Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    3
Bu gün tekrar test yaptım kan testi negatif çıktı çok üzüldüm açıkçası belirtiler yoğun adette yok gebelikte ama doktorum geç döllenme olduysa 15-20 gün bekle dedi ve pazartesi yanına çağırdı ne yapacam bilemedim
Hayırlı sonuçların olsun inş. Bu ay olmadıysa pes etmek yok tekrar devam. Benim tek tüpüm var sağ tarafımdan hamile kaldım. 1 başarısız tüp bebek denemem var bu ay tekrar sıfırdan tüp bebeğe başlayacaktık. Ben bi anda normal denemek istedim yumurta takibine başladım ve 2 günde bir değerlendirdik. Çok şükür vakti saati gelmiş doğal oldu. Allah sana ve isteyen herkese nasip etsin.

Merhabalar çok geçmiş olsun. Dün ben de aynısını yaşadım acele bir şekilde doktora gittim. Kendini çok yorma dedi. Keseyi gördük çok şükür. Hatta ikiz olduğunu öğrendim 🥰 yerleşme kanaması olabilir dedi. Yoğun bir kanama yaşamadıktan sonra ara sıra bu şekilde lekelenmeler normal dedi. Bu arada ben progestan ve Estrofem tablet de kullanıyorum
Yaa ne güzel allah sağlıkla size bağışlasın onları. Çok teşekkür ederim 🌸

Arkadaşlardan biri daha aynı olayı yaşadı ama Elhamdülillah bir sorun yok dediler. Buraya yazdı hatta. Bu vesile ile keseyi görmüş oldu. Endişe etmeyin iyidir bebeğimiz. Yinede için rahat etmesi için doktorun ile görüş istersen.
Teşekkür ederim çok sağ olun

Hanımlar memlekete geldim burası soğuk ama 5 gündür özellikle akşamları acayip gaz sancım oluyor bi ishal oluyorum bi kabız. Göğüslerimde çok nadir hassasiyet oluyor ama regle yakın oluyor o zaten adet olacak gibi ağrım var bacaklarım ağrıyor. 27 martta çatladı yumurtam değerlendirmiştik inşallah tutmuştur. Ama gaz sancısının bu kadar uzun sürmesi soğuktan olmaz heralde

Herkese merhaba,
Biraz uzun bir yazı olucak şimdiden kusura bakmayın :)
Uzun zamandır forumda çok okuyorum fakat artık ben de yazmak istedim.
Bu ay ilk defa hamilelik denedik. Birkaç yıl önce rastgele gittiğim bir kontrolde “polikistik over görünümü” var sende demişlerdi. Hiçbir belirtisini yaşamadığım ve o dönem bekar olduğum için hiç üzerine düşmedim, o gün orda duydum öyle kaldı konu.
Fakat eylül ayında evlendikten sonra çocuk düşüncemizle beraber içimi bir korku aldı ve direkt ovulasyon testi ile takip yapmam gerektiğini düşündüm.
Sat 6 mart Bat 2 nisan.
18inde ovulasyon testi pozitifti, 19 unda çatlama oldu silikleşmeye başladı.
Biz 16-17-18-19-20 günlerini değerlendirdik.
Açıkçası yumurtlama ve çatlama sonrası kasık bölgem hep bi huzursuzluk hissettirdi düne kadar. Ufak ufak böyle sanki hamken spor yapmışım da kas ağrım varmış gibi bi histi.
Konu hakkında da o kadar sabırsızım ki dün sabah ovulasyon testinin yanında gelen innovi iş ta gebelik testini yaptım, 10dk içinde çok zorladığında görülebilen bir çizgi oldu fakat eşim görmedi mesela.
Dayanamayıp kan verdim, beta hcg 5.6ymış 🥳
Dün çatlamanın üzerinden geçen 8. Gündü, gebelik varsa zaten anca 5.6 olabilirdi beta 😅😅
Yarın sabahı bekliyorum tekrar kan vericem umarım bir terslik olmaz.
Fakat dünden beri sol kasığımdan arkaya doğru yayılan kuyruk sokuğuma kadar olan bölgede ciddi bir ağrı yaşıyorum. Resmen belden aşağı sol yarım kopucak gibi 😅
Bir de bu süreçte farkettiğim değişiklikleri sıralıyım
Ellerim, dudaklarım ve boğazım aşırı kuruyor normalde asla böyle bir sorunum yoktur.
Kasık böylesinde hep bi huzursuzluk
2-3 kere kısa süreli baş dönmesi
Akşamları normalden çok daha erken uykum geliyor
Son 3 gündür çok sık tuvaletim geliyor
Göğüs ucumun yanında minik minik kabartılar çok belirginleşti
Merhaba tekrardan.
Beta değerim 27 mart 5.6, 29 mart 38.07, 1 nisan 266.79, 4 nisan 1149,6 şeklinde arttı veee bugün keseyii gördüükkk 🥳🥳🥳 15inde tekrar kontrole gidicem kalp atışını dinleyeceğiz inşallah 😍😍

Eklentiler

• 8F97750B-1EFA-4AFF-82E0-2BB07BA4570A.webp
    8F97750B-1EFA-4AFF-82E0-2BB07BA4570A.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 23
Aaaa ikiz bebiş geliyor. Sağlıkla kolaylıkla gelsinler. Hayırlı evlatlar olsunlar. Rabbim hep güzel zamanlar göstersin. Ne güzel bir haber. Akşam endişe etmiştim kanama geçti mi diye düşünürken yazdığını gördüm çok sevindim. Şimdide bu haber harika hissettirdi. Maşallah Sübhanallah.
Ayy evettt çok korkmuştum ama çok şükür hem keseyi gördük hem de ikiz olduğunu öğrendik mutlu olduk 🥰 inşallah kalp atışını da duyarsak daha çok rahatlayacak içim ❤️

Aaaa ikiz bebiş geliyor. Sağlıkla kolaylıkla gelsinler. Hayırlı evlatlar olsunlar. Rabbim hep güzel zamanlar göstersin. Ne güzel bir haber. Akşam endişe etmiştim kanama geçti mi diye düşünürken yazdığını gördüm çok sevindim. Şimdide bu haber harika hissettirdi. Maşallah Sübhanallah.
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum 🥰 inşallah sizin de güzel haberlerinizi alırız 🥰

Ayy evettt çok korkmuştum ama çok şükür hem keseyi gördük hem de ikiz olduğunu öğrendik mutlu olduk 🥰 inşallah kalp atışını da duyarsak daha çok rahatlayacak içim ❤️
Kaçıncı haftada gördünüz keseyi :) tek kese mi var iki kese mi Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻

Merhaba hanımlar bende kendimi takip edenlerdenim 😉
Sat 5 Mart
Bat 2 Nisan
Tabi geçen ay kimyasal geçirdim adet döngüm karıştı sanırım düzenli günü gününe olurdum adetim bitince yumurtlama günlerini de değerlendirdim şimdi 3 gündür adet olmam gerekiyor olmadı . İki gün önce kaset test farklı bı marka yaptım silik çizgi çıktı hastaneye de gidemedim bugün iki kez artımed kaset test yaptım hiçbirsey çıkmadı Bir haftadır adet olacak gibiyim olmuyorum göğüslerim şişmiş dokunamıyorum beyaz akintimda oluyor sık idrara çıkıyorum arasıra açlık hissi oluyor doymuyorum şimdi bu konuda bana fikir verecek varmı hamile miyim degilmiyim anlamadım sağlık ocağı tatil diye gidemedim eczanede yakında yoktu

Merhaba hanımlar bende kendimi takip edenlerdenim 😉
Sat 5 Mart
Bat 2 Nisan
Tabi geçen ay kimyasal geçirdim adet döngüm karıştı sanırım düzenli günü gününe olurdum adetim bitince yumurtlama günlerini de değerlendirdim şimdi 3 gündür adet olmam gerekiyor olmadı . İki gün önce kaset test farklı bı marka yaptım silik çizgi çıktı hastaneye de gidemedim bugün iki kez artımed kaset test yaptım hiçbirsey çıkmadı Bir haftadır adet olacak gibiyim olmuyorum göğüslerim şişmiş dokunamıyorum beyaz akintimda oluyor sık idrara çıkıyorum arasıra açlık hissi oluyor doymuyorum şimdi bu konuda bana fikir verecek varmı hamile miyim degilmiyim anlamadım sağlık ocağı tatil diye gidemedim eczanede yakında yoktu
Dediğiniz belirtiler bende de var, belirtileri göre gebe olabilirsiniz ama bunlar psikolojik de olabiliyor. Pazartesi günü asm’ye gidip kan vermek en mantıklısı.

Back
X