2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
cok üzüldüm canım hepimizin korktugu şeyler bunlar rabbim tez zamanında yerini doldursun

Canım çok üzgünüm en kısa zamanda inşallah güzel haberi alırsın

ramzi teorısıne göre SOL kız SAĞ ERKEK MI
Canim vajinal mi ultrason mu

Hakkımızda hayırlısı hayatım hepimizin başına gelebilir üzülme demek yersiz olacak ama sen yine çok üzme kendini demekki sağlıklı değilmiş Allahım sağlıklı bi bebek nasip etsin sana valla başka ne diceğimi bilemiyorum

Yaa çok geçmiş olsun Allah sağlıklı bir bebekle yerini doldursun aynısnı yaşadım 3 ay önce beta 350 çıktı kanama başladı düştü vs ama bak 3 ay sonra da şimdi yine beta yüksek çıktı ama yine lekelenmem vat umarım sağlıklı devam eder alllah sana da yeniden sağlıklı nasip etsin genetik Test yaptır bende yaptım

Çine göre kız çktı bana da bizim ailelerde de ilk çocuk genellikle erkek oluyo ben de ilk erkek doğururum diye düşünüyorum ama hep kız isimleri araştırıyorum nedense
Gönlünden öyle geçiyorsa demek ki başlarda mide bulantım oluyordu ama şimdi o da çok yok. Uyku ve bulantı olunca acaba kız mı demiştim de erkek de olabilir demek ki

Vajinal ise bebek plesantaya gore sagda ise kiz solda ise erkek, ultrason ise ayna etksii oldugu icin tam tersi yani bebek plesantaya gore solda ise kiz, sagda ise erkek
  • Ramzi teorisine göre plasentanın oluştuğu alana odaklanmak gerekiyor.
  • Ultrason görüntüsünde parlak alanda kalan kısma bakılarak tahminler yürütülmeli.
  • Vajinal ultrasona bakacaksanız fetüsün solda kalması kız bebeğe, sağda kalması erkek bebeğe işaret edecektir.
  • Abdominal ultrason görüntünüze bakıyorsanız, durumu ayna yansıması olarak ele almalı ve hesabı simetrik yapmalısınız. Yani plasenta sağda ise kız solda ise erkek bebek olacak demektir.

RABBİM YÜZÜMÜZÜ GULDURECEK HABERLER ALDIRSIN İNŞALLAH

Kizlar ya 2 gün önce çok umitsizdim simdi keseyi gördüm Yolk saçı da göründü Rabbıme binlerce kez şükürler olsun. Hadi bakın bakalım bi teori vardı ona göre cinsiyet ne
Bu vajinal galiba test çevirip bakmak gerekiyor yanılmıyırsam öyle olursa erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…