Canm hiç korkma inşallah temiz çıkar tahlıllerin. Zaten pozitif çıkması iyi bişey sadece gebeyken pozitif çıkarsa ozaman tehlike. Sen daha önce geçirdiğin için cok normal. benmde pozitif cıktı ıgg 130 hatta cok yüksek IgM negatif oyüzden sorun yok dedi saglıkocagıBenimki yapti da moralimi bozdu yani bu durum hangisi daha iyi bilemedim yapması mi yapmaması mi...
Cnm bende yaptirmiştim kac ay önce igg igm ikisi pozitif olunca avidite isteniyor avidite kac ay önce geçirildiğine dair Bilgi veriyor.önceden geçirmişsen döküntü yapma boşuna telaşa koyuyorlar doktorlar. Benimde başima geldiPozitif dediğim değerden dolayı yapıldı avidite diye bir test hastalığı ne zaman geçirmişim onu saptiyo
Benden de sağlıkocağu 5 tüp aldı ama e-nabızdan bakınca başkantestler görüyorm ıgm ıgg adında bişey yok. Aile hekiminde yaptırmıstım ben canm gecen hafta tam 4+5 ken. Bende bilmiyodum böyle bi tahlil olduğunu ailehekimim kendisi dedi yapıması lazım diye 5 tüp kan almıslrdı bütün değerlere baktılr
Gittin mi kuzum gördün mü keseniKızlar bugün ben 5+5 ile tekrardan doktora gidicem en son 5+0da bakmıştı yine bakar mı acaba ultrasonla
Benimde arada ağrılarım oluyor sanki adet görüüyormuşum gibi normalde çok sancılı geçer, bacaklarıma vurduğu da oluyor. Progestan kullanıyorum bir de fitil olarak. Arada lekelenmemde devam ediyorSelam kızlar, geceleri bazen uykudan uyandıran kasık ve bacak ağrısı yaşayan var mı? Şimdi de bacağıma ve koluma sancı giriyor, aranızda bunu yaşayan var mı?
Ben tam 4 haftalıktı görmüştüm canım ama kese bebek gözükmezKızlar 4. Hafta 5 günlükken alttan muane de bebek gözükür mü
Canım yolk sacı mı ne görmesi gerekiyormuş onu görün mü senBen tam 4 haftalıktı görmüştüm canım ama kese bebek gözükmez
O 4. Haftada gözükmez kuzum 5 haftalık olunca gözükmeye başlar zaten o ara doktriora gitmemiş olursan direk bebegi görürsün 6. Haftada . Bak benim 5 hafta tam solda minicik bebek oluşumu gözüküyor gibi 5+0 buCanım yolk sacı mı ne görmesi gerekiyormuş onu görün mü sen
Aaa evet gördüm canım eğer yarın bir sorun olmazsa bende tekrar gitmem 6. Hafta giderimO 4. Haftada gözükmez kuzum 5 haftalık olunca gözükmeye başlar zaten o ara doktriora gitmemiş olursan direk bebegi görürsün 6. Haftada . Bak benim 5 hafta tam solda minicik bebek oluşumu gözüküyor gibi 5+0 bu
Benim igm pozitif çıktığı için sorunCanm hiç korkma inşallah temiz çıkar tahlıllerin. Zaten pozitif çıkması iyi bişey sadece gebeyken pozitif çıkarsa ozaman tehlike. Sen daha önce geçirdiğin için cok normal. benmde pozitif cıktı ıgg 130 hatta cok yüksek IgM negatif oyüzden sorun yok dedi saglıkocagı
Uff madem öyle gebe olan kadını niye üzüyorlar dimi.. önceden geçirmişsin canını sıkma de.. şimdi bunu geçirdiğim için önceden bagisik oluyorum dimiCnm bende yaptirmiştim kac ay önce igg igm ikisi pozitif olunca avidite isteniyor avidite kac ay önce geçirildiğine dair Bilgi veriyor.önceden geçirmişsen döküntü yapma boşuna telaşa koyuyorlar doktorlar. Benimde başima geldi
Canım ben 4+5te de görmüştüm ma adetime gore o gun 5+0dı. bugün adetime gore 5+5 doktora gore 6+4 çıktı inanılmaz bi fark var arada 5 günde..ek olarak yolk kesesini gösterdiGittin mi kuzum gördün mü keseni
Aaa evet gördüm canım eğer yarın bir sorun olmazsa bende tekrar gitmem 6. Hafta
Çok iyi canım ilk haftalardan sonra zaten fark kapanıyor ultrason resmi verdimiCanım ben 4+5te de görmüştüm ma adetime gore o gun 5+0dı. bugün adetime gore 5+5 doktora gore 6+4 çıktı inanılmaz bi fark var arada 5 günde..ek olarak yolk kesesini gösterdi
Uff madem öyle gebe olan kadını niye üzüyorlar dimi.. önceden geçirmişsin canını sıkma de.. şimdi bunu geçirdiğim için önceden bagisik oluyorum dimisende peki ne çıkmıştı sonuç
Şöyle anlatayim sana ıgg önceden geçirdiğini ıgm ise şimdi geçirdiğini gösteriyor. Eğer ikiside pozitifse avidite isteniyor avidite yüksek çikarsa bunu en az üç ay önce geçirdiğin için bebeği etkilemez diyolar ama aviditen düşük çikarsa şuan geçirdiğini gösteriyor ve hemen ilaçlara başlaman gerekli. Benimki ikisi pozitifti doktor aviditeyi görmesine rağmen benim için yeterli değil diyip beni panikletmişti. Sen önceden geçirdiğinden emin olduğun iÇin sıkıntı yok . Bu testler önemli arkadaşlar gebe kalmadan yaptirmak gerekiyor aslinda.
Cnm sonuçlarini atsana referans araliklariyla . ozaman baya makale okumuştum . Aviditenin ne çikacağini tahmin edelim .Benim igm pozitif çıktığı için sorun
Canım sen adet tarihine göre takip et yine de bebek bazen haftasına göre öne geçiyor bazen geride oluyor o bir kriter değil. Benim ilk hamileliğimde 2 hafta öne geçtiği bile olmuştu. Ama son adet gününe göre hesaplanıyor ona göre doğuyor neticede.Canım ben 4+5te de görmüştüm ma adetime gore o gun 5+0dı. bugün adetime gore 5+5 doktora gore 6+4 çıktı inanılmaz bi fark var arada 5 günde..ek olarak yolk kesesini gösterdi
Verdi canımda bulanik belli olmuyor ya orda görüntüde net elime alıyorum bulanikÇok iyi canım ilk haftalardan sonra zaten fark kapanıyor ultrason resmi verdimi
Degerlerim bu şekildeCnm sonuçlarini atsana referans araliklariyla . ozaman baya makale okumuştum . Aviditenin ne çikacağini tahmin edelim .
Tamam canım çok teşekkür ederim o zaman 5+5im şuanCanım sen adet tarihine göre takip et yine de bebek bazen haftasına göre öne geçiyor bazen geride oluyor o bir kriter değil. Benim ilk hamileliğimde 2 hafta öne geçtiği bile olmuştu. Ama son adet gününe göre hesaplanıyor ona göre doğuyor neticede.