Bununla geçmiş olsun canım, Rabbim bebişlerimizi korusunKuzum benimde lekelenmelerim çok oldu 2 3 güne bir ve ip gib kahve bendende çok geldi hatta 2 gün önce adet gibi kanamam oldu çok şükür bir gün sürdü bitti allah sana yaşatmasın. Progesterona gelince doktorum daha çabuk etki göstermesi için toplu igne ile bşr taraftan del öyle kat dedi gerçekten daha etkili sende öyle yap
Bende kimseninki görünmüyor neden acaba :) kendim de ekleyemiyorum.Bende şişlik iki gündür var sen kaçıncı haftandasıb burda gözükmüyor kaç gaftalık oldugun hamilelik günlügünü imzalamamışsın galiba
Doktorumla aramda 1.5 saatlik mesafe var o yüzden yol tetikler diye gelme dedi sadece ilacı verdi. Kırmızıya dönerse gel dedi ama benim içime sinmediği için burda özel muayenehaneye gittim ordaki doktor çok şükür her şey yolunda rahimde kan yok ama neden olduğunu bilmediğimiz için kullan dedi hatta muayene olduğum doktor günde 1 kez kullan her şey normal görünüyor, ihtiyaç duyarsan doktorunun dediği gibi 3 kez kullan dedi. 1 kez kullandığımda lekelenmelerim oldu, şu anda 3 defa ile yoluma devam ediyorum ama artık kullanırken midem bulanıyor. Corasprin kullanmıyorum ama teşekkür ederim canım hatırlatman için :)Lekelenme için bence doktora hemen görün. Belki pruloton iğne filan yaptirir. Kulandiğin corasprin filan varsa doktora daniş . Çünkü bazı doktorlar kesiyor. Birde bu süreçte bol sıvı tüket ve dinlen
Sonlandı ama devam edicem kuzum bitsin tekrar yazdır dedi bebegin kalp atışını duyduktan sonra gerekirse igne verecek duruma göre canım bana sabah akşam dedi ben lekelenme çok oldugunda günde 3 kattımmBununla geçmiş olsun canım, Rabbim bebişlerimizi korusunben çoğu zaman ilacı yerine ulaştırana kadar iterken deliyorum istemsizce oluyordu ama faydalıymış demek ki doktor progestan kullanımın hakkında ne dedi gerçi senin çok şükür lekelenmelerin sonlanmış
Bende de aynı 3 lt den fazla su içiyorum bi gündeBende de iki gündür ödem oluşmuş . Ama bende risk olduğu için sürekli uzaniyorum . Ağzimda sanki çok tuzlu bişey yemişimde sussuz kalmişim gibi bi tat var . Metal tadi gibi bişey ? Normal mi acaba
Profiline gir kuzum aşagılara bak bulursunBende kimseninki görünmüyor neden acaba :) kendim de ekleyemiyorum.
Arkadaşlarımda hamileliklerinde kullandıklarını söylediler progestanı ama sizlerle şu anda böyle konuşmak çok daha iyi geliyor. Sorun yok gibi hissediyorum. Hepimiz hep birlikte geride bırakacağız bu belirsiz günleri :) kendine çok iyi bak canım, çok teşekkür ederimSonlandı ama devam edicem kuzum bitsin tekrar yazdır dedi bebegin kalp atışını duyduktan sonra gerekirse igne verecek duruma göre canım bana sabah akşam dedi ben lekelenme çok oldugunda günde 3 kattım
Normal canim.herseyin tadi degisti o yuzden bende. Hormonlardan imis.Bende de iki gündür ödem oluşmuş . Ama bende risk olduğu için sürekli uzaniyorum . Ağzimda sanki çok tuzlu bişey yemişimde sussuz kalmişim gibi bi tat var . Metal tadi gibi bişey ? Normal mi acaba
Hesabınızdan "Hesap Detayları" na tıklayın aşağı doğru inin bebeğinizin tahmini doğum tarihini yazınca aktif olacak, bizimkileri de görmeye başlayacaksınız.Bende kimseninki görünmüyor neden acaba :) kendim de ekleyemiyorum.
Bende ilk defa şimdi duydumHesabınızdan "Hesap Detayları" na tıklayın aşağı doğru inin bebeğinizin tahmini doğum tarihini yazınca aktif olacak, bizimkileri de görmeye başlayacaksınız.
Seninkini görüyorum canım ben, sen benimkini görmüyor musun? Senin tahmini doğum tarihi 10 Mayıs görünüyorBende ilk defa şimdi duydum
Nerde gözüküyor tam olarak profiline tıkladığımda mi görmem lazımSeninkini görüyorum canım ben, sen benimkini görmüyor musun?
Thread 'Hamilelik Takvimi / Gün Gün gebelik takibi' Sponsor - Hamilelik Takvimi / Gün Gün gebelik takibiNerde gözüküyor tam olarak profiline tıkladığımda mi görmem lazım
Nerde gözüküyor tam olarak profiline tıkladığımda mi görmem lazım
Bende yaptım ama asla olmadıThread 'Hamilelik Takvimi / Gün Gün gebelik takibi' Sponsor - Hamilelik Takvimi / Gün Gün gebelik takibi
O işlemi yaptıktan sonra Venusun attığı görseldeki yazılar bizde çıkmıyor nereye tıklamamiz lazım görmek için onu çözemedimBende yaptım ama asla olmadı
Seninki gözüküyor 6. Haftandasın canımBende ilk defa şimdi duydum