Onlara hiç bakmayın ya benim arkadaşım 2 oğlunda da bulantıdan kusmadan mahvoldu bence bunların hepsi hurafe arada bir tutuyorGönlünden öyle geçiyorsa demek kibaşlarda mide bulantım oluyordu ama şimdi o da çok yok. Uyku ve bulantı olunca acaba kız mı demiştim de erkek de olabilir demek ki
Ya birde ben o zaman çok ağır geçirmiştim 3 hafta kendime gelememistim kan testini öyle yaptırıp öyle öğrenmiştim işte şu neyse geçirdiğimiz onu bence o yüzden benim igg yüksek gozukuyor seninkine göre ama igg en yüksek değeri kac bilmiyoz belki 1000 kusurIgm: 1.37 ıgg:85 küsür
Gerçekten sonuca kadar zaman geçirmek çok zor, bende sürekli araltırma yapıyorum. İnşallah temiz sonuçlar alır rahatlarız. Dua edelim birbirimize
O kadar dedim ben test yapın ben gebe kalmak istiyorum diye bana gebe kal öyle demişlerdi şimdi hakkımı helal etmiyorum o testi yapmayanaAyy inşallah ya, sorun önceden geçirmiş olsak bile tekrarlayabiliyo olması. Bende hiç bir belirti falan da yok, rutin testlerde çıktı. Bilsem gebelikten önce de ıgm baktırırdım, sadece ıgg bakılmıştı o zaman
SENİ GÖRDÜM CANIM AMA CEWAP VERMEDİM HERHALDE SANA KARISTI ORTALIK BU GEBE GUNLUGU DE CIKINCAKız tebrik ettim ya sen bakmıyon mesajlara
SENİ GÖRDÜM CANIM AMA CEWAP VERMEDİM HERHALDE SANA KARISTI ORTALIK BU GEBE GUNLUGU DE CIKINCA
SEN BEI 3 GUNDUR İYİ CEKTİN ZATEN :):)Kız tebrik ettim ya sen bakmıyon mesajlara
Aşkım neye bakıp söylüyorsun yolk’a göre mi? Yolkun olduğu yer bebek mi sayılıyor ay benim ultrason cahilliğim bana ultrason bakmayı öğretinBu vajinal galiba test çevirip bakmak gerekiyor yanılmıyırsam öyle olursa erkek
Estağfrullah canım sonunda gördün rahatladın çok sevindimSEN BEI 3 GUNDUR İYİ CEKTİN ZATEN :):)
Ben avidite testinden umutluyum inşallah gebelik öncesi enfeksiyon çıkar da rahatlarız. İlk gebeliğim, eski bir panik atak hastasıyım ve yoğun kaygı problemlerim var. Umudumu yüksek tutmaya çalışıyorum. İyi olacak inşallahYa birde ben o zaman çok ağır geçirmiştim 3 hafta kendime gelememistim kan testini öyle yaptırıp öyle öğrenmiştim işte şu neyse geçirdiğimiz onu bence o yüzden benim igg yüksek gozukuyor seninkine göre ama igg en yüksek değeri kac bilmiyoz belki 1000 kusur
Aay hadi inşallah çok heyecanlıyımKesin duyarsın ya ben ilkinde 6+1 duydum karından olmasa da vajinal bakarsa duyarsın
Evet ya benim bir tanidigim da öyle çok zor hamilelik geçirdi oğlu olduOnlara hiç bakmayın ya benim arkadaşım 2 oğlunda da bulantıdan kusmadan mahvoldu bence bunların hepsi hurafe arada bir tutuyor
KIZ ŞİMDİ BURDA YAZILAN ILE NETTE GORDUGUM FARKLI ORDA VAJINAL SOL KIZ DİYOR BURDA ERKEK BİDE TERS CEVİRME DENİLİYOR AMA ONU BENDE ANLAMADIMAşkım neye bakıp söylüyorsun yolk’a göre mi? Yolkun olduğu yer bebek mi sayılıyor ay benim ultrason cahilliğim bana ultrason bakmayı öğretin
HİÇBİRSEY SORAMADIM 25 EYLÜL DE GEL KALP ATISI İÇİN DEDİ. RESMEN BASİRETİM BAGLANDIEstağfrullah canım sonunda gördün rahatladın çok sevindimson adetin ne zamandı bir de doktoe kaç haftalık dedi tam canım?
Ben neden o kadar fazla kullanıyorum ya etki etmiyor deniyor böyle de yine de etkisi oluyor elim kolum kalkmıyorŞuan sabah akşam bir kullanıyorum canım bakim inşalalh bi sıkıntı olmazda çogaltmaz
İnşallah canım benim hatta sen Nisan annesiymissin inşallah her şey güzel olacak guzel haberler alicazBen avidite testinden umutluyum inşallah gebelik öncesi enfeksiyon çıkar da rahatlarız. İlk gebeliğim, eski bir panik atak hastasıyım ve yoğun kaygı problemlerim var. Umudumu yüksek tutmaya çalışıyorum. İyi olacak inşallah
5+3 üm bugün .Kaç haftalıksınız canım, umarım güzel haberler alırsın
Senin son adetin ne zaman canımHİÇBİRSEY SORAMADIM 25 EYLÜL DE GEL KALP ATISI İÇİN DEDİ. RESMEN BASİRETİM BAGLANDI
Hoşgeldn canımMerhaba, yazdıklarınızı her gün okuyorum ve aranıza katılmak istedim. Ben de 6 haftalık hamileyim amh 0.01 lerden geldim buralara hala inanamıyorum. Yarın biz de keseyi göreceğiz inşallah, çok heyecanlıyım. Allah hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)
04/08/2023Senin son adetin ne zaman canım