2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kızlar bence sezaryen sonrası süreç biraz bizim yapımızla alakalı ağrı acı eşiğimizle ilgili diye düşünüyorum 🙄 ben 3 sene önce bi ameliyat geçirdim oldukça büyük bi kistim varmış ve patlamış vs zorlu süreçlerdi o sezaryen kesiğim benim var ama bebişim yoktu henüz bekardım da🥲 ameliyat sonrası benim toplamam zor olmuştu ben biraz fazla nazlıyım ay acıyo ay ağrıyo ben hareket edemem ay oturamıyorum vs böyle sızlana sızlana tatlı canıma kıyamadığımdan minimum hareketle geçirmiştim süreci ve toplamam da zor olmuştu. Herkes sürekli yürümemizi söylüyor mesela ameliyattan sonra bol yürüyüş, yürüdükçe açılacaksınız diyorlar ben canım acıyor diye hep yatmıştım. Ama mesela aynı kesiyle ve içimizden bebiş çıkmış halimizle üç günde ayaga kalkıldığına göre biraz o tatlı canımıza kıymamız gerekecek diye düşünüyorum. Zaten o mis kokulularımıza kavuştuğumuzda gözümüzün kendi acımızı göreceğini de düşünmüyorum 🥹 inşallah sezaryen ya da normal olsun hiç fark etmeksizin bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım🙏😍😍
Evet canım haklısın benim de canım tatlıdır nazlıyımdır diş taşı temizletirken bile beni genel anestezi ile uyutun diyordum doktora 😂 ama şimdi her gün kolumdan kan sulandırıcı iğne oluyorum mesela başlarda ağlıyordum çok yakıyordu sonradan alıştım şimdi hiç acı hissetmiyor gibiyim, ya kabullendim ya da vücut alıştı.
Normal doğumdan sonra da ben canım yanacak diye minimum hareket ettim, hemşireler zorla yürütüyordu kalkmak istemiyordum 🙈 bunda daha metanetli olurum inşallah 😄 ve hepimizin kolay geçer 🙏🏻

Ayni günüz :) bence hiç erken değil 😂dün bi anda benim akintim gelince elim ayağim birbirine dolandi . Eksiklerini temizliğini bitir canım
Günümüz aynı ben haftaya Salı günü temizlikçi almayı planladım 23 Nisan ideal geldi 😀 sonrasında da haftada bir yarım gün alıp evin temiz kalmasını sağlarım diye düşündüm. İyice son zamana da bırakmamak lazım
Ay sağolun kızlar bu hafta gelsin annem o zaman temizliği bitirelim bebiş doğsa bile hazırlıksız yakalanmamış oluruz

Evet canım haklısın benim de canım tatlıdır nazlıyımdır diş taşı temizletirken bile beni genel anestezi ile uyutun diyordum doktora 😂 ama şimdi her gün kolumdan kan sulandırıcı iğne oluyorum mesela başlarda ağlıyordum çok yakıyordu sonradan alıştım şimdi hiç acı hissetmiyor gibiyim, ya kabullendim ya da vücut alıştı.
Normal doğumdan sonra da ben canım yanacak diye minimum hareket ettim, hemşireler zorla yürütüyordu kalkmak istemiyordum 🙈 bunda daha metanetli olurum inşallah 😄 ve hepimizin kolay geçer 🙏🏻
Ahh tatlı canlar cok iyi anlarımm😁😁 bence alıştık kabullendik acıları. İğnelerle alışmışsın gibi düşünelim 😬 böyle tatlı canlıları görünce hemşireler ne düşünüyordur acaba🤣🤣

Kızlar nstden anlayan var mı doktorum normal dedı ordakı ebeler ıdrar ıstedı ıdrarda temız cıktı samcı var dedıler ay bılmıyorum daha cok erken

Eklentiler

• IMG_2372.webp
    IMG_2372.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 54
Ay senin yorumlarını okudukça hemen sezaryen olasım geliyor kız 😄 meleğim canın da kolaymış. Golden ve melikekin de aşırı zordu gibi bi yorumu olmadı aslında ama işte etraf korkutuyor beni kat kat kesileceksin ömür boyu soğukta sızlayacak vs diye 🙈😄

Benim zorlu bi normal doğum olmasına rağmen yatıp kalkarken kimseye ihtiyaç duymadım kendim hallettim işimi, penguen gibi yürüyordum ama kendim yürüyebiliyordum evin içinde 😄 ama pansuman kısmı falan zordu tabi. Tuvaletten sonra pansuman sürem en az 15 dk sürüyordu bebek o sürede kendisi kalamaz yine birine ihtiyaç duyucam her iki doğum şeklinden sonra da 😬 hayırlısı bakalım
Ben üçüncü günü halı yıkayanı duydum kızlar ben 4.günü desteksiz kalkamıyorum diye bi düşündüm bende sıkıntı mı var diye

Benimde böyleydi ve dayanamayacağım bir hale gelmişti, lansor kullanıyorum artık ve çok rahatladım çok şükür
Lansor aç karnına içilen mide koruyucuydu değil mi? Bende hamilelikten önce de reflü vardı bu son zamanlarda iyice arttı haftasonuna kadar hafiflemezse sorayım doktoruma lansoru

Doğumda bebeği yıkayanlar varmış kızlar böyle bi şey yaptıran var mı ya da düşünen? Bebeği doğunca nasıl temizliyorlar

Valla ben bugün denedim dikişlerimi hissettim resmen kalkamadım biri el uzatıp sırtımı destekliyor kalkarken
Korse takınca hafif sıkılık hissi dikişleri hissettirmiyor ağrı olmuyor diyenleri çok duydum.
Göbek hafif sarkıyor ya doğum sonrası dikişlere ağırlık biniyor demişti arkadaşım istersen dene canım

Back
X