2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Oooo bekle sabrın sonu güzeldir ben erken gördüm de noldu bugün 1300 tl bi teste verdim şuanda da stres içindeyim guzel cikmasi için dua ediyom
Kiz çatladım resmen bildiğin canlı bomba gibi geziyorum.hamilelik moduna giremiyorum.normal davranamıyorum.resmen Araf dedikleri bu olsa gerek

Kiz çatladım resmen bildiğin canlı bomba gibi geziyorum.hamilelik moduna giremiyorum.normal davranamıyorum.resmen Araf dedikleri bu olsa gerek
Seni çok iyi anlıyorum ama işte bence 7 hafta olduğunda git daha her şey net olur yolk kesesi de görülür şimdi gitcen cihazı görmezse ici boş mu değil mi belli değil diyecek aklına bin tane şey takilcak

Seni çok iyi anlıyorum ama işte bence 7 hafta olduğunda git daha her şey net olur yolk kesesi de görülür şimdi gitcen cihazı görmezse ici boş mu değil mi belli değil diyecek aklına bin tane şey takilcak
Yok anam benim doktor beni bırakmıyor 2 sokak ötemde bide evimide biliyor sali gunu gorunmeyince dedim 1 hafta sonra gelicem strese dayanamıyorum dedim.sacmalama dedi yüzüme yüzüme 20 lik değilsin kizim 39 yasinda ana olmaya niyetlendin ontrol altında gitmen lazım dedi.sagol çok iyi moral verdin dedim.ben kendimi 39 hissetmiyorum bile dedim o sizin kuruntunuz.yarin sabah kanama alanı varmi kese gorunmese bile onu kontrol edecekmiş.

Sey diyormusum arayıpta bulamadığım ilgili doktor benim bi arkadaşım 39da doğurdu ondan 1 buçuk 2 sene öncede dogurmustu maşallah sapasaglamlar

Allah affetsin güldüm ya ama bak benimki erken dollenmis ondan gordum ben benim beta adetten 2 gün önce bile yüksekti gönlünü ferah tut
Aklıma takıldı kacti beta sende.simdi ozgeee kızacak bana kıyaslama diye ama işte ondan böyle demek için sebepler arıyoruz kendimize. Eğer benim adet günü 24 ise kesin gec dollenme dimi

Sey diyormusum arayıpta bulamadığım ilgili doktor benim bi arkadaşım 39da doğurdu ondan 1 buçuk 2 sene öncede dogurmustu maşallah sapasaglamlar
Walla seviyorum doktorumu. Korkuttu bu seferki hamilelik te ama olsun oda insan hamilesin diyemem dedi

Walla Allah ne zaman nasip ederse evet insan kaygilaniyor ama cok daha duygusal oluyor.valla aglicam

Ayy yasitmisiz ne guzel

Aklıma takıldı kacti beta sende.simdi ozgeee kızacak bana kıyaslama diye ama işte ondan böyle demek için sebepler arıyoruz kendimize. Eğer benim adet günü 24 ise kesin gec dollenme dimi
Adetten 2 gun once beta hcg 701
Walla seviyorum doktorumu. Korkuttu bu seferki hamilelik te ama olsun oda insan hamilesin diyemem dedi

Walla Allah ne zaman nasip ederse evet insan kaygilaniyor ama cok daha duygusal oluyor.valla aglicam
İyi düşün canim ve yemek yemeyi seven hiç dikkat etmeyen biriydi yani sigara vs içiyordu cok şükür bir şey olmadı bebeklere

Herkesin beta artişi farkli oluyor cnm. Ya iki günde bir takip edeceksin 4000 -4500 arkasinda keseyi göreceksin yada bu değerini 2 günde bir 2 ye katlanarak hesaplayacaksin oda ayin 22 sine denk geliyor
Keseyi görür görmez kan sulandırıcı iğneleri alacam ya zaman kaybetmek istemiyorum bende öyle hesap yaptım geç kalmam inşallah panigim biraz sağolun

Bende de iki gündür ödem oluşmuş . Ama bende risk olduğu için sürekli uzaniyorum . Ağzimda sanki çok tuzlu bişey yemişimde sussuz kalmişim gibi bi tat var . Metal tadi gibi bişey ? Normal mi acaba
Bende iki gündür var o metalik tat kan tadı gibi biraz normal bence

Canım benim burada yıl olarak 1932 1933 falan yazıyor en son 1942 var sanırım hatalı çıkıyor neden öyle anlamadım
Aaa enteresan, en aşağılara doğru iniyosun değil mi, bebeğin tahmini doğum tarihi olacak

Eklentiler

• Screenshot_20230914-085026_Chrome.jpg
    64 KB · Görüntüleme: 29
Aaa enteresan, en aşağılara doğru iniyosun değil mi, bebeğin tahmini doğum tarihi olacak
Evet canım ilk bebeğimde yapmıştım hatta hala onun tarihi duruyor siliyorum yenisini seçeyim diye işte o geçmiş yıllar çıkıyor anlamadım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…