Seninki de goruyor bendeBende yaptım ama asla olmadı
Bende yaptım ama asla olmadı
Ben göremiyorum o zaman kimsenin yokSeninki de goruyor bende
Tarayicidan kaynakli olabilir belki..Ben göremiyorum o zaman kimsenin yok
Başkasından deneyeyimTarayicidan kaynakli olabilir belki..
Chromedan da olmadı Safariden de neyse bir gün belki bende görürümTarayicidan kaynakli olabilir belki..
Doğum tarihini işaretledikten sonra kaydediyor musunuzChromedan da olmadı Safariden de neyse bir gün belki bende görürüm
Benim doğum tarihi yaziyor ama ben kimseninkini göremiyorum benimkini gören var mı?Seninki gözüküyor 6. Haftandasın canım
Evet hatta sildim kayıt ettim çıkış yaptım tekrar girdim yazdımtekrar kayıt ettim tekrar çıkış yapıp girdim belki güncelleniyordur diye oraya girince görünüyor kayıtlı şekilde ama ben sizinkileri göremiyorumDoğum tarihini işaretledikten sonra kaydediyor musunuz
Benim doğum tarihi yaziyor ama ben kimseninkini göremiyorum benimkini gören var mı?
Benimde Android ama göremiyorum gerçektenEkran atanlar hep android kullanıcısı acaba ben ios kullandığım için mi görmüyorum
Benim doğum tarihi yaziyor ama ben kimseninkini göremiyorum benimkini gören var mı?
Ekran atanlar hep android kullanıcısı acaba ben ios kullandığım için mi görmüyorum
Benimde Android ama göremiyorum gerçekten
Oğluma hamileyken vardı hatta gün gün gelisimide yazıyordu.Acaba gizlilik ayarları ile ilgili olabilir mi
Benimde vardı o zamanOğluma hamileyken vardı hatta gün gün gelisimide yazıyordu.
Kızlar bulduummm forum seçeneklerine girinAcaba gizlilik ayarları ile ilgili olabilir mi
Bende buldum sonunda imzaları görüntüle demek lazımmışKızlar bulduummm forum seçeneklerine girin
Hahaha yaptimBende buldum sonunda imzaları görüntüle demek lazımmış