cok üzüldüm canım hepimizin korktugu şeyler bunlar rabbim tez zamanında yerini doldursunGünaydın anne adaylarımaalesef kötğ haberlerle geldim. Biliyorsunuz yavaş artan bir beta değeriydi. Normalde bugün 4+5 olacaktık. Sabah kanamayla uyandım. Zaten doktor randevum vardı. Pazartesi 118di değerim. Doktor kan alalım eğer beta değerin düşüyorsa vücut bebeği atıyor dedi. Kan değerim çıkmış. 77ye düşmüş. Muhtemelen kimyasal bir gebelik. Çok korktum. Çok ağrım var. O kadar da üzüldümki günlerdir 3 4 kilo vermişim. Bir mucize bekledim ama olmadı. Mayıs annesi olamadım ama belki temmuz belki de ağustos annesi olabilirim.
Ahahaha ben de senin gibi hissediyorum benim yıldızfalımda erkek çıkıyor zaten herhalde erkek olacakBen başında kız hissediyordum ama oğluşum olacak galibaiçimizden kız geçiyor gibi yalan yok ama öncelik tabii ki de sağlıklı olması her iki duyguyu da tatmak isterim
Canım çok üzgünümGünaydın anne adaylarımaalesef kötğ haberlerle geldim. Biliyorsunuz yavaş artan bir beta değeriydi. Normalde bugün 4+5 olacaktık. Sabah kanamayla uyandım. Zaten doktor randevum vardı. Pazartesi 118di değerim. Doktor kan alalım eğer beta değerin düşüyorsa vücut bebeği atıyor dedi. Kan değerim çıkmış. 77ye düşmüş. Muhtemelen kimyasal bir gebelik. Çok korktum. Çok ağrım var. O kadar da üzüldümki günlerdir 3 4 kilo vermişim. Bir mucize bekledim ama olmadı. Mayıs annesi olamadım ama belki temmuz belki de ağustos annesi olabilirim.
Adını niye değiştirdinnANAM SİZ BENİ TANIYAMADINIZ SUVASİFA ADIM DEĞİŞTİ ONDAN BUNLAR KESE TEBRIGI YAPMIYOR BANA
7+0 dan selamlarmide bulantisi tam gaz devam
En iyi arkadaslarim suan bunlar...
Hadi kizlar yeni kalp atislari duyalim bu hafta bol bolben ayagimi surudum gene oncu kuvvet olarak hepinize dua ediyorum.hamileligin balayina gecelim firesiz, hep beraber...
Canim vajinal mi ultrason muramzi teorısıne göre SOL kız SAĞ ERKEK MI
Benim çin takvimine göre erkek, ay konumuna göre kızAhahaha ben de senin gibi hissediyorum benim yıldızfalımda erkek çıkıyor zaten herhalde erkek olacak
Vajinal ise bebek plesantaya gore sagda ise kiz solda ise erkek, ultrason ise ayna etksii oldugu icin tam tersi yani bebek plesantaya gore solda ise kiz, sagda ise erkekramzi teorısıne göre SOL kız SAĞ ERKEK MI
Canım sen ramzi teorisine göre sorduğun için cevaplamadim ben, bilmiyorum çünküANAM SİZ BENİ TANIYAMADINIZ SUVASİFA ADIM DEĞİŞTİ ONDAN BUNLAR KESE TEBRIGI YAPMIYOR BANA
Hakkımızda hayırlısı hayatım hepimizin başına gelebilir üzülme demek yersiz olacak ama sen yine çok üzme kendini demekki sağlıklı değilmiş Allahım sağlıklı bi bebek nasip etsin sana valla başka ne diceğimi bilemiyorumGünaydın anne adaylarımaalesef kötğ haberlerle geldim. Biliyorsunuz yavaş artan bir beta değeriydi. Normalde bugün 4+5 olacaktık. Sabah kanamayla uyandım. Zaten doktor randevum vardı. Pazartesi 118di değerim. Doktor kan alalım eğer beta değerin düşüyorsa vücut bebeği atıyor dedi. Kan değerim çıkmış. 77ye düşmüş. Muhtemelen kimyasal bir gebelik. Çok korktum. Çok ağrım var. O kadar da üzüldümki günlerdir 3 4 kilo vermişim. Bir mucize bekledim ama olmadı. Mayıs annesi olamadım ama belki temmuz belki de ağustos annesi olabilirim.
BENİMKİ VAJİNAL SOLDA GÖRÜNÜYORVajinal ise bebek plesantaya gore sagda ise kiz solda ise erkek, ultrason ise ayna etksii oldugu icin tam tersi yani bebek plesantaya gore solda ise kiz, sagda ise erkek
Çine göre kız çktı bana da bizim ailelerde de ilk çocuk genellikle erkek oluyo ben de ilk erkek doğururum diye düşünüyorum ama hep kız isimleri araştırıyorum nedenseBenim çin takvimine göre erkek, ay konumuna göre kızeşimin tarafı hep erkek bizim de oğlumuz olur herhalde
Yaa çok geçmiş olsun Allah sağlıklı bir bebekle yerini doldursun aynısnı yaşadım 3 ay önce beta 350 çıktı kanama başladı düştü vs ama bak 3 ay sonra da şimdi yine beta yüksek çıktı ama yine lekelenmem vat umarım sağlıklı devam eder alllah sana da yeniden sağlıklı nasip etsin genetik Test yaptır bende yaptımGünaydın anne adaylarımaalesef kötğ haberlerle geldim. Biliyorsunuz yavaş artan bir beta değeriydi. Normalde bugün 4+5 olacaktık. Sabah kanamayla uyandım. Zaten doktor randevum vardı. Pazartesi 118di değerim. Doktor kan alalım eğer beta değerin düşüyorsa vücut bebeği atıyor dedi. Kan değerim çıkmış. 77ye düşmüş. Muhtemelen kimyasal bir gebelik. Çok korktum. Çok ağrım var. O kadar da üzüldümki günlerdir 3 4 kilo vermişim. Bir mucize bekledim ama olmadı. Mayıs annesi olamadım ama belki temmuz belki de ağustos annesi olabilirim.
Gönlünden öyle geçiyorsa demek kiÇine göre kız çktı bana da bizim ailelerde de ilk çocuk genellikle erkek oluyo ben de ilk erkek doğururum diye düşünüyorum ama hep kız isimleri araştırıyorum nedense
Vajinal ise bebek plesantaya gore sagda ise kiz solda ise erkek, ultrason ise ayna etksii oldugu icin tam tersi yani bebek plesantaya gore solda ise kiz, sagda ise erkek
Şuan sabah akşam bir kullanıyorum canım bakim inşalalh bi sıkıntı olmazda çogaltmazCanım progestanı sabah bir akşam yatarken iki kullan dedi benim doktorum sabah öğlen akşam zor oluyor dedim o şekilde kullan dedi
RABBİM YÜZÜMÜZÜ GULDURECEK HABERLER ALDIRSIN İNŞALLAHYaa çok geçmiş olsun Allah sağlıklı bir bebekle yerini doldursun aynısnı yaşadım 3 ay önce beta 350 çıktı kanama başladı düştü vs ama bak 3 ay sonra da şimdi yine beta yüksek çıktı ama yine lekelenmem vat umarım sağlıklı devam eder alllah sana da yeniden sağlıklı nasip etsin genetik Test yaptır bende yaptım
KIZ OTOMATİK TANIMLAMIS O NE OYLE SUVAŞİFAAdını niye değiştirdinn
VAJİNAL SOLDA YOLK KESESİCanim vajinal mi ultrason mu
Bu vajinal galiba test çevirip bakmak gerekiyor yanılmıyırsam öyle olursa erkekKizlar ya 2 gün önce çok umitsizdim simdi keseyi gördüm Yolk saçı da göründü Rabbıme binlerce kez şükürler olsun. Hadi bakın bakalım bi teori vardı ona göre cinsiyet ne
Erkek gibi duruyor.BENİMKİ VAJİNAL SOLDA GÖRÜNÜYOR