- 5 Mayıs 2023
- 8.605
- 10.136
Allah razı olsun kızlar hepinizden evet bende yaptım böyle karışık oldu ama gözüm alışırBende buldum sonunda imzaları görüntüle demek lazımmış
Eki Görüntüle 3300956
Bende böyle hiçbir şey yok
Oğluma hamileyken vardı hatta gün gün gelisimide yazıyordu.
Görünüyor canımBenim doğum tarihi yaziyor ama ben kimseninkini göremiyorum benimkini gören var mı?
Nasıl sabrettiniz maşallahBenim 7 haftalık olduğumu fark etmem şoku bebe iki aylık olacakmış nerdeyse hala doktora gitmedim
Ben benimki 6 haftalik dediğimde inanmayan kızlar utansınBenim 7 haftalık olduğumu fark etmem şoku bebe iki aylık olacakmış nerdeyse hala doktora gitmedim
Bizim dogum aynı gorunuyor.ben daha keseyi gormedjm bak yine aklıma geldi.Ben benimki 6 haftalik dediğimde inanmayan kızlar utansınevet canım seninkinin kalbide duyulur
Allah affetsin güldüm ya ama bak benimki erken dollenmis ondan gordum ben benim beta adetten 2 gün önce bile yüksekti gönlünü ferah tutBizim dogum aynı gorunuyor.ben daha keseyi gormedjm bak yine aklıma geldi.
Aslında kendim için strese girmemek için göründümü büyüdümü kalbi atacak mı falan diye oğlumda 4 haftada gitmeye başladım geçmek bilmedi vakit bu sefer dedim nasipse kalbini duyarım zaten değilse değildir dedim bekliyorum haftaya gideceğimNasıl sabrettiniz maşallah
Adet günü 24.34 vay basimaAllah affetsin güldüm ya ama bak benimki erken dollenmis ondan gordum ben benim beta adetten 2 gün önce bile yüksekti gönlünü ferah tut
Ne amaçlaKızlar anasayfada gördüm rahmine sülük taktıran varmış şok oldum ilk defa duydum
Bebişin kurşun kalemin arkasındaki silgi içine girebilirmişBen benimki 6 haftalik dediğimde inanmayan kızlar utansınevet canım seninkinin kalbide duyulur
Oooo bekle sabrın sonu güzeldirAdet günü 24.34 vay basima
Tedaviymis de genel bi tedavi rahim içinde anladığım kadariylaNe amaçla
Gul bacim gül.Allah hep güldürsün insallah.gulmek bile o meleklere şifa oluyor.hep beraber gülelim insallahAllah affetsin güldüm ya ama bak benimki erken dollenmis ondan gordum ben benim beta adetten 2 gün önce bile yüksekti gönlünü ferah tut
Benim en başından beri çok akıntım var gününe göre renk değişiyor bazen şeffaf bazen beyaz bazen sarı bazen turuncu gibi oğlumdada öyleydi bir sıkıntı yaşamadım ben o zamanKizlar bide benden bugun baya akıntı geldi ya soğuk algınlığı da geciriyorum söylemesi ayıp neon rengi gibi sarı yeşil arası.onemli değildir umarim
Aman annesi sen sinirli olabilirmissin sana pek bulasmamak lazimBebişin kurşun kalemin arkasındaki silgi içine girebilirmiş
Korkunç yaTedaviymis de genel bi tedavi rahim içinde anladığım kadariyla