2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Ee burda paylaştı ya
Burada sonuçta adı belli değil kim olduğu belli değil hepimiz bir kullanıcı adına sahibiz ama kimiz neyiz belli değil o yüzden nazar olacağını sanmıyorum ama çevredekiler için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Sakıncalı derler hep o yüzden dedim tabii herkesin kendi tercihi

Valla canım foruma girip okuyup iç geçirmesi yeterli, kimin ne olduğunu bilmemize gerek yok yoldan geçen birinin pis bakışı bile yeter yani bence

2000ini gecınce al canım
çoook teşekkür ederim, evet çok minnakız Tamamdır ben de öyle düşünmüştüm ama çevrede herkesten farklı bir ses çıkıyor kafam karışmıştı inşallah sağlıkla ilerlerler
2 gune bır ıkı katı olcak şekilde hesapla 2000 5000 arasını görünce git doktora ozmn kese görünüyor

folic asit kullanmaya başlamıştım artık bebek bekliyoruz diye, tüm testlerimizi de yaptırmıştık sma dahil. Eşim o kadar heyecanlı ki ne kadar söyleme desem de bazı arkadaşlarına söylüyor, ancak bol dua ediyorum elden başka bir şey gelmiyor Her bebeğin bir zamanı, nasibi var. İsteyen herkese nasip etsin inşallah

Kızlar günaydın benim dün akşam kanmam oldu yatış verdiler beklemedeyim dualarınıza talibim

günaydınlar, stres yapmamaya, üzülmemeye çalışın. Kesinlikle kötü şeyler düşünmeyin, güzel müzikler dinleyin. Enerjiniz bol olsun, bebişte rahat rahat büyüsün. Hiçbir şey olmayacak Allahın izniyle, dua edeceğim sizin için

Amin, ne kadar güzel bilinçli bir şekilde gebe kalmak Allah sağlıkla hayırla zamanında kavuştursun inşallah

Çok teşekkür ederim motivasyonunuz İçin zor bi süreçten geçtim bahanemi kaybettim hamile olduğumu yeni öğrenmiştim üzüntü sterse yorgunluk derken bebiş bana yeter dedi galiba inşallah benimledir

Valla canım foruma girip okuyup iç geçirmesi yeterli, kimin ne olduğunu bilmemize gerek yok yoldan geçen birinin pis bakışı bile yeter yani bence
Nazar öyle bir şey değil ilk cümleniz için diyorum ama artık siz kendiniz bilirsiniz

Çok teşekkür ederim motivasyonunuz İçin zor bi süreçten geçtim bahanemi kaybettim hamile olduğumu yeni öğrenmiştim üzüntü sterse yorgunluk derken bebiş bana yeter dedi galiba inşallah benimledir

Başınız sağolsun, bebişte birazcık üzülmüş demek, size mesaj veriyor annecim ben geliyorum bak hatırla beni diye sizinle, sizinle,sizinle ve de Allahın izniyle sizinle kalacak inşallah. Güzel haberlerinizi bekliyoruz ama ne olur stres yapmayın

Güzel kalbinizden öpüyorum Moralimi yükselttiniz daha güçlü olcam onun İçin .. çok teşekkür ederim

Amiin insallah benimde hep aklimdasiniz su 12. Haftayi atlatalim sıkıntısız daha ailem dısında kimseye demedim arkadaslarima demeyi bekliyorum
Ben de ailem dışında kimseye söylemedim, 12 haftadan sonra yakın arkadaşlara söylerim diye düşünüyorum. İş yerinde de karnım belli olana kadar söylemeyi düşünmüyorum Allahtan midem falan bulanmıyo

Evet, ben öncekinde söyledim ama kimyasala dönünce tek tek geri aramak durumunda kaldım çok acıydı o yüzden artık demeyeceğim dedim sadece çekirdek ailemiz biliyor onun dışında kimseler bilmiyor ama yer gök dua her gün dua ediyorum sağlıkla kavuşuruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…