2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Merhaba, yazdıklarınızı her gün okuyorum ve aranıza katılmak istedim. Ben de 6 haftalık hamileyim amh 0.01 lerden geldim buralara hala inanamıyorum. Yarın biz de keseyi göreceğiz inşallah, çok heyecanlıyım. Allah hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)
maşallah canım rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin seninde dogal yollamı oldu gebelik amh düşükmüş benimde sınırdaydı 1.26 dı en son yaptıgımda 1 yıl sonunda anca hamilelik elde ettim gercekten cok zor sürecti 🙏

maşallah canım rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin seninde dogal yollamı oldu gebelik amh düşükmüş benimde sınırdaydı 1.26 dı en son yaptıgımda 1 yıl sonunda anca hamilelik elde ettim gercekten cok zor sürecti 🙏
Amin çok teşekkürler siz de sağlıkla kucağınıza alın inşallah:) Evet doğal yolla oldu, planlamıyorduk hem de. Prp sonrası oldu etkisinin büyük olduğunu düşünüyorum. Süreç gerçekten psikolojik olarak çok yıpratıcı, ama sonucu güzel olmuş bizim için, darısı isteyen sorumluluk sahibi herkesin başına:)

Kızlar bu karın normal mi gaz filan diyordum ama gaz problemim geçti normal de tuvalete çıkmaya başladım kabızlık da yok iki gündür karnım kocaman oldu eşim bile bugün fark etmiş şişmişsin sen bebek büyümüş diyor üzüm daha kadar dedim ne şişmesi kilo aldım desem aynı kiloyum sizde böyle misiniz 😅

Eklentiler

• IMG_4098.jpeg
    IMG_4098.jpeg
    142,2 KB · Görüntüleme: 81
Kızlar bu karın normal mi gaz filan diyordum ama gaz problemim geçti normal de tuvalete çıkmaya başladım kabızlık da yok iki gündür karnım kocaman oldu eşim bile bugün fark etmiş şişmişsin sen bebek büyümüş diyor üzüm daha kadar dedim ne şişmesi kilo aldım desem aynı kiloyum sizde böyle misiniz 😅
Ben sustum fotom konussun🤣

Eklentiler

• IMG_20230914_141451.jpg
    IMG_20230914_141451.jpg
    59,4 KB · Görüntüleme: 74
Kızlar cuma günü 77 ile öğrendim değerimi şuan 1272 çıkmış.. 19 una randevu vermişti doktor. Kese çok rahat görünür değil mi ?

benımde ilk zamanlar cok gaz vardı ama şimdi gecti.sabahları karnım yok aksamları davul gibi oluyorum aynı boyle

Aşkım neye bakıp söylüyorsun yolk’a göre mi? Yolkun olduğu yer bebek mi sayılıyor ay benim ultrason cahilliğim bana ultrason bakmayı öğretin😂
Bebegin konumuna göre kuzum plesentanın oluştugu yere göre bazen yanılmalar oluyor takibi bende bilmezdim kuzum bu gebeligimde ögrendim 😂😂

Yok kuzum benim sabah akşam bu şekilde gaz filan dedim de yok yani gaz değil bu 6 haftalık bu bebek daha 😂 yandık valla böyle devam ederse doğuma nasıl giderim bilemiyorum
hele ben kendimi düşünemıyorum boyumda kısa yokus assa yuvarlarlar beni herhalde.ne kadar spor yapsam bu etlerim sıkılasmıyor.bel ince kalca kabak cicegi gibi mubarek.mumkun mertebe saglıklı beslenıp az kılo ile bitirmeyi düşünüyorum.oglumda habire yedim 17,50 kg aldım

hele ben kendimi düşünemıyorum boyumda kısa yokus assa yuvarlarlar beni herhalde.ne kadar spor yapsam bu etlerim sıkılasmıyor.bel ince kalca kabak cicegi gibi mubarek.mumkun mertebe saglıklı beslenıp az kılo ile bitirmeyi düşünüyorum.oglumda habire yedim 17,50 kg aldım
Evet dikkatli beslenmek lazım bende bu gebeliğimde de kilolu kaldım yani çokta kilolu değil de balık etli diyelim 😅

X