Kiz çatladım resmen bildiğin canlı bomba gibi geziyorum.hamilelik moduna giremiyorum.normal davranamıyorum.resmen Araf dedikleri bu olsa gerekOooo bekle sabrın sonu güzeldirben erken gördüm de noldu bugün 1300 tl bi teste verdim şuanda da stres içindeyim guzel cikmasi için dua ediyom
Gerçekten iyi cesaret bir de ayy içim garip olduKorkunç ya
Seni çok iyi anlıyorum ama işte bence 7 hafta olduğunda git daha her şey net olur yolk kesesi de görülür şimdi gitcen cihazı görmezse ici boş mu değil mi belli değil diyecek aklına bin tane şey takilcakKiz çatladım resmen bildiğin canlı bomba gibi geziyorum.hamilelik moduna giremiyorum.normal davranamıyorum.resmen Araf dedikleri bu olsa gerek
Yok anam benim doktor beni bırakmıyor 2 sokak ötemde bide evimide biliyor sali gunu gorunmeyince dedim 1 hafta sonra gelicem strese dayanamıyorum dedim.sacmalama dedi yüzüme yüzüme 20 lik değilsin kizim 39 yasinda ana olmaya niyetlendin ontrol altında gitmen lazım dedi.sagol çok iyi moral verdin dedim.ben kendimi 39 hissetmiyorum bile dedim o sizin kuruntunuz.yarin sabah kanama alanı varmi kese gorunmese bile onu kontrol edecekmiş.Seni çok iyi anlıyorum ama işte bence 7 hafta olduğunda git daha her şey net olur yolk kesesi de görülür şimdi gitcen cihazı görmezse ici boş mu değil mi belli değil diyecek aklına bin tane şey takilcak
Sey diyormusum arayıpta bulamadığım ilgili doktorYok anam benim doktor beni bırakmıyor 2 sokak ötemde bide evimide biliyor sali gunu gorunmeyince dedim 1 hafta sonra gelicem strese dayanamıyorum dedim.sacmalama dedi yüzüme yüzüme 20 lik değilsin kizim 39 yasinda ana olmaya niyetlendin ontrol altında gitmen lazım dedi.sagol çok iyi moral verdin dedim.ben kendimi 39 hissetmiyorum bile dedim o sizin kuruntunuz.yarin sabah kanama alanı varmi kese gorunmese bile onu kontrol edecekmiş.
Aklıma takıldı kacti beta sende.simdi ozgeee kızacak bana kıyaslama diye ama işte ondan böyle demek için sebepler arıyoruz kendimize. Eğer benim adet günü 24 ise kesin gec dollenme dimiAllah affetsin güldüm ya ama bak benimki erken dollenmis ondan gordum ben benim beta adetten 2 gün önce bile yüksekti gönlünü ferah tut
Walla seviyorum doktorumu. Korkuttu bu seferki hamilelik te ama olsun oda insanSey diyormusum arayıpta bulamadığım ilgili doktorbenim bi arkadaşım 39da doğurdu ondan 1 buçuk 2 sene öncede dogurmustu maşallah sapasaglamlar
Walla Allah ne zaman nasip ederse evet insan kaygilaniyor ama cok daha duygusal oluyor.valla aglicamSey diyormusum arayıpta bulamadığım ilgili doktorbenim bi arkadaşım 39da doğurdu ondan 1 buçuk 2 sene öncede dogurmustu maşallah sapasaglamlar
Ayy yasitmisiz ne guzelYok anam benim doktor beni bırakmıyor 2 sokak ötemde bide evimide biliyor sali gunu gorunmeyince dedim 1 hafta sonra gelicem strese dayanamıyorum dedim.sacmalama dedi yüzüme yüzüme 20 lik değilsin kizim 39 yasinda ana olmaya niyetlendin ontrol altında gitmen lazım dedi.sagol çok iyi moral verdin dedim.ben kendimi 39 hissetmiyorum bile dedim o sizin kuruntunuz.yarin sabah kanama alanı varmi kese gorunmese bile onu kontrol edecekmiş.
Adetten 2 gun once beta hcg 701Aklıma takıldı kacti beta sende.simdi ozgeee kızacak bana kıyaslama diye ama işte ondan böyle demek için sebepler arıyoruz kendimize. Eğer benim adet günü 24 ise kesin gec dollenme dimi
Walla seviyorum doktorumu. Korkuttu bu seferki hamilelik te ama olsun oda insanhamilesin diyemem dedi
İyi düşün canim ve yemek yemeyi seven hiç dikkat etmeyen biriydi yani sigara vs içiyordu cok şükür bir şey olmadı bebeklereWalla Allah ne zaman nasip ederse evet insan kaygilaniyor ama cok daha duygusal oluyor.valla aglicam
Anam bende listeye bakiyom genel hep çıtır. Diyo lm Bunlarda bana Ana diyecek.tesellim oldun.Ayy yasitmisiz ne guzel
Bende sigarayı bırakmaya çalışıyorum günde 2 ye düşebildim.bugun insallah sifirlayacagim.Adetten 2 gun once beta hcg 701
İyi düşün canim ve yemek yemeyi seven hiç dikkat etmeyen biriydi yani sigara vs içiyordu cok şükür bir şey olmadı bebeklere
Walla Allah ne zaman nasip ederse evet insan kaygilaniyor ama cok daha duygusal oluyor.valla aglicam
Bende 36:) ilk bebek:)Anam bende listeye bakiyom genel hep çıtır. Diyo lm Bunlarda bana Ana diyecek.tesellim oldun.
Forum seçeneklerinden başkalarının altındaki imzaları görüntüle demek gerekiyorChromedan da olmadı Safariden de neyse bir gün belki bende görürüm
Canım benim burada yıl olarak 1932 1933 falan yazıyor en son 1942 var sanırım hatalı çıkıyor neden öyle anlamadımThread 'Hamilelik Takvimi / Gün Gün gebelik takibi' Sponsor - Hamilelik Takvimi / Gün Gün gebelik takibi
Keseyi görür görmez kan sulandırıcı iğneleri alacam ya zaman kaybetmek istemiyorum bende öyle hesap yaptım geç kalmam inşallah panigim biraz sağolunHerkesin beta artişi farkli oluyor cnm. Ya iki günde bir takip edeceksin 4000 -4500 arkasinda keseyi göreceksin yada bu değerini 2 günde bir 2 ye katlanarak hesaplayacaksin oda ayin 22 sine denk geliyor
Bende iki gündür var o metalik tat kan tadı gibi biraz normal benceBende de iki gündür ödem oluşmuş . Ama bende risk olduğu için sürekli uzaniyorum . Ağzimda sanki çok tuzlu bişey yemişimde sussuz kalmişim gibi bi tat var . Metal tadi gibi bişey ? Normal mi acaba
Aaa enteresan, en aşağılara doğru iniyosun değil mi, bebeğin tahmini doğum tarihi olacakCanım benim burada yıl olarak 1932 1933 falan yazıyor en son 1942 var sanırım hatalı çıkıyor neden öyle anlamadım
Evet canım ilk bebeğimde yapmıştım hatta hala onun tarihi duruyor siliyorum yenisini seçeyim diye işte o geçmiş yıllar çıkıyor anlamadım vallaAaa enteresan, en aşağılara doğru iniyosun değil mi, bebeğin tahmini doğum tarihi olacak
Hangi tarayıcıyı kullanıyosun canımEvet canım ilk bebeğimde yapmıştım hatta hala onun tarihi duruyor siliyorum yenisini seçeyim diye işte o geçmiş yıllar çıkıyor anlamadım valla