorum canım ama siliniyor diye aklımda hep yani bi yıkama yapılmıyor diye biliyordum. Yıkanmaması gerek diye düşünüyordum hep o yuzden duyunca bir sormak istedim tecrübelilerimiz bilgilendirsin bizi

Dogum sonrasi yikanmamasi lazim...dogdugunda bebegin ustundeki kremsi yapi bebegi dis etkenlerden koruyor.sadece emmesini bekleyip silip tmeizleyip veriyorlar.
Silinerek veriliyor yani değil mi? Bize bebeği yıkayalım mı diye soran olursa hayır diyoruz hatta sakın yıkamayın diye önden önden söylesek mi

1 kilo farkla aynı gün dogurduk iyi olmana çok sevindim darısı başıma

Kişiden kişiye değişiyor mu bilmiyorum ama ben destekleyecek birisi varsa zorlamiyorum ama kendim kalkabiliyorum. İlk gün evde zorlandım kimse yoktu yuvarlandim resmen ama ben sezaryen olduğum için pişman olmadım ya hastanede aklıma hep şimdi normal doğum olsa hala kavusmamistik sancı çekiyor olacaktım dedim kendi kendime. Beni bu süreçte zorlayan şey baş boyun ağrısı canım. Dikiş konusu çok şükür sıkıntı çıkartmadı

Canım senin kanama durumun nasil
rCanım ben goremiyorum gelip gidip bakıyolar iyi diyorlar. Hastane bez serdı altıma ilk gelınce aksama kadar o durdu. Baya gelmiş ona. Yürümeye kalkınca değiştirdık ne alemde bilmiyorum benim sondayı çıkarmıyorlar idrar takibi yapıolar tansiyon için. Wcye gidemiyorum bilemedim o yüzden

Çok memnun olurum 6+2 de duydum kalp atışını Allah nasip ederse kızım olacak gibi görünüyor

O kadar kesik atılıyor sonuçta ağrı durumu nasil birde kanama durumun nasıl
2 kere ağrı kesici yapıldı yürürken ağrıyor otururken uzanırke sıkıntı yok çok şükür. Hasta bezi taktılar önce sondayı çektikten sonra benden bez almadılar. 2 kere tuvalete gittikten sonra normal gece pedi taktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…