Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    3
Dediğiniz belirtiler bende de var, belirtileri göre gebe olabilirsiniz ama bunlar psikolojik de olabiliyor. Pazartesi günü asm’ye gidip kan vermek en mantıklısı.
Öyle yapacam ama beklemek artık işkence gibi kimyasal gecirmektende korkuyorum

5+2 de keseyi gördük. İki tane kese var. Biri diğerinden çok hafif küçük ama anlamlı bir fark değil dedi doktor.
İki keseyi de aynı anda gördünğz değil mi. Bazen ikinci kese sonradan belli edebiliyormus kendini yani önce tek diyip diğer kontrolde ikiz öğreniyorlarmıs

Yaa evet beklemek çok zor cidden. 7 aydır deniyorduk olmamıştı inositol takviyesi kullandım doktor önerisiyle. 1 ay kullandıktan sonra gebe kaldım rabbim isteyen herkese nasip etsin
Amin inşallah bende inositol kullanıyorum. Siz hangi marka kullanıyordunuz

5+2 de keseyi gördük. İki tane kese var. Biri diğerinden çok hafif küçük ama anlamlı bir fark değil dedi doktor.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏 karından göründü mü kese yoksa vajinal mi bakıldı bende bugün gideceğim 5+4 inşallah görünür

Benimde değerim çok yüksekti doktor ikinci bir kese aradı bulamadı :) belki sonraki kontrolümde görünür mü diye sormuştum 😄 tüm bebişler hayırlı sağlıklı olsunlar inşallah teki çifti kızı erkeği yok:)
Belki de olabilir dediğiniz gibi 🥰 allahım hepimizin kucağına sağlıkla aldırsın inşallah 🥰 kaç haftalık olmuştunuz siz ?

Belki de olabilir dediğiniz gibi 🥰 allahım hepimizin kucağına sağlıkla aldırsın inşallah 🥰 kaç haftalık olmuştunuz siz ?
Benim bat 1 mart erken döllenme oldu 8 mart yumurtlama günümdü. Kese boyutuna göre 5 hafta 4 günlük falan. Haftaya kalp atışı için gidicem ondan sonra tarihi öne çekebiliriz dedi doktor

Benim bat 1 mart erken döllenme oldu 8 mart yumurtlama günümdü. Kese boyutuna göre 5 hafta 4 günlük falan. Haftaya kalp atışı için gidicem ondan sonra tarihi öne çekebiliriz dedi doktor
Hemen hemen aynı haftalarımız o zaman 🥰 hadi hayırlısı olsun bakalım 🙏🏼 sizde de belirtiler başladı mı ? Ben 2 gündür mide bulantısından hiçbir yiyemiyorum. Keseyi gördüğümden beri yani. Psikolojik mi acaba diye sorguluyorum kendimi. Ama çok kötü oluyorum ya 🥹

Hemen hemen aynı haftalarımız o zaman 🥰 hadi hayırlısı olsun bakalım 🙏🏼 sizde de belirtiler başladı mı ? Ben 2 gündür mide bulantısından hiçbir yiyemiyorum. Keseyi gördüğümden beri yani. Psikolojik mi acaba diye sorguluyorum kendimi. Ama çok kötü oluyorum ya 🥹
Benim hiçbir belirtim yok şu an çok rahat geçiyor :) inşallah böyle devam eder sadece arada karın ağrısı oluyo özellikle bebek oluşurken çok oluyordu şu an geçti baya

Back
X