2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
hadi bakalım bende seninkini merakla bekliyorum gayet iyi toparladın bence bebişinide yarın görecez hayırlısıyla
Ayyy inşallah canım inşallah eşimde varikaosl oldugunu farkettik kalp atışı duyana kadar içim rahat etmicek

duyarsın kuşum cok şükür iyisin bildiğim kadarıyla leken falan da yok sıkıntı yapma güzel düşün
Ya önceki tecrübem beni o kadar korkuttu ki zaten Dr olumsuz konuştuktan hemen sonra lekem geldi belki uzulmesem bilmeyecektim leke gelmeyecekti diye düşünüyorum. Şimdi de son 3 gündür çok kasik ağrım var biraz ondan korkuyorum ama pozitif olmaya çalışıyorum inşallah bugün Dr olumlu şeyler söyler çok ihtiyacım var buna

Birde cnm benim arkadaşiminda senin gibi pai heterozigot ve mthfr 129 homozigottu. Beş kimyasali oldu . En son da doktor gebeliğe başlamadan corasprine başlatti . Çok erken gebeliği öğrenip oksopar iğne vurduttu . Şuan yedi aylik oldu . Seninki bence pihtilaşmadan olabilir kuşum. Baya araştirdim ben.

Kızlar doktordan geldim 4+5 ama keseyi görmek istemedi haftaya pazartesi Salı tekrar gel keseyi görelim dedi de eşimle gittiğimiz için sürekli izin alıyor haftaya cuma gitsem 5+5 oluyor hem keseyi hem kalp atışını duyabilir miyiz acaba

Pıhtılaşma olunca erken dönemde mi kayıp oluyor yoksa kalp atışına kadar fark edilmeyebilir mi

keseyi gördün canım olumlu ve güzel düşün stres yapma ha kalp atışı duymazsan da panik yapma daha erkende olabilir stresin bebişine gecer rahat ol sağlıkla doğacagını düşün

5+5 erken olabilir canım az daha sabredebilirim dersen 4-5 dün daha sabret bence

Geçen hafta 5+2 gitmiştim Dr 5+0 dedi, bugün benim hesabımla 6+4 dr'a göre 6+2 oluyor. Bugünkü kendi dr'um bakalım ne dicek
Ozaman görürsün bebeği pıt pıt kalbinide duyarsın inşaAllah ben ilk kızımı 6+1 de duymuştum kalp atışını, 2. Kızımda 7. Haftaydı geç gitmiştim biraz, bakalım bunda da 6. Haftada gitmeyi planlıyorum bi sıkıntı olmazda hepsini bi arada göreyim inşaAllah

keseyi gördün canım olumlu ve güzel düşün stres yapma ha kalp atışı duymazsan da panik yapma daha erkende olabilir stresin bebişine gecer rahat ol sağlıkla doğacagını düşün
Ever evet bugun zaten kalp atışıni kesin görürüm gözüyle bakmıyorum ama en azından boş gebelik olmasa bebeğimi gorebilsem kalp atışı onun üzerine bal kaymak olur zaten

Bana en azından kalp atışı alındıktan sonra sonlanması lazım falan dedi doktorlar canım o kafamı karistirmisti. Keseyi görmeden iğneyi veriyorlar mı ben vermez diye düşündüm hani kimyasal olmadığından emin olmak vs için keseyi bekler belki doktor

Aay hadi inşallah yaa cook heyecanlıyım, güzel haberlerle gelmek istiyorum son 3 gündür olan kasik ağrım biraz beni korkutuyor umarım normaldir

Ayyy inşallah canım inşallah eşimde varikaosl oldugunu farkettik kalp atışı duyana kadar içim rahat etmicek
canım varikosel olup hiç farkında olmayan sağlıklı cocukları olan binlerce insan var takılma ona bak çok şükür cok tatlı iki kızın var bide inş küçük paşan olacak düşünme öyle şeyler

senin imzanda 6 haftalık geciyor canım neden betan düşük gec döllenmemi oldu ne zaman öğrendin hamileliği
Adet günümde öğrendim canım çok silik çizgi ile, geç döllenme oldu sanırm, adet günümden 4 gün sonra kan verdim çizgi koyulaşmıştı 72 çıktı işte.

Benim son kızım çok süpriz oldu adete 1 gün kala olmaz diye korunma olmadı sonra kızım cee demişti adetim 12 gün geçtikten sonra çok silik çizgiyle öğrenmiştim.
Ben biraz geç yumurtluyorum sanırm

Aay hadi inşallah yaa cook heyecanlıyım, güzel haberlerle gelmek istiyorum son 3 gündür olan kasik ağrım biraz beni korkutuyor umarım normaldir
Çok normal kasık ağrıları korkma annesi hamilelikte kanama hariç herşey normal biyerim ağrısa bakardım hep hamilelikte olabilir yazıları çıktığı için biyerden sonra hamileliktendir diyip bakmayı bırakıyorsun

Pihtilaşmanin çok mu az mı olduğuna bakiyolar. Artik öyle bişey olmuşki doktor sende pihtilaşma yok diyor ama sen pihtilaşma ilaclarini kulandiğinda gebeliğin ilerliyor. Bu konu çok karmaşik bi hal almiş
Benim bir boş gebeliğim var, Dr normal bir durum çoğu kadında olabiliyor sonraki sağlıklı oluyor dedi. Gen araştırması için 3 düşük falan yapmak gerekiyor sanırım. Ama ben baktırmak istiyorum derseniz diye bize bir isim vermişti o zaman test merkeziydi. Fiyatlar pahalı olabilir demişti. Sonrasında unide falan bakıldığını duydum ama baktirmadik. Şu an çok şükür lekelenme vs biseyim yok ama çok da korkuyorum aynı şeyleri yaşarsam diye. Tekrarlama eğilimi yok o gebeliğe özgü bir durum deniliyor ama pıhtılaşma problemi varsa tekrarliyormus. Yani bu bildiğimiz bir yerin kanayinca pıhtılaşmamasi durumu gibi falan mı bebek olmadan da bunu bilebilir miydik? Benim kuzenimde daha çocukken bu problemi olduğunu biliyorduk ama şimdi gördüğüm kadarıyla hep bebekten sonra böyle bir sorun olduğu anlaşılıyor. Farklı durumlar mi bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…