Ayrıca ilk 3 ay kimseyle paylaşmayın benceçoook teşekkür ederim, evet çok minnakızTamamdır ben de öyle düşünmüştüm ama çevrede herkesten farklı bir ses çıkıyor kafam karışmıştı inşallah sağlıkla ilerlerler
Ee burda paylaştı yaAyrıca ilk 3 ay kimseyle paylaşmayın bence
Şaka yapıyorum alınmayınAyrıca ilk 3 ay kimseyle paylaşmayın bence
Burada sonuçta adı belli değil kim olduğu belli değil hepimiz bir kullanıcı adına sahibiz ama kimiz neyiz belli değil o yüzden nazar olacağını sanmıyorum ama çevredekiler için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Sakıncalı derler hep o yüzden dedim tabii herkesin kendi tercihiEe burda paylaştı ya
Valla canım foruma girip okuyup iç geçirmesi yeterli, kimin ne olduğunu bilmemize gerek yok yoldan geçen birinin pis bakışı bile yeter yani benceBurada sonuçta adı belli değil kim olduğu belli değil hepimiz bir kullanıcı adına sahibiz ama kimiz neyiz belli değil o yüzden nazar olacağını sanmıyorum ama çevredekiler için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Sakıncalı derler hep o yüzden dedim tabii herkesin kendi tercihi
2000ini gecınce al canım
2 gune bır ıkı katı olcak şekilde hesapla 2000 5000 arasını görünce git doktora ozmn kese görünüyorçoook teşekkür ederim, evet çok minnakızTamamdır ben de öyle düşünmüştüm ama çevrede herkesten farklı bir ses çıkıyor kafam karışmıştı inşallah sağlıkla ilerlerler
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah bir sorun olmayacak. Sen içini ferah tut emin ellerdesinKızlar günaydın benim dün akşam kanmam oldu yatış verdiler beklemedeyim dualarınıza talibim
Kızlar günaydın benim dün akşam kanmam oldu yatış verdiler beklemedeyim dualarınıza talibim
Teşekkür ederim canım inşallah güzel haberlerle gelirimCanım çok geçmiş olsun. İnşallah bir sorun olmayacak. Sen içini ferah tut emin ellerdesin
Amin, ne kadar güzel bilinçli bir şekilde gebe kalmakfolic asit kullanmaya başlamıştım artık bebek bekliyoruz diye, tüm testlerimizi de yaptırmıştık sma dahil. Eşim o kadar heyecanlı ki ne kadar söyleme desem de bazı arkadaşlarına söylüyor, ancak bol dua ediyorum elden başka bir şey gelmiyorHer bebeğin bir zamanı, nasibi var. İsteyen herkese nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim motivasyonunuz İçingünaydınlar, stres yapmamaya, üzülmemeye çalışın. Kesinlikle kötü şeyler düşünmeyin, güzel müzikler dinleyin. Enerjiniz bol olsun, bebişte rahat rahat büyüsün. Hiçbir şey olmayacak Allahın izniyle, dua edeceğim sizin için
Nazar öyle bir şey değil ilk cümleniz için diyorum ama artık siz kendiniz bilirsinizValla canım foruma girip okuyup iç geçirmesi yeterli, kimin ne olduğunu bilmemize gerek yok yoldan geçen birinin pis bakışı bile yeter yani bence
Nazar diye bir şey yok dinen kötü enerji olarak geçer kuranda, nazara değil kötü enerjiye inanırım benNazar öyle bir şey değil ilk cümleniz için diyorum ama artık siz kendiniz bilirsiniz
Çok teşekkür ederim motivasyonunuz İçinzor bi süreçten geçtim bahanemi kaybettim hamile olduğumu yeni öğrenmiştim üzüntü sterse yorgunluk derken bebiş bana yeter dedi galiba inşallah benimledir
İmom omega folik asit değil kiİmom omega
Güzel kalbinizden öpüyorumBaşınız sağolsun, bebişte birazcık üzülmüş demek, size mesaj veriyor annecim ben geliyorum bak hatırla beni diyesizinle, sizinle,sizinle ve de Allahın izniyle sizinle kalacak inşallah. Güzel haberlerinizi bekliyoruz ama ne olur stres yapmayın
Bu çoooook zorAyrıca ilk 3 ay kimseyle paylaşmayın bence
Ben de ailem dışında kimseye söylemedim, 12 haftadan sonra yakın arkadaşlara söylerim diye düşünüyorum. İş yerinde de karnım belli olana kadar söylemeyi düşünmüyorum Allahtan midem falan bulanmıyoAmiin insallah benimde hep aklimdasinizsu 12. Haftayi atlatalim sıkıntısız daha ailem dısında kimseye demedim arkadaslarima demeyi bekliyorum
Evet, ben öncekinde söyledim ama kimyasala dönünce tek tek geri aramak durumunda kaldım çok acıydı o yüzden artık demeyeceğim dedim sadece çekirdek ailemiz biliyor onun dışında kimseler bilmiyor ama yer gök dua her gün dua ediyorum sağlıkla kavuşuruz inşallahBu çoooook zor