canım bu arada bu akşam rüyamda iki tane kedi yavrusu gördüm bi kadın o yavruları üstüme atıyor du bi tanesi omzuma düştü ne yapsam inmedi diğeride yerdeydi sanki eteğime doğru geliyordu korku içindeydim ben normalde de kedi görsem kacarım intten baktın kedi yavrusu görmek cocuk müjdesiymiş ama hala rüyanın etkisindeyimEver evet bugun zaten kalp atışıni kesin görürüm gözüyle bakmıyorum ama en azından boş gebelik olmasa bebeğimi gorebilsemkalp atışı onun üzerine bal kaymak olur zaten
Yaa böyle tecrübeli annelerden duyunca daha rahatlıyorumÇok normal kasık ağrıları korkma annesihamilelikte kanama hariç herşey normal biyerim ağrısa bakardım hep hamilelikte olabilir yazıları çıktığı için biyerden sonra hamileliktendir diyip bakmayı bırakıyorsun
Yaaacanım bu arada bu akşam rüyamda iki tane kedi yavrusu gördüm bi kadın o yavruları üstüme atıyor du bi tanesi omzuma düştü ne yapsam inmedi diğeride yerdeydi sanki eteğime doğru geliyordu korku içindeydim ben normalde de kedi görsem kacarım intten baktın kedi yavrusu görmek cocuk müjdesiymiş ama hala rüyanın etkisindeyim
Kalp atişina kadar bebek nasil besleniyor peki ? Ben bunu doktora sorduğumda bana dediki hocam siz çok araştirmişsiniz ben kulandirmiyorum dedi . Bende başka bi doktorla devam ediyorum şimdi . İlk defa betam bu kadar artti inş buradaki herkes sağlikla bebeğini kucağina alir . Çok zor kayiplar yaşamakBana en azından kalp atışı alındıktan sonra sonlanması lazım falan dedi doktorlar canım o kafamı karistirmisti. Keseyi görmeden iğneyi veriyorlar mı ben vermez diye düşündüm hani kimyasal olmadığından emin olmak vs için keseyi bekler belki doktor
ay işte insan vucudu ne harika bişey o zaman bu duruma alışıksın neden stres yapıyorsun gec döllenmeden dolayı normaldir betan rabbim sağlıkla ilerletsin İnş.Adet günümde öğrendim canım çok silik çizgi ile, geç döllenme oldu sanırm, adet günümden 4 gün sonra kan verdim çizgi koyulaşmıştı 72 çıktı işte.
Benim son kızım çok süpriz oldu adete 1 gün kala olmaz diye korunma olmadı sonra kızım cee demiştiadetim 12 gün geçtikten sonra çok silik çizgiyle öğrenmiştim.
Ben biraz geç yumurtluyorum sanırm
Öyledir inşaAllah canım , üstteki yazını okudum da, içini ferah tut güzel düşün sağlıkla sıhhatle ilerlicek inşaAllah diye düşün, evham yapıp stres olma, bu gün güzel haberler geleceksin Allah’ın izniyle inanıyorumYaa böyle tecrübeli annelerden duyunca daha rahatlıyoruminşallah bebeğim büyüdüğü içindir
Amin canm yaşayan biliyor zor gerçekten rabbim hepimize sağlıkla ilerleyip kucağımıza almamızı nasip etsinKalp atişina kadar bebek nasil besleniyor peki ? Ben bunu doktora sorduğumda bana dediki hocam siz çok araştirmişsiniz ben kulandirmiyorum dedi . Bende başka bi doktorla devam ediyorum şimdi . İlk defa betam bu kadar artti inş buradaki herkes sağlikla bebeğini kucağina alir . Çok zor kayiplar yaşamak
Uuuu masallah masallah.kardesim benimle dalga geçiyor senin yaşın Geç ya geç döllenme olması normalAdetten 2 gun once beta hcg 701
İyi düşün canim ve yemek yemeyi seven hiç dikkat etmeyen biriydi yani sigara vs içiyordu cok şükür bir şey olmadı bebeklere
Hadi hep beraber gülelimAyy çok güldüm
aynen ya rüyalarımıza kadar indi bu cocuklar hayırlısıyla bi gelselerYaaaben rüyalarda sana el verdim aaay çok güzel ama ruyan sağ saglim kavusacaksin inşallah bebeğine
Amin amin inşaAllah. Yok stres yapmıyorum sadece 2. Kez de vereyim yinede artış iyimi bakayım içim rahat etsin daha dr gitmeme çok var .ay işte insan vucudu ne harika bişey o zaman bu duruma alışıksın neden stres yapıyorsun gec döllenmeden dolayı normaldir betan rabbim sağlıkla ilerletsin İnş.
İlk gebelikte bakilmiyor cnm ikiden sonra baktirdik biz . Dediğiniz gibi pahalli bi test ama ikiden sonra genetik bölümünde ücretsiz baktirabilirsiniz . Bu bizim bildiğimiz pihtilaşma sorunu değil.genetik olduğu iÇin anne yada babadan geçiyor test yapinca ortaya cikiyor.genlerde cikinca varisten tutun düşüşe kadar bir çok şeyin sebebi oluyor .Benim bir boş gebeliğim var, Dr normal bir durum çoğu kadında olabiliyor sonraki sağlıklı oluyor dedi. Gen araştırması için 3 düşük falan yapmak gerekiyor sanırım. Ama ben baktırmak istiyorum derseniz diye bize bir isim vermişti o zaman test merkeziydi. Fiyatlar pahalı olabilir demişti. Sonrasında unide falan bakıldığını duydum ama baktirmadik. Şu an çok şükür lekelenme vs biseyim yok ama çok da korkuyorum aynı şeyleri yaşarsam diye. Tekrarlama eğilimi yok o gebeliğe özgü bir durum deniliyor ama pıhtılaşma problemi varsa tekrarliyormus. Yani bu bildiğimiz bir yerin kanayinca pıhtılaşmamasi durumu gibi falan mı bebek olmadan da bunu bilebilir miydik? Benim kuzenimde daha çocukken bu problemi olduğunu biliyorduk ama şimdi gördüğüm kadarıyla hep bebekten sonra böyle bir sorun olduğu anlaşılıyor. Farklı durumlar mi bunlar
Kaç haftalıksınız canım, umarım güzel haberler alırsınKızlar Bugün doktora gidecegim kese görmek için .
İnşallah herşey yolundadır.
Çok tedirginim.
Dua edin
o zaman yaptır canım için rahat etsinAmin amin inşaAllah. Yok stres yapmıyorum sadece 2. Kez de vereyim yinede artış iyimi bakayım içim rahat etsin daha dr gitmeme çok var .
canım merhaba aynı durumdayız, dün cmv ıgm pozitif çıkınca avidite verdim bende. sonucunu paylaşabilirsen sevinirim. inşallah önceden geçirdiğimiz bir enfeksiyondur.Degerlerim bu şekildeyardımcı olursan Cook mutlu olurum yoksa bir hafta stresten kendimi yicem
Amiiin inşallah canım, bugün uyandım sabah ezanı okunuyordu çok dua ettim inşallah kabul olurÖyledir inşaAllah canım , üstteki yazını okudum da, içini ferah tut güzel düşün sağlıkla sıhhatle ilerlicek inşaAllah diye düşün, evham yapıp stres olma, bu gün güzel haberler geleceksin Allah’ın izniyle inanıyorum
cmv ıgg bağışıklığınız olduğunu gösteriyor ama yinede ıgm nin yüksek olması bende de aynı durum var sıkıntı. asıl sonuç avidite testinden sonra belli oluyor. önceden mi geçirdik şimdi mi geçiriyoruz diye bakıyorlar. birbirimize dua edelim inşallah gebelikten önce geçirmişizdir avidite test sonucumuz yüksek gelir.Uff madem öyle gebe olan kadını niye üzüyorlar dimi.. önceden geçirmişsin canını sıkma de.. şimdi bunu geçirdiğim için önceden bagisik oluyorum dimisende peki ne çıkmıştı sonuç
Ben sürekli cinsiyet rüyaları görüyorum 3 olduaynen ya rüyalarımıza kadar indi bu cocuklar hayırlısıyla bi gelseler
Anladım canım, inşallah bizim gerek kalmaz bu testeİlk gebelikte bakilmiyor cnm ikiden sonra baktirdik biz . Dediğiniz gibi pahalli bi test ama ikiden sonra genetik bölümünde ücretsiz baktirabilirsiniz . Bu bizim bildiğimiz pihtilaşma sorunu değil.genetik olduğu iÇin anne yada babadan geçiyor test yapinca ortaya cikiyor.genlerde cikinca varisten tutun düşüşe kadar bir çok şeyin sebebi oluyor .