2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Benimki yapti da moralimi bozdu yani bu durum hangisi daha iyi bilemedim yapması mi yapmaması mi...
Canm hiç korkma inşallah temiz çıkar tahlıllerin. Zaten pozitif çıkması iyi bişey sadece gebeyken pozitif çıkarsa ozaman tehlike. Sen daha önce geçirdiğin için cok normal. benmde pozitif cıktı ıgg 130 hatta cok yüksek IgM negatif oyüzden sorun yok dedi saglıkocagı

Pozitif dediğim değerden dolayı yapıldı avidite diye bir test hastalığı ne zaman geçirmişim onu saptiyo
Cnm bende yaptirmiştim kac ay önce igg igm ikisi pozitif olunca avidite isteniyor avidite kac ay önce geçirildiğine dair Bilgi veriyor.önceden geçirmişsen döküntü yapma boşuna telaşa koyuyorlar doktorlar. Benimde başima geldi

. Aile hekiminde yaptırmıstım ben canm gecen hafta tam 4+5 ken. Bende bilmiyodum böyle bi tahlil olduğunu ailehekimim kendisi dedi yapıması lazım diye 5 tüp kan almıslrdı bütün değerlere baktılr
Benden de sağlıkocağu 5 tüp aldı ama e-nabızdan bakınca başkantestler görüyorm ıgm ıgg adında bişey yok

Selam kızlar, geceleri bazen uykudan uyandıran kasık ve bacak ağrısı yaşayan var mı? Şimdi de bacağıma ve koluma sancı giriyor, aranızda bunu yaşayan var mı?
Benimde arada ağrılarım oluyor sanki adet görüüyormuşum gibi normalde çok sancılı geçer, bacaklarıma vurduğu da oluyor. Progestan kullanıyorum bir de fitil olarak. Arada lekelenmemde devam ediyor

Canım yolk sacı mı ne görmesi gerekiyormuş onu görün mü sen
O 4. Haftada gözükmez kuzum 5 haftalık olunca gözükmeye başlar zaten o ara doktriora gitmemiş olursan direk bebegi görürsün 6. Haftada . Bak benim 5 hafta tam solda minicik bebek oluşumu gözüküyor gibi 5+0 bu

Eklentiler

• F4B43D92-7352-4B4B-8BB0-EBFC4A4F5C9C.jpeg
    95,3 KB · Görüntüleme: 57
O 4. Haftada gözükmez kuzum 5 haftalık olunca gözükmeye başlar zaten o ara doktriora gitmemiş olursan direk bebegi görürsün 6. Haftada . Bak benim 5 hafta tam solda minicik bebek oluşumu gözüküyor gibi 5+0 bu
Aaa evet gördüm canım eğer yarın bir sorun olmazsa bende tekrar gitmem 6. Hafta giderim

Benim igm pozitif çıktığı için sorun

Uff madem öyle gebe olan kadını niye üzüyorlar dimi.. önceden geçirmişsin canını sıkma de.. şimdi bunu geçirdiğim için önceden bagisik oluyorum dimi sende peki ne çıkmıştı sonuç

Canım ben 4+5te de görmüştüm ma adetime gore o gun 5+0dı. bugün adetime gore 5+5 doktora gore 6+4 çıktı inanılmaz bi fark var arada 5 günde..ek olarak yolk kesesini gösterdi
Çok iyi canım ilk haftalardan sonra zaten fark kapanıyor ultrason resmi verdimi

Uff madem öyle gebe olan kadını niye üzüyorlar dimi.. önceden geçirmişsin canını sıkma de.. şimdi bunu geçirdiğim için önceden bagisik oluyorum dimi sende peki ne çıkmıştı sonuç

Canım ben 4+5te de görmüştüm ma adetime gore o gun 5+0dı. bugün adetime gore 5+5 doktora gore 6+4 çıktı inanılmaz bi fark var arada 5 günde..ek olarak yolk kesesini gösterdi
Canım sen adet tarihine göre takip et yine de bebek bazen haftasına göre öne geçiyor bazen geride oluyor o bir kriter değil. Benim ilk hamileliğimde 2 hafta öne geçtiği bile olmuştu. Ama son adet gününe göre hesaplanıyor ona göre doğuyor neticede.

Cnm sonuçlarini atsana referans araliklariyla . ozaman baya makale okumuştum . Aviditenin ne çikacağini tahmin edelim .
Degerlerim bu şekilde yardımcı olursan Cook mutlu olurum yoksa bir hafta stresten kendimi yicem

Eklentiler

• Screenshot_20230913_085200_Chrome.jpg
    63,8 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_20230913_085145_Chrome.jpg
    61,7 KB · Görüntüleme: 40
Tamam canım çok teşekkür ederim o zaman 5+5im şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…