Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gayet güzel canım maşallah yeter artık daha verme iki gün sonra 5000 olur kese görmeye gidersinBenim beta bağımlılığımı napıcaz kontrole kadar içim rahat etsin diye baktırıp duruyorum çok şükür büyüyoruz biz bebişim orda duruyo
Kese boyun 2.5mm mi canım, sanırım geç döllenme olabilir o yüzden yazmış olabilir dr'un. Kesene göre kaç haftalık dedi? Geç döllenme olmuş dedi(ben 2 gün geç yumurtladigim için biliyordum) evet 5+2 olmalı dedim hayır 4 gün geç döllenmiş 5+0 dedi üstüne basarakKızlar son regl tarihime göre 5 haftalık görünüyor ama dr 5 haftalık diye belirtip -1 hafta 3 gün demiş bide bu konu hakkında bilginiz var mı o zaman bana bisey demedi çok merak ediyorum
Benimkide en son gittigimde 5+3 olması gerekti benim hesabıma göre 5+0 dedi son adetle uyumlu kese 1.21cm yazıyor her gün 1 2 milim büyümesi gerek dedi cumaya çagırdıKese boyun 2.5mm mi canım, sanırım geç döllenme olabilir o yüzden yazmış olabilir dr'un. Kesene göre kaç haftalık dedi? Geç döllenme olmuş dedi(ben 2 gün geç yumurtladigim için biliyordum) evet 5+2 olmalı dedim hayır 4 gün geç döllenmiş 5+0 dedi üstüne basarak
Evet kuzum cuma zaten randevum bu sondu artık randevuyu beklicemGayet güzel canım maşallah yeter artık daha verme iki gün sonra 5000 olur kese görmeye gidersin
Aaaa cuma bende gidiyorum inşallah güzel haberlerle gelirizEvet kuzum cuma zaten randevum bu sondu artık randevuyu beklicem
Bence bende de geç döllenme muhabbeti oldu bende öyle düşünüyorumKese boyun 2.5mm mi canım, sanırım geç döllenme olabilir o yüzden yazmış olabilir dr'un. Kesene göre kaç haftalık dedi? Geç döllenme olmuş dedi(ben 2 gün geç yumurtladigim için biliyordum) evet 5+2 olmalı dedim hayır 4 gün geç döllenmiş 5+0 dedi üstüne basarak
Büyük ihtimal geç döllenme canım içini tutBence bende de geç döllenme muhabbeti oldu bende öyle düşünüyorum
İçini ferah tut demek istemiştimBüyük ihtimal geç döllenme canım içini tut
Benim 5+0 10mm'di ama yine de 2 hafta sonra gel dedi bana. Tamamen garantilemek mi istedi anlamadım ama ben bu perşembeye aldım bakalım her gün 1mm büyüse Perşembe 19mm oluyor en az, bir şeyler görür herhaldeBenimkide en son gittigimde 5+3 olması gerekti benim hesabıma göre 5+0 dedi son adetle uyumlu kese 1.21cm yazıyor her gün 1 2 milim büyümesi gerek dedi cumaya çagırdı
Evet evet öyledir canım sıkıntı yapma kendine ben haftaya Perşembe gidecektin diye hatırlıyorumBence bende de geç döllenme muhabbeti oldu bende öyle düşünüyorum
Aynen kuzum haftaya perşembe randevumEvet evet öyledir canım sıkıntı yapma kendine ben haftaya Perşembe gidecektin diye hatırlıyorum
Aynen canım Rabbime sığınıyorum Allahım büyüktür hepimizi sağlıkla yavrularımıza kavuşturacak inşallahİçini ferah tut demek istemiştim
İlk defa o zaman gideceksin sanmıştım da haftaya gittiğinde keseyi görürsün muhtmelenAynen kuzum haftaya perşembe randevum
Ben geçen cumartesi gittim kuzum verdiği ultrason kağıdını attım buraya sonra bana dediki dr 10 15 güm içinde kalp atışlarını duyabılırsıniz benımde devlette alınmış randevum vardı zaten oda muayeneden tam 12 gün sonra olmuş oluyor 21 inde olan devlet bakalım o ne dicek geçen gittiğim ozeldıİlk defa o zaman gideceksin sanmıştım da haftaya gittiğinde keseyi görürsün muhtmelen
Hadi bakalım o zamana duyulur inşallahBen geçen cumartesi gittim kuzum verdiği ultrason kağıdını attım buraya sonra bana dediki dr 10 15 güm içinde kalp atışlarını duyabılırsıniz benımde devlette alınmış randevum vardı zaten oda muayeneden tam 12 gün sonra olmuş oluyor 21 inde olan devlet bakalım o ne dicek geçen gittiğim ozeldı
Görür kuzum benim kanamam var diye erken çagırdı ne durumdayım diye bakacak belki bebegi görürse başka ilaçlar eklicek 20mm oldugunda yolk ile beraber bebek görülebilir yazıyor sende görürsün inşallah kuzumBenim 5+0 10mm'di ama yine de 2 hafta sonra gel dedi bana. Tamamen garantilemek mi istedi anlamadım ama ben bu perşembeye aldım bakalım her gün 1mm büyüse Perşembe 19mm oluyor en az, bir şeyler görür herhalde
İnşallah canım, kalbi de duyabilirsem için bir nebze ferahlayacak inşallah güzel haberlerle gelirizGörür kuzum benim kanamam var diye erken çagırdı ne durumdayım diye bakacak belki bebegi görürse başka ilaçlar eklicek 20mm oldugunda yolk ile beraber bebek görülebilir yazıyor sende görürsün inşallah kuzum
Gelicez inşallah bitanem çok güzel bi gün olucakkkAaaa cuma bende gidiyorum inşallah güzel haberlerle geliriz
İnşallah gümbür gümbür duyup geleceksin kuzumİnşallah canım, kalbi de duyabilirsem için bir nebze ferahlayacak inşallah güzel haberlerle geliriz