Google Chrome. iOS dan dolayı mı acabaHangi tarayıcıyı kullanıyosun canım
Oradaki 1943e tiklarsan tarihler çıkar karşına canımGoogle Chrome. iOS dan dolayı mı acaba
İostan değildir bazı arkadaşlar iostan yaptılar, benim de chrome , anlamadımGoogle Chrome. iOS dan dolayı mı acaba
kızlar günaydın bugün cok heyecanlıyım kan verecem inş güzel bi degerle gelirim
ben kan verip öyle ekletecektim ama ekle eminim bebişim benimleListeye ekleyeyim mi
Benim 4 agustos yarın gidcegim canım 5+4 olacak kalp atışı duyulmaz diye düşünüyorum erken bence5 Ağustos son adet tarihi olupta kalp atışı duyan var mı yarın duyar mıyım sizce? Gerçi geçen hafta küçüktü kese ama bilmiyorum en azından bebek var mı yok mu görür belki
6+0 oluyorsun sanırım, bir ihtimal duyabilirsin ama duymasan da sıkıntı yok haftaya duyabilirsin, şu an en azından bebeği görmüş olursunuz5 Ağustos son adet tarihi olupta kalp atışı duyan var mı yarın duyar mıyım sizce? Gerçi geçen hafta küçüktü kese ama bilmiyorum en azından bebek var mı yok mu görür belki
Kaçta gideceksin canım doktora6+0 oluyorsun sanırım, bir ihtimal duyabilirsin ama duymasan da sıkıntı yok haftaya duyabilirsin, şu an en azından bebeği görmüş olursunuz
Benimde 5 Ağustos ama geç döllenme canım , pazartesi betam 72ydi ben anca 3 haftaya görürüm bebeği kalp atışını Allah nasip ederse.5 Ağustos son adet tarihi olupta kalp atışı duyan var mı yarın duyar mıyım sizce? Gerçi geçen hafta küçüktü kese ama bilmiyorum en azından bebek var mı yok mu görür belki
GünaydinKeseyi görür görmez kan sulandırıcı iğneleri alacam ya zaman kaybetmek istemiyorum bende öyle hesap yaptım geç kalmam inşallah panigim biraz sağolun
14:30da randevum canımKaçta gideceksin canım doktora
ben bi koşu sağlık ocagına kan verip geldim ay nasıl heyecan yaptım bilemedim öğleden sonra cıkacakmış kızlar14:30da randevum canım
Benimde iki dusugum var ikiside 6 haftada kalp atışı duyulmadan gelişimleri durdu bide kimyasalim var benimde 3 genim heterozigot (pai ve 2 tanede mthfr genim) kan sulandırıcı verecem tedbir amaçlı demişti son dusugumde bende coraspirin kullandim sürekli lekelenme yaptı yine düşükle sonuçlanmıştı. Doktoruma gitmedim henüz kese görmeye giderim haftaya o zaman verir diye düşündüm şimdi gitsem bile keseyi bekliyelim der diye düşünüyorumGünaydinbenimde iki kimyasal gebeliğim var genetik testimin ikisinde heterozigot ciktiği için doktor gebe kalmadan coraspirine başlatti birde gebeliğimi öğrenir öğrenmez 0,4 oksopar hergün iki progestan dört günde bir pruloton kulaniyorum . Siz neden kan sulandirici kulaniyorsunuz ?
İlk mi veriyorsun kan canımben bi koşu sağlık ocagına kan verip geldim ay nasıl heyecan yaptım bilemedim öğleden sonra cıkacakmış kızlarmelegim can sizinde randuvularınız inş güzel gecer güzel haberlerle gelirsiniz
ben evde kaset testle koyulaşmayı takip ettim bugün bat günüm evet ilk bugün verdimİlk mi veriyorsun kan canım
Bugün hepimiz mutlu mutlu haberler verelim inşallahben bi koşu sağlık ocagına kan verip geldim ay nasıl heyecan yaptım bilemedim öğleden sonra cıkacakmış kızlarmelegim can sizinde randuvularınız inş güzel gecer güzel haberlerle gelirsiniz