Ya bunlar da mı yazıyorrr ben görüyorum hamilelik imzalarınızı ama böyle bilgiler yokAman annesi sen sinirli olabilirmissin sana pek bulasmamak lazim
Seninkini göremiyorumYa bunlar da mı yazıyorrr ben görüyorum hamilelik imzalarınızı ama böyle bilgiler yok
sen bugün kalp atışı duyacaksın daha heyecanlı cok güzel duygularBugün hepimiz mutlu mutlu haberler verelim inşallah
Ayyy hadi inşallah güzel bir sonuçla gelirsin kuzum çıkmamış olursa saglık ocagını ara ögren canımben bi koşu sağlık ocagına kan verip geldim ay nasıl heyecan yaptım bilemedim öğleden sonra cıkacakmış kızlarmelegim can sizinde randuvularınız inş güzel gecer güzel haberlerle gelirsiniz
İnş bu sefer sağlıkla kucağina alirsinBenimde iki dusugum var ikiside 6 haftada kalp atışı duyulmadan gelişimleri durdu bide kimyasalim var benimde 3 genim heterozigot (pai ve 2 tanede mthfr genim) kan sulandırıcı verecem tedbir amaçlı demişti son dusugumde bende coraspirin kullandim sürekli lekelenme yaptı yine düşükle sonuçlanmıştı. Doktoruma gitmedim henüz kese görmeye giderim haftaya o zaman verir diye düşündüm şimdi gitsem bile keseyi bekliyelim der diye düşünüyorum
saat gecmez bana artıkAyyy hadi inşallah güzel bir sonuçla gelirsin kuzum çıkmamış olursa saglık ocagını ara ögren canım
Ayy çok güldümAklıma takıldı kacti beta sende.simdi ozgeee kızacak bana kıyaslama diye ama işte ondan böyle demek için sebepler arıyoruz kendimize. Eğer benim adet günü 24 ise kesin gec dollenme dimi
Geçmez vallasaat gecmez bana artıksen nasılsın canım yarın dimi randevun leke falan yoktur inşş
Güzel sonuçlar alırsın inşaAllah canımben evde kaset testle koyulaşmayı takip ettim bugün bat günüm evet ilk bugün verdim
Ay hadi bakalım merakta bırakma bizi hemen yazkızlar günaydın bugün cok heyecanlıyım kan verecem inş güzel bi degerle gelirim
Yaa inşallah duyabilirimsen bugün kalp atışı duyacaksın daha heyecanlı cok güzel duygular
Betam ikisinde de çok iyi arttı 2 kat 2.5 kat gidiyordu keseyide gördüm içinde bebek ve yolk sacıda gördük ama sonra gelişimi duruyor kalp atışı alamiyorduk sebebi ne doktorlar net bişey söyleyemiyor genetik testlerinin temiz eşimle. Pıhtılaşmadan olduğunu düşünmüyor doktorlar ama benim doktorum tedbir amaçlı verecek eşimin varikoseli varmış ama az ağır değil yani morfoloji düşüktü 0 di ameliyat oldu morfoloji 3 testosteron seviyeside iki kat arttı hareketlilik daha da arttı ameliyattan sonra 4 ay denedik sonunda hamilelik oldu acaba varikoselden mi öyle oldu bilmiyorum ürolog olabilir ama net budur diyemem dedi canmİnş bu sefer sağlıkla kucağina alirsindiğer düşüklerinde peki beta iki kat artiyor muydu ? Keseyi gördün mü ?
İnşaAllah çok güzel haberler gelirsin canımYaa inşallah duyabilirimo kadar heyecanlıyım kii çok dua ettim inşallah bugün güzel haberlerle gelirim
Ben girmedim bilgileriSeninkini göremiyorum
Bizde morfoloji bakilmadi neden acaba ? Toplam hareketlilik kacti sizde ?Betam ikisinde de çok iyi arttı 2 kat 2.5 kat gidiyordu keseyide gördüm içinde bebek ve yolk sacıda gördük ama sonra gelişimi duruyor kalp atışı alamiyorduk sebebi ne doktorlar net bişey söyleyemiyor genetik testlerinin temiz eşimle. Pıhtılaşmadan olduğunu düşünmüyor doktorlar ama benim doktorum tedbir amaçlı verecek eşimin varikoseli varmış ama az ağır değil yani morfoloji düşüktü 0 di ameliyat oldu morfoloji 3 testosteron seviyeside iki kat arttı hareketlilik daha da arttı ameliyattan sonra 4 ay denedik sonunda hamilelik oldu acaba varikoselden mi öyle oldu bilmiyorum ürolog olabilir ama net budur diyemem dedi canm
hadi bakalım bende seninkini merakla bekliyorum gayet iyi toparladın bence bebişinide yarın görecez hayırlısıylaGeçmez vallaevet kuzum perşembe yada cuma gel dedi ama ben leke felan olmadıgı için yarın 10 da gidecegim inşallah bebegimi görürrüm pazartesi tam 5 haftalık dedi bakalım ne kadar büyümüş minnoşum
duyarsın kuşum cok şükür iyisin bildiğim kadarıyla leken falan da yok sıkıntı yapma güzel düşünYaa inşallah duyabilirimo kadar heyecanlıyım kii çok dua ettim inşallah bugün güzel haberlerle gelirim