2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
5 Ağustos son adet tarihi olupta kalp atışı duyan var mı yarın duyar mıyım sizce? Gerçi geçen hafta küçüktü kese ama bilmiyorum en azından bebek var mı yok mu görür belki

5 Ağustos son adet tarihi olupta kalp atışı duyan var mı yarın duyar mıyım sizce? Gerçi geçen hafta küçüktü kese ama bilmiyorum en azından bebek var mı yok mu görür belki
Benim 4 agustos yarın gidcegim canım 5+4 olacak kalp atışı duyulmaz diye düşünüyorum erken bence

6+0 oluyorsun sanırım, bir ihtimal duyabilirsin ama duymasan da sıkıntı yok haftaya duyabilirsin, şu an en azından bebeği görmüş olursunuz

Benimde 5 Ağustos ama geç döllenme canım , pazartesi betam 72ydi ben anca 3 haftaya görürüm bebeği kalp atışını Allah nasip ederse.
Senin beta değerin ne zaman öğrendin kaçtı değerin

Keseyi görür görmez kan sulandırıcı iğneleri alacam ya zaman kaybetmek istemiyorum bende öyle hesap yaptım geç kalmam inşallah panigim biraz sağolun
Günaydin benimde iki kimyasal gebeliğim var genetik testimin ikisinde heterozigot ciktiği için doktor gebe kalmadan coraspirine başlatti birde gebeliğimi öğrenir öğrenmez 0,4 oksopar hergün iki progestan dört günde bir pruloton kulaniyorum . Siz neden kan sulandirici kulaniyorsunuz ?

Benimde iki dusugum var ikiside 6 haftada kalp atışı duyulmadan gelişimleri durdu bide kimyasalim var benimde 3 genim heterozigot (pai ve 2 tanede mthfr genim) kan sulandırıcı verecem tedbir amaçlı demişti son dusugumde bende coraspirin kullandim sürekli lekelenme yaptı yine düşükle sonuçlanmıştı. Doktoruma gitmedim henüz kese görmeye giderim haftaya o zaman verir diye düşündüm şimdi gitsem bile keseyi bekliyelim der diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…