2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Uuuu masallah masallah.kardesim benimle dalga geçiyor senin yaşın Geç ya geç döllenme olması normal😀😀😀 kendide benden 1.5 yas küçük o ard arda doğurdu.benim çalışma hayatı oğlanın hastalığı cesaret edemedim.Zaten Allah yazmayınca kula düşünmüyorum olarak dönüyor.Simdi bakabilirim igilenebilirim istiyorum cesareti geldi.ama asıl olan Allah simdi nasip etti.

Hadi hep beraber gülelim 😍😍😍😍😍
Yaaaa çok şükürrr görmüşsün😍😍😍

Bende ne hissettin canım 2 kızım var bu 3 numara 🤭
ay canım inan şimdi bilemedim ama sen kese görünce fotonu buraya at melegim can melegim can arkadaşım yorum yapar genelge hiç yanıldıgını görmedim benim bahsettiğim arkadaşlarla aylardır beraberiz hamilelik sürecinde o yüzden samimiyetten hissetim tabi bunlar his canım öyle olacak diye bişey yok rabbim ne verirse başımız gözümüz üstüne seninde sanırım iki kızın var rabbim sanada bu sefer tatlı bi oğlan verir inş 🙏😍

Ben başında kız hissediyordum ama oğluşum olacak galiba 😍 içimizden kız geçiyor gibi yalan yok 😅 ama öncelik tabii ki de sağlıklı olması 😍 her iki duyguyu da tatmak isterim 🥰
ay bilmiyorum üçümüzde peşpeşe hamilelik haberi aldık o yüzden içime öyle dogdu ben kızları cok severim inan benim için hiç farketmez daha ilkim o benim sağlıkla gelsin 🙏

ay canım inan şimdi bilemedim ama sen kese görünce fotonu buraya at melegim can melegim can arkadaşım yorum yapar genelge hiç yanıldıgını görmedim benim bahsettiğim arkadaşlarla aylardır beraberiz hamilelik sürecinde o yüzden samimiyetten hissetim tabi bunlar his canım öyle olacak diye bişey yok rabbim ne verirse başımız gözümüz üstüne seninde sanırım iki kızın var rabbim sanada bu sefer tatlı bi oğlan verir inş 🙏😍
Ben de kaç aydır sizinleyim beni de hisset🤣🤣

İnşaAllah canım tabii ki hayırlısı olsun kız oğlan fark etmez 🥰🥰 yine kızım olsa sevinirim kız çocuklarına ayrı bi düşkünlüğüm var, ama tabi mevlam erkek nasip ederse onada çok sevinirim ikisinide tatmış olurum 🥰
Senin ilk çocuk mu ?

Sonlandı ama devam edicem kuzum bitsin tekrar yazdır dedi bebegin kalp atışını duyduktan sonra gerekirse igne verecek duruma göre canım bana sabah akşam dedi ben lekelenme çok oldugunda günde 3 kattımm
Canım progestanı sabah bir akşam yatarken iki kullan dedi benim doktorum sabah öğlen akşam zor oluyor dedim o şekilde kullan dedi

Günaydın anne adayları🥰 maalesef kötğ haberlerle geldim. Biliyorsunuz yavaş artan bir beta değeriydi. Normalde bugün 4+5 olacaktık. Sabah kanamayla uyandım. Zaten doktor randevum vardı. Pazartesi 118di değerim. Doktor kan alalım eğer beta değerin düşüyorsa vücut bebeği atıyor dedi. Kan değerim çıkmış. 77ye düşmüş. Muhtemelen kimyasal bir gebelik. Çok korktum. Çok ağrım var. O kadar da üzüldümki günlerdir 3 4 kilo vermişim. Bir mucize bekledim ama olmadı. Mayıs annesi olamadım ama belki temmuz belki de ağustos annesi olabilirim. 😔

ay bilmiyorum üçümüzde peşpeşe hamilelik haberi aldık o yüzden içime öyle dogdu ben kızları cok severim inan benim için hiç farketmez daha ilkim o benim sağlıkla gelsin 🙏
Bakalım ne çıkacak 😍 oğluşum olursa da anneye düşkün olur her iki duygu da çok tatlı bence ayırt edilemez 🥰🥰

Bende kiz istediğim için herhalde kiz hissediyorum
Günaydın anne adayları🥰 maalesef kötğ haberlerle geldim. Biliyorsunuz yavaş artan bir beta değeriydi. Normalde bugün 4+5 olacaktık. Sabah kanamayla uyandım. Zaten doktor randevum vardı. Pazartesi 118di değerim. Doktor kan alalım eğer beta değerin düşüyorsa vücut bebeği atıyor dedi. Kan değerim çıkmış. 77ye düşmüş. Muhtemelen kimyasal bir gebelik. Çok korktum. Çok ağrım var. O kadar da üzüldümki günlerdir 3 4 kilo vermişim. Bir mucize bekledim ama olmadı. Mayıs annesi olamadım ama belki temmuz belki de ağustos annesi olabilirim.

Kizlar Çin takvimine bakip uyan oluyor mu :)
benim oglumda uymustu.şimdi kız gösteriyor

7+0 dan selamlar😬 mide bulantisi tam gaz devam🥴
En iyi arkadaslarim suan bunlar...

Hadi kizlar yeni kalp atislari duyalim bu hafta bol bol🥰🤩 ben ayagimi surudum gene oncu kuvvet olarak🥰🥰 hepinize dua ediyorum.hamileligin balayina gecelim firesiz, hep beraber...

Eklentiler

• IMG_20230914_110621.jpg
    IMG_20230914_110621.jpg
    110,1 KB · Görüntüleme: 33
Günaydın anne adayları🥰 maalesef kötğ haberlerle geldim. Biliyorsunuz yavaş artan bir beta değeriydi. Normalde bugün 4+5 olacaktık. Sabah kanamayla uyandım. Zaten doktor randevum vardı. Pazartesi 118di değerim. Doktor kan alalım eğer beta değerin düşüyorsa vücut bebeği atıyor dedi. Kan değerim çıkmış. 77ye düşmüş. Muhtemelen kimyasal bir gebelik. Çok korktum. Çok ağrım var. O kadar da üzüldümki günlerdir 3 4 kilo vermişim. Bir mucize bekledim ama olmadı. Mayıs annesi olamadım ama belki temmuz belki de ağustos annesi olabilirim. 😔
canım benım cok üzüldüm.

İnşaAllah canım tabii ki hayırlısı olsun kız oğlan fark etmez 🥰🥰 yine kızım olsa sevinirim kız çocuklarına ayrı bi düşkünlüğüm var, ama tabi mevlam erkek nasip ederse onada çok sevinirim ikisinide tatmış olurum 🥰
Senin ilk çocuk mu ?
evet canım benim ilkim olacak inş 🙏

X