İnşallah acılarımız güzelliklerle taçlansın kuzumAh ah bu çektiklerimizi o minik bebekler bilseydi bide .. ben saydım geçen ay kimyasal dan sonra da beta düşcek mi diye takip yapılmıştı bu ay zaten öldüm tüp tüp kan vermekten2 ayda 20 yi bulmuş kan vermem
Önce kendi tedavinize odaklanın, siz her şeyden önemli ve değerlisiniz. Kürtaj kelime tınısı olarak bile rahatsız edici en azından ben öyle hissetmiştim ama operasyon sadece 9 dk sürdü her şey çok kolay gelişti. Tek tesellimiz bu olabilir. Tekrar geçmiş olsun3 senedir gebelik için uğraşıyorum bende 3 kimyasal bide şimdi boş gebelik ile sonuçlandı daha hiç sağlıklı gebelik elde edemedim . İlk kimyasalım da doktor korkma bu yaz yağmuru demişti. Tekrar tekrar yaşayınca bana dolu gibi geldi. Tam kimyasal geçirdim bitti adet bekliyordum o ay yine hamile kaldım kese gördük falan dedim oldu . Sevinmemek gerekiyormuş çünkü bunun kese boyutu yolc sacı bilmem kalp atışı varmış . Ben kese de kaldım bi adım ileri gitmedi . Artık doktor da bişeylerin ters gittiğinin farkında hemen patolojiye gönderelim sonucu dedi en azından genetik mi pıhtılaşma mı öğrenirim de rahat devam ederim hayatıma . Bidakine kan sulandırıcı aspirinlerle takviye etcez gebeliği dedi . En azından içimi rahatlatacak şekilde konuştu bugün iyi düşünüp yarın kürtaj İçin gitcem galibaeğer ki şuan sağlıklı bir gebelik olsaydı tam 8+0 olcaktı kalbi atacaktı . 3 sene de 3 çocuk doğuran tanıdıklarım var ben hala çabalıyorum rabbim yardım etsin çok yoruldum
Anladım bilmiyorum nasıl olucak yarın gitsem nasıl olur çok merakta kaldım normalde çarşamba gel dedi ben ctesiye aldırdım acaba tekrar gitsem mi programa göre 6+3oluyorsöylediklerinie gitmedim bilmiyorum ama medilife da da 1 tane erkek doktor vardı sanırım adını haırlayamadım, ben daha önce fulya da özel muayenehaneye gidiyordum başka hastaneye gitmedim.
Normalde 16 temmuzda kese gözüktü 10 12 gün sonra gel dedi sonra 22 ctesi gittim kesenin boyutunu demedi ama boş gebelikte olabilir sağlıksız da olabilir dedi ihtimaller hep var dedi bilmiyorum şuanda programa göre 6+3bnde kaç haftalıkmışım dıye böyle programlara bakıyorum ama buradaki tarıhler tahmını
Sabedebılırsen gec gt
Sabredemessen keseyi gordukten 10 gun sonra gidin
Bekarken ben çocukları hep sevmezdim yani ağladımı annesine iteler kaçardım hemen . 3 sene çocuk yapmıcam falan derdim rabbim dua olarak mı kabul etti acaba diyorum kendimeİnşallah acılarımız güzelliklerle taçlansın kuzumcennet annelerim ayakları altındadır diye boşuna denmiyor. Neler yaşıyoruz. Hamile kalana kadar ağrı stres beta baktır ağrı stres kese gör bebek gör kalp atışı vs bitmiyor stresimiz
Allah razı olsun rabbim sizlere bebeklerinize sağlıklı hamilelikler doğumlar nasip etsinÖnce kendi tedavinize odaklanın, siz her şeyden önemli ve değerlisiniz. Kürtaj kelime tınısı olarak bile rahatsız edici en azından ben öyle hissetmiştim ama operasyon sadece 9 dk sürdü her şey çok kolay gelişti. Tek tesellimiz bu olabilir. Tekrar geçmiş olsun
Ben de öyleGünaydın hepimize geçmiş olsun bende sizin gibi cumartesi gördüm keseyi bugün 5+1 deyim ve sizin gibi hissediyorum hiç bir belirti yok göğüs hassasiyeti dışında belirti olmayınca da üzülüyor insan acaba birşeyler yolunda değil mi diye kalp atışı için ne zaman çağırdı doktorunuz
Yolk kesesini de sorar mısınız lütfenBenim de sat 18 Haziran ama döngüm uzun. En son pazar 1014dü betam. Bugün için gel dedi gideceğim bakalım 4 de
Zamanını bekliyor kuzumBekarken ben çocukları hep sevmezdim yani ağladımı annesine iteler kaçardım hemen . 3 sene çocuk yapmıcam falan derdim rabbim dua olarak mı kabul etti acaba diyorum kendimebüyük lokma yiyip büyük laf etmiceksin bu hayatta . Şimdi herşeyimi veririm ama işte
Herşey yolunda giderse inşallah sorarımYolk kesesini de sorar mısınız lütfen
Bana 8. Hafta görünür dedi de hemşirem acaba panik olmayım diye mi emin olamadım burada epey kişi gördü yolk kesesiniZamanını bekliyor kuzum
Herşey yolunda giderse inşallah sorarım
kızlar tup bebek ıle gebe kalanların genelı 12.haftaaya kadar vajınal muayane oluyor ..Benım arkadasımın doktoru düşük riski oluşturuyor demiş vajinal muayene o yüzden hep karından bakmış sadece 34. Haftada sancısı gelınce açılma var mı vs dıye bakmış onun haricinde asla bakmadı dıyor
Ah kuzumm çok zor ve yorucu durumlar ama en azından sorunun ne olduğunu çözmüşler bundan sonrakinde olacağına inanıyorum ve dualarım seninle3 senedir gebelik için uğraşıyorum bende 3 kimyasal bide şimdi boş gebelik ile sonuçlandı daha hiç sağlıklı gebelik elde edemedim . İlk kimyasalım da doktor korkma bu yaz yağmuru demişti. Tekrar tekrar yaşayınca bana dolu gibi geldi. Tam kimyasal geçirdim bitti adet bekliyordum o ay yine hamile kaldım kese gördük falan dedim oldu . Sevinmemek gerekiyormuş çünkü bunun kese boyutu yolc sacı bilmem kalp atışı varmış . Ben kese de kaldım bi adım ileri gitmedi . Artık doktor da bişeylerin ters gittiğinin farkında hemen patolojiye gönderelim sonucu dedi en azından genetik mi pıhtılaşma mı öğrenirim de rahat devam ederim hayatıma . Bidakine kan sulandırıcı aspirinlerle takviye etcez gebeliği dedi . En azından içimi rahatlatacak şekilde konuştu bugün iyi düşünüp yarın kürtaj İçin gitcem galibaeğer ki şuan sağlıklı bir gebelik olsaydı tam 8+0 olcaktı kalbi atacaktı . 3 sene de 3 çocuk doğuran tanıdıklarım var ben hala çabalıyorum rabbim yardım etsin çok yoruldum
6+3 de normalde kalp atışı duyuluyor canım gidebilirsin eğer imkanın varsaAnladım bilmiyorum nasıl olucak yarın gitsem nasıl olur çok merakta kaldım normalde çarşamba gel dedi ben ctesiye aldırdım acaba tekrar gitsem mi programa göre 6+3oluyor
Bebek geçen ctesi yoktu açıkçası korkuyorum alttan bakmadı6+3 de normalde kalp atışı duyuluyor canım gidebilirsin eğer imkanın varsa
kesen oluşmuşmuydu?Bebek geçen ctesi yoktu açıkçası korkuyorum alttan bakmadı
Evetkesen oluşmuşmuydu?
Ah kuzumm çok zor ve yorucu durumlar ama en azından sorunun ne olduğunu çözmüşler bundan sonrakinde olacağına inanıyorum ve dualarım seninle
Bana hiç öyle birşey demedi o ne onu bile bilmiyorum şimdi Google dan bakacamBen de öyledün ilk defa keseyi gördük. Ama yolk kesesi göründü mü size bende görünmedi henüz, doktorum 4-5 haftalıksın, 3 hafta sonra gel dedi.