- 5 Mayıs 2023
- 8.605
- 10.136
Heee tamam canım ona göre bende hesaplayacaktimZevktenolması gereken zamanda olması gerektiği gibi olmuyor da insan endişeleniyor bir kere yaşayınca
Aynen bugün takip ettiğim bi doktor da öyle dedi beta keseyi gördükten sonra bakılması çok anlamsız dediBu topicte 3. Oldu 2 gün sapma demek ki dr'larin keseyi gördükten sonra betanin önemi yok dedikleri durum bu oluyor. Yani betan birinden dusukken kesen büyük olabilir o zaman. Böyle düşününce keseyi görünce betanin önemsiz olması mantıklı geliyor
Hesapla hesaplaHeee tamam canım ona göre bende hesaplayacaktim
Demek ki bu yüzden anlamsizmis kese ve beta doğru orantılı değil demek kiAynen bugün takip ettiğim bi doktor da öyle dedi beta keseyi gördükten sonra bakılması çok anlamsız dedi
Sizin beta hesabına göre benim bebek çok tuhaf bir hafta cikiyor ondan hesaplamasam sağlığım için daha iyiHesapla hesaplakafaya takacak bir şey bulamıyoruz bunlarla oyalaniyoruz işte
Aynen ya buradan vardigimiz sonuç beta ve kese boyutunun çok ilgisi olmadığıSizin beta hesabına göre benim bebek çok tuhaf bir hafta cikiyor ondan hesaplamasam sağlığım için daha iyi
Aynen beta değeri kese gözükecek duruma geldi mi onu belirleme ve sağlıklı artıyor mu bunu gormekAynen ya buradan vardigimiz sonuç beta ve kese boyutunun çok ilgisi olmadığı
Olmaz canım kişiden kişiye degisiyorKozlar hepinizin betasını okuyunca benimki baya düşük çıkmış regl günüm 60 çıkmıştı 3+6 falandım herhangi bir terslik olabilir mi ya
Tamam anladım kuzum testte görme ile çok alakası olmayabilir kuzum onlara göre 3 gün eksik geç döllenme ama normal bence ilerde haftasını yakalıyor zaten kuzumBenim 9. Gün hesaplamam eğer 2 gün daha geç dollendiyse 7. Gün oluyor ya canım. Yani ben ayın 22sinde test yaptım 9. Gün hesaplayıp ama Dr diyor ki hayır 2 gun daha geç döllenmiş o zaman ben 7. Gün test yapmış oluyorum
İnşallah canım, bakalım Perşembe günkü Dr ne diyecek haftası hakkındaTamam anladım kuzum testte görme ile çok alakası olmayabilir kuzum onlara göre 3 gün eksik geç döllenme ama normal bence ilerde haftasını yakalıyor zaten kuzum
Benimki erken mi döllendi acabaBenim 3+6 iken 701 çıktı şimdi doktorda bana 5+0 gittiğimde 4+5 dedi yani 2 gün sapma ama senin beta değerine göre 1 hafta daha büyük cikmasi gerekti
Önemli olan katlanarak artması gerisi insanı strese sokuyor ama boşuna, çünkü herkeste farklı oluyor betaKozlar hepinizin betasını okuyunca benimki baya düşük çıkmış regl günüm 60 çıkmıştı 3+6 falandım herhangi bir terslik olabilir mi ya
Regl günü 4+0 olman gerekiyor diye biliyorumKozlar hepinizin betasını okuyunca benimki baya düşük çıkmış regl günüm 60 çıkmıştı 3+6 falandım herhangi bir terslik olabilir mi ya
Ben cuma günü gitmiştim aksam baktım 2500 kusurdu bir daha gitmedim cuma günü gidicem inşallahÖyle olmuş sanırım evetşu an ne kadarlık oldunuz
Mono yüksekliği nedir bende mono adında bir tahlil yokHanımlar mono yüksekliğiniz tahlilde kaç bakıp bi bana yazabilir misiniz zahmet olmazsa?
Monosit sayısı canım öyle yazıyor yanında (MONO#) yazıyorMono yüksekliği nedir bende mono adında bir tahlil yok
Ben göremedim tahlillerimdeMonosit sayısı canım öyle yazıyor yanında (MONO#) yazıyor
Kan değerlerinin hepsine bakılmadı mı canım ? Neyse doktor söyler artık ya bişeyi merak etmiştimdeBen göremedim tahlillerimde