2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Doğunca yıkanmıyor mu hemen silip mi veriyorlar 🥺😳 ben hep yıkanıyor sanıyordum amannnnn kör cahil kalmışım
Ben de tam bilmiyorum canım ama siliniyor diye aklımda hep yani bi yıkama yapılmıyor diye biliyordum. Yıkanmaması gerek diye düşünüyordum hep o yuzden duyunca bir sormak istedim tecrübelilerimiz bilgilendirsin bizi 🙏🐣

Dogum sonrasi yikanmamasi lazim...dogdugunda bebegin ustundeki kremsi yapi bebegi dis etkenlerden koruyor.sadece emmesini bekleyip silip tmeizleyip veriyorlar.
Silinerek veriliyor yani değil mi? Bize bebeği yıkayalım mı diye soran olursa hayır diyoruz hatta sakın yıkamayın diye önden önden söylesek mi

Kızlar çok şükür güzel geçti doğumum. İlk ayağa kalktığımda çok hızlı kalktım bayılmışım 😂😂 sonra hemen kendime geldim ama baş ağrım bel ağrım olmadı çok şükür. 🥰🥰
1 kilo farkla aynı gün dogurduk🥹 iyi olmana çok sevindim darısı başıma 😍🙏

Teşekkürler kızlar 🙏🏻 bugün sağlık ocağı kontrolüm vardı ebe inşallah normal doğum olur yine dedi ben de ilki zordu benim o yüzden sezaryen olabilirim dedim, o da iyi düşün sonrası zor oluyor dedi. Desteksiz oturup kalkamıyorsun en az bir hafta dedi. Gece emzirmeye kalkarken bile hep birisi beni kaldırıyordu falan dedi de sizin de öyle mi acaba diye merak ettim. Benim bir de malum yardıma gelen olmayacak sadece eşim olacak muhtemelen. O da bir hafta izin alacak sadece. Sonrasında evde tek başıma naparım diye düşündüm 🤔
golden-snitch golden-snitch ay şimdi de zor kalkılıyor gerçi doğru, ters çevrilmiş kaplumbağa gibiyim diyorum eşime 😄
Kişiden kişiye değişiyor mu bilmiyorum ama ben destekleyecek birisi varsa zorlamiyorum ama kendim kalkabiliyorum. İlk gün evde zorlandım kimse yoktu yuvarlandim resmen😅 ama ben sezaryen olduğum için pişman olmadım ya hastanede aklıma hep şimdi normal doğum olsa hala kavusmamistik sancı çekiyor olacaktım dedim kendi kendime. Beni bu süreçte zorlayan şey baş boyun ağrısı canım. Dikiş konusu çok şükür sıkıntı çıkartmadı 🙏🏻

Canım senin kanama durumun nasil
rCanım ben goremiyorum gelip gidip bakıyolar iyi diyorlar. Hastane bez serdı altıma ilk gelınce aksama kadar o durdu. Baya gelmiş ona. Yürümeye kalkınca değiştirdık ne alemde bilmiyorum benim sondayı çıkarmıyorlar idrar takibi yapıolar tansiyon için. Wcye gidemiyorum bilemedim o yüzden 🙈

Nasıl oldun canım

Allah korusun canım az daha beklesin erken daha 37 görse sonrasında korkmayız da ondan önce gelmesinler sen biraz dinlen artık

hoşgeldinnn gel gel araya kaynaşırız hep birlikte 🤭🤭 sat kalp atışını duyduğun hafta cinsiyet filan yazarsan ekleyim listeye canım

canım sen nasılsın nasıl hissediyorsun kendini toparlandın mı biraz
Çok memnun olurum 🥰 6+2 de duydum kalp atışını Allah nasip ederse kızım olacak gibi görünüyor :anneadayı:

🧿🧿O kadar kesik atılıyor sonuçta ağrı durumu nasil🥹 birde kanama durumun nasıl
2 kere ağrı kesici yapıldı yürürken ağrıyor otururken uzanırke sıkıntı yok çok şükür. Hasta bezi taktılar önce sondayı çektikten sonra benden bez almadılar. 2 kere tuvalete gittikten sonra normal gece pedi taktım.

Back
X